Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 411 of 452 FirstFirst ... 311 361 401 409 410 411 412 413 421 ... LastLast
Results 8,201 to 8,220 of 9023

Thread: GameShop.ro - informatii, noutati, sugestii

1. #8201 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Quote Originally Posted by onikage View Post
    Salut. Bioshock Infinite - Ultimate Songbird edition, o sa aduceti? Din cate am observat, editia respectiva e in principiu exclusiva GAME, Fnac si Gamestop in Europa.
    Am cerut aceasta editie, dar nu o vom primi, stocul se pare ca este foarte limitat. Totusi, daca se va schimba ceva, vom anunta.

2. #8202 SP
    Junior Member onikage's Avatar
    Inteleg. Mersi de informatie. Atunci, sper sa se schimbe ceva pana la lansare

3. #8203 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    Banner-ul de mai sus e doar ptr AC3 ?sau are un cookie si se poate cumpara orice joc(in genul banner Emag) ?
    Quote Originally Posted by Aliosa View Post
    Altex au furnizor tot Best Distribution (cel putin pt jocurile Ubisoft). Ma tot chinui sa dezlipesc de pe foliile jocurilor cumparate hartiute gen "Joc in limba engleza. Distribuitor Best bla, bla, bla.", pe care cei din Altex le lipesc cu banda adeziva.
    Dar pe langa Best, Altex mai au si alti furnizori.
    AC 3 era aproximativ cam la acelasi pret gameshop cu card de membru vs. altex/media galaxy.
    la asta m-am gandit si eu insa gandeste-te ca Altex mai vinde si altceva inafara de jocuri...pe cand GS vinde doar jocuri..Altex isi poate compensa adaosul mai mic de la un joc pe un adaos mai mare la electronice,etc.

4. #8204 SP
    Member Aliosa's Avatar
    Altex au furnizor tot Best Distribution (cel putin pt jocurile Ubisoft). Ma tot chinui sa dezlipesc de pe foliile jocurilor cumparate hartiute gen "Joc in limba engleza. Distribuitor Best bla, bla, bla.", pe care cei din Altex le lipesc cu banda adeziva.
    Dar pe langa Best, Altex mai au si alti furnizori.
    AC 3 era aproximativ cam la acelasi pret gameshop cu card de membru vs. altex/media galaxy.

5. #8205 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Quote Originally Posted by darkpaul13 View Post
    Banner-ul de mai sus e doar ptr AC3 ?sau are un cookie si se poate cumpara orice joc(in genul banner Emag) ?
    Nu este un fel de link afiliat, este o reclama, puteti cumpara orice joc.

6. #8206 SP
    ar fi ceva daca am avea un link afiliat si 1% din pret s-ar duce la hostingul forumului..nu e mult..dar se aduna..

7. #8207 SP
    CG Editor Dant3's Avatar

Re: GameShop.ro - informatii, noutati, sugestii

Quote Originally Posted by RvsS View Post
    Continuand-o, niciun site din afara nu respecta in acest caz regulamentul CG
    Nu cred ca ai �nţeles ce vreau sa spun, nu mai contează, revenind on topic, sper ca ati �nvăţat din greşelile trecutului si sa acceptati sau mai bine spus, sa analizati si propunerile venite din partea userilor de pe acest forum.
    PS nu va mai supăraţi cand sunteţi criticaţi pe buna dreptate

8. #8208 SP
    Member horatiu25air's Avatar
    Quote Originally Posted by RvsS View Post
    Nu vom aduce acest titlu.

---------- Post added 07-11-2012 at 03:35 PM ----------

Nu este nicio problema, se poate achizitiona de acolo.
    Se poate achizitiona de unde e mai ieftin, in acest moment Altex are cele mai speciale preturi din ROMANIA.

9. #8209 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Quote Originally Posted by DanTe23 View Post
    Nu cred ca ai �nţeles ce vreau sa spun, nu mai contează, revenind on topic, sper ca ati �nvăţat din greşelile trecutului si sa acceptati sau mai bine spus, sa analizati si propunerile venite din partea userilor de pe acest forum.
    PS nu va mai supăraţi cand sunteţi criticaţi pe buna dreptate
    Eu sper ca am inteles, te refereai la partea din regulament referitoare la vanzarea peste pretul unui magazin. Am mers mai departe si am continuat gluma, avand in vedere ca afara este 150 EUR iar la noi aproximativ 120 EUR, prin urmare acele site-uri nu respecta regulamentul CG. Sper ca am inteles corect

Orice feedback este binevenit, desigur. Nu ne-am suparat niciodata

10. #8210 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Dante are dreptate.

3. Nu se permite postarea produselor la vanzare cu un pret mai mare decat cel oficial la momentul vanzarii! Pretul de referinta va fi cel mai mic pret afisat in magazinele din Romania (online sau retail).
    El la partea cu rosu s-a referit. Ce e afara nu are relevanta.

11. #8211 SP
    Senior Member SirAndrew's Avatar
    pe cand o precomanda pentru GTA5?

eventual si o editie de colectie?

12. #8212 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Incepand de astazi, Premium members au acces la codul de discount pentru www.gameshop.ro: 15% la aproximativ 90% din produsele existente pe site. Mai multe detalii despre modul in care puteti deveni Premium sau VIP users aveti aici: http://www.consolegames.ro/forum/f59...ium-vip-users/

Userii Premium si VIP vor putea vizualiza codul de discount direct pe homepage (sectiunea Discounts & Promos). Enjoy!

13. #8213 SP
    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    Dante are dreptate.

El la partea cu rosu s-a referit. Ce e afara nu are relevanta.
    pai da..dar teoretic nimic nu se vinde pe forum..totul se face pe site-ul GS...

14. #8214 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Adevarat, dar am vrut sa subliniez faptul ca exemplul lui Razvan era nefondat.

15. #8215 SP
    Member Caponescu's Avatar
    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    Adevarat, dar am vrut sa subliniez faptul ca exemplul lui Razvan era nefondat.
    La fel si postul lui Dante.

16. #8216 SP
    CG Editor Dant3's Avatar

Re: GameShop.ro - informatii, noutati, sugestii

Fiecare citeste si �nţelege ce vrea...vad ca dec�t o sg persoana a �nţeles ca poti sa interpretezi daca vrei o regula, de aceea am si specificat "gluma" dar deh iar au luat-o unii personal.

17. #8217 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Quote Originally Posted by SirAndrew View Post
    pe cand o precomanda pentru GTA5?

eventual si o editie de colectie?
    Cred ca la sfarsitul acestui an sau la inceputul 2013 pentru editia standard. Nu avem informatii oficiala despre editii speciale.

---------- Post added 08-11-2012 at 02:01 AM ----------

Quote Originally Posted by darkpaul13 View Post
    ar fi ceva daca am avea un link afiliat si 1% din pret s-ar duce la hostingul forumului..nu e mult..dar se aduna..
    Este dorinta noastra, suntem de acord cu asa ceva, deocamdata probleme tehnice ne opresc, dar este ajutat site-ul deocamdata prin plata reclamei. In viitor sper sa gasim impreuna cu Monky o solutie pentru un tip de afiliere.

18. #8218 SP
    ca tot veni vorba de site...se mai aude ceva cu noul site ?

19. #8219 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Exista multe lucruri care se pot imbunatati, momentan nu avem o data de lansare. Acolo unde este necesara o functionalitate rapid, incercam sa o facem pe acesta care exista acum.

20. #8220 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    O surpriza mare pentru colectionari in curand pe Gameshop.ro

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 411 of 452 FirstFirst ... 311 361 401 409 410 411 412 413 421 ... LastLast