Gresit - s-a mai discutat - promotia este valabila doar pentru jocurile aflate pe STOC - nu pentru cele la precomanda. Killzone apare pe 25 promotia tine pana pe 24
Triocul acesta Pagina Produsului intra in discount?
Nu, este accesoriu de consola.
---------- Post added 19-02-2011 at 01:54 PM ----------
Am activat toate conturile, chiar daca nu ai un email de confirmare cumva, te poti autentifica.
---------- Post added 19-02-2011 at 01:55 PM ----------
Nu, doar ce este in stoc, precomenzile nu intra la promotie.
---------- Post added 19-02-2011 at 01:56 PM ----------
Da, specifica telefonic pentru a beneficia de tranport gratuit.
---------- Post added 19-02-2011 at 01:59 PM ----------
In principiu se va suna luni, daca vei confirma telefonic ajung marti. Dar sunt foarte multe comenzi, s-ar putea decala un pic (1 zi).
---------- Post added 19-02-2011 at 02:00 PM ----------
Da.
Totusi, Killzone 3 nu intra pe stoc pe data de 24, cand vom fi sunati ? Sau intarzie jocul si vom fi sunati dupa 25 ?
cred ca deja a luat o razna razvan cu killzonul asta amarat, a spus omu' de n ori data lansarii in europa e 25 deci nu se aplica nicio reducere. am facut comanda si eu aseara de 2 jocuri sper sa le mai prin desi am facut in jur de ora 12 jumate
tnx CG si la mai multe promotii
Alo, mai usor. Jocul trebuie sa ajunga la noi pe 25, nu sa fim sunati in data de 25, deci logic e ca pe 24 intra in stoc, daca nu mai devreme.
Si nu zic de promotie, ci de joc. Ajunge pe 25 la noi ?
bai omu vorbea de data aparitiei, nu de promotie...
citeste si tu cu atentie si dupa aia apasa pe reply.
An luat si eu un Cataclysm CE, un Facebreaker pentru 360 si o figurina Altair, sper sa prind macar cele 2 jocuri. Daca permitea bugetul afectat de precomanda la The Witcher 2 mai luam, dar merge si asaAnyway, grozava promotia.
Bookmarks