Vineri va asteptam in Gameshop Concept Store (Str. Sfanta Vineri nr. 25) pentru lansarea Driver: San Francisco de PC. Citez din comunicatul de presa:
" De la festivitate nu vor lipsi nici concursurile organizate pe sisteme PC asamblate de Gigabyte. Participanții la concurs vor putea c�știga premii importante printre care ediția de colecție a jocului, ediții standard, hanorace și tricouri. Mai mult, toți cei care vin la eveniment cu dovada precomanzii la ediția de colecție a jocului Driver: San Francisco (indiferent de platformă: PC, Xbox 360 sau PS3) vor primi automat un tricou. "
am o nelamurire referitoare la Rage pt pc:
inteleg ca are steamworks... dar pe steam nu e disponibil in regiunea noastra...
question: ce naiba se intampla daca cumperi jocul de pe gameshop.ro?
Nu am acces la joc ca sa fac acest test. Daca sunt cumva probleme ne vom adresa producatorilor.
uite aici se afla jocul:
Site Error
*probabil ca se va remedia situatia pana vineri.
Dark Souls si Rage sunt in stoc, vor ajunge vineri la voi daca ati confirmat deja. Daca nu ati apucat sa raspundeti, rog sa ne contactati.
Forza Motorsport 4 e greek all the way ?? Daca se poate preciza acest lucru si pe site ar fi perfect, mersi.
Am adresat din nou intrebarea acum. Nu stiu de ce dureaza asa mult, intrebarea se duce direct la producator, dar raspunsurile vin uneori mai greu. Revin cand am info. Multumesc.
Da, este posibil sa aducem acest titlu, speram sa fie la precomanda cu o saptamana inainte de lansare. Vom aduce cel mai probabil editia Preorder, adica editia standard care vine si cu o harta a lumii din joc.
Am vazut ca le-ati scos.
Ieri seara am dat comanda la un alt joc de PS2 pe care scria clar "In stoc".Azi am fost sunat si mi s-a spus ca nu mai sunt deloc si ca nu se mai aduc
Ar fi frumos din partea voastra sa va ocupati de sectia "PS2" putin mai mult.Stiu ca sunt putini amatori de jocuri mai vechi,dar daca tot sunt acolo...
hacktester - da, avem in vedere aceasta platforma, vom mai insista asupra acestor produse.
felixxx - da, vineri.
Razvan o intrebare:Cei care au facut precomanda la Battlefield 3 editia simpla vor primi editia Limited sau vor ramane cu cea standard?
Multumesc!
si legat tot de precomanda la Battlefield 3, va veni in limba englea packaging-ul? vreau sa dau precomanda dar nu vreau sa am surprize :-s
Astept si eu noutati legate de limba in care va fi carticica cu cele 96 de pagini, aferenta lui FM4. Sper ca nu va fi in greceste, ca atunci cei 300 de ron mi se par nesjustificati.![]()
Bookmarks