Se verifica acest aspect, voi reveni cand am informatii exacte.
Am fost sunat azi si mi s a spus ca jocul ajunge maine. Nu mai este nevoie sa verifici. Multumesc.
Da, colega mea stie mai putine decat stiu eu (adica stia cand te-a sunat, intre timp am informat-o).Anunt aici cand aflu exact. Nu cred ca va ajunge maine, sper ca sambata.
---------- Post added 01-09-2011 at 03:26 PM ----------
Ok, Driver a ajuns, va fi la voi vineri sau sambata in cel mai rau caz (daca ati confirmat telefonic comanda). Multumesc.
Xbox 360 Limited Edition Call of Duty: Modern Warfare 3 Console - Xbox.com
Veti aduce acest produs ? Ar fi superb.
Salut! Poti te rog sa verifici daca am plasat o precomanda la BF3 physical warfare edition? Eu stiu ca am plasat-o dar mi s-a mai intamplat sa dau comanda si sa nu inregistreze! Stima!
Te rog scrie la [email protected].
---------- Post added 03-09-2011 at 05:08 PM ----------
Citesc toate posturile. Daca nu am adresat inca un raspuns la intrebarea ta inseamna ca nu am inca mai multe informatii, nu ca ploua. De asemenea, ai scris vineri la ora 8 PM si azi (sambata), interval in care nu se lucreaza, nu am cum sa aflu ceva nou de ieri seara pana acum. Voi reveni cu informatii imediat cum le voi avea. Multumesc.
Nu aducem acest titlu, din pacate.
---------- Post added 05-09-2011 at 11:48 AM ----------
Forza 4 va fi pe site in editie limitata la pretul de 299,9 lei. Editia standard nu o vom aduce.
Referitor la Call of Duty Modern Warfare 3 - sunt vehiculate anumite editii speciale. Acestea vor fi disponibile doar in anumite tari; din pacate, in tara noastra nu vor fi disponibile.
Bookmarks