Banner-ul de mai sus e doar ptr AC3 ?sau are un cookie si se poate cumpara orice joc(in genul banner Emag) ?
la asta m-am gandit si eu insa gandeste-te ca Altex mai vinde si altceva inafara de jocuri...pe cand GS vinde doar jocuri..Altex isi poate compensa adaosul mai mic de la un joc pe un adaos mai mare la electronice,etc.
Altex au furnizor tot Best Distribution (cel putin pt jocurile Ubisoft). Ma tot chinui sa dezlipesc de pe foliile jocurilor cumparate hartiute gen "Joc in limba engleza. Distribuitor Best bla, bla, bla.", pe care cei din Altex le lipesc cu banda adeziva.
Dar pe langa Best, Altex mai au si alti furnizori.
AC 3 era aproximativ cam la acelasi pret gameshop cu card de membru vs. altex/media galaxy.
ar fi ceva daca am avea un link afiliat si 1% din pret s-ar duce la hostingul forumului..nu e mult..dar se aduna..
Nu cred ca ai �nţeles ce vreau sa spun, nu mai contează, revenind on topic, sper ca ati �nvăţat din greşelile trecutului si sa acceptati sau mai bine spus, sa analizati si propunerile venite din partea userilor de pe acest forum.
PS nu va mai supăraţi cand sunteţi criticaţi pe buna dreptate
Eu sper ca am inteles, te refereai la partea din regulament referitoare la vanzarea peste pretul unui magazin. Am mers mai departe si am continuat gluma, avand in vedere ca afara este 150 EUR iar la noi aproximativ 120 EUR, prin urmare acele site-uri nu respecta regulamentul CG. Sper ca am inteles corect
Orice feedback este binevenit, desigur. Nu ne-am suparat niciodata![]()
Dante are dreptate.
El la partea cu rosu s-a referit. Ce e afara nu are relevanta.3. Nu se permite postarea produselor la vanzare cu un pret mai mare decat cel oficial la momentul vanzarii! Pretul de referinta va fi cel mai mic pret afisat in magazinele din Romania (online sau retail).
Incepand de astazi, Premium members au acces la codul de discount pentru www.gameshop.ro: 15% la aproximativ 90% din produsele existente pe site. Mai multe detalii despre modul in care puteti deveni Premium sau VIP users aveti aici: http://www.consolegames.ro/forum/f59...ium-vip-users/
Userii Premium si VIP vor putea vizualiza codul de discount direct pe homepage (sectiunea Discounts & Promos). Enjoy!
Fiecare citeste si �nţelege ce vrea...vad ca dec�t o sg persoana a �nţeles ca poti sa interpretezi daca vrei o regula, de aceea am si specificat "gluma" dar deh iar au luat-o unii personal.
Cred ca la sfarsitul acestui an sau la inceputul 2013 pentru editia standard. Nu avem informatii oficiala despre editii speciale.
---------- Post added 08-11-2012 at 02:01 AM ----------
Este dorinta noastra, suntem de acord cu asa ceva, deocamdata probleme tehnice ne opresc, dar este ajutat site-ul deocamdata prin plata reclamei. In viitor sper sa gasim impreuna cu Monky o solutie pentru un tip de afiliere.
Exista multe lucruri care se pot imbunatati, momentan nu avem o data de lansare. Acolo unde este necesara o functionalitate rapid, incercam sa o facem pe acesta care exista acum.
Bookmarks