Sper ca de data aceasta sa fie luate comenzile in ordinea normala![]()
Imi pare rau, dar nu au fost random la ultimele bucati. Daca este necesar sa demonstram, atunci cu acordul cumparatorilor publicam fiecare comanda la ce ora s-a facut, cine a primit, cine a fost sunat si la ce ora.
Vedeti ca pe 30 (Vineri) cand se lanseaza Far Cry 3 este Sf. Andrei si zi libera de la Base, asa ca vedeti ce faceti.
Si daca vedeti ca este cerere la editia Insane, de ce nu cereti mai multe bucati, acum inainte de lansare.
Nope, 1 Decembrie nu este doar pentru bugetari... este zi libera prin lege!
Inspectorii de muncă ameninţă cu amenzi de la 5.000 la 10.000 de lei angajatorii care nu acordă zi liberă salariaţilor de 1 Decembrie. Scapă doar cei care au locuri de muncă �n care nu se poate �ntrerupe activitatea, deoarece procesul de producţie sau specificul activităţii nu permit �ntreruperi. Potrivit legislaţiei muncii, angajatorilor le mai este permis să �şi cheme la lucru salariaţii �n această zi decretată prin lege ca fiind nelucrătoare, doar dacă le plătesc ziua cu un spor de cel puţin 100 la sută faţă de plata normală pentru o zi lucrătoare.
�n cazul salariaţilor care lucrează �n domenii considerate „la foc continuu”, angajatorii trebuie să ia măsuri pentru ca �n cel mult 30 de zile să le asigure ziua liberă �n compensaţie lucrătorilor care au muncit de 1 Decembrie. „Modul de respectare a acestei prevederi legale, referitoare la acordarea zilei libere de 1 Decembrie va constitui tema unor controale pe care le va efectua Inspectoratul Teritorial de Muncă. Această contravenţie se sancţionează cu p�nă la 10.000 de lei”, afirmă Stelian Metler, şeful ITM Botoşani.
asta e doar teoria..practic dupa ce afla seful/patronul cine a chemat inspectorii/a facut plangere ce crezi ca se intampla?
Nu este neaparat o problema de la noi atat cat este o problema de la firma de curierat, care are un program care ia in considerare sarbatorile legale. Verificam toate posibilitatile acestea ca sa gasim o solutie.
Referitor la Insane - editiile speciale sunt comandate cu 3 luni sau uneori 6 luni inainte. Cu mult inainte de a se face precomanda pe site si uneori cu mult inainte sa fie anuntate oficial. Este imposibila cresterea cantitatii dupa aceasta data, mai ales acum cu cateva zile inainte de lansare.
Referitor la cererea mare de Insane- din pacate, una se vede din partea jucatorilor impatimiti (cum sunt cei de pe CG) si alta se vede din partea noastra, in momentul in care incepem sa confirmam comenzile telefonic. Este impresionat (intr-un sens negativ) numarul persoanelor care fac fara nicio problema precomanda/precomenzi pentru editii de colectie, noi le luam in considerare si aducem, iar apoi le anuleaza fara nicio problema. Prin urmare, este dimensionata oferta cu ceea ce se cumpara in final. Faptul ca sunt multe persoane care anunta dorinta de a achizitiona, nu se materializeaza prin achizitii efective.
Informatii despre Black Friday:
1. Nu trebuie sa va treziti la 5 dimineata cum va cer altii. Promotiile noastre sunt prietenoase cu somnul vostru si vor incepe in jur de ora 11:00-11:30.
2. Sunt aproximativ 70 de titluri in promotie, cateva mii de unitati pentru acestea sunt disponibile. Exista si titluri (putine) care au stoc mic, se va epuiza repede. Vom incerca sa scoatem de pe site cat mai repede produsele care se epuizeaza, dar nu este un proces in timp real din cauza faptului ca se va suna pentru confirmare.
3. Produsele vor ajunge la voi in maxim 5 zile lucratoare (deci pana pe 30.11), daca au fost confirmate telefonic in prealabil. Incercam sa livram totul cat mai repede, dar pot aparea intarzieri in procesare la depozit.
4.Discount-urile variaza intre 20% si 90%. Produsele nu au preturile marite artificial fata de perioada anterioara, se scad de la ce vedeti pe site acum si ce a fost si pana acum.
5. Exista promotii pentru urmatoarele platforme:
PS3 - jocuri de la 39,9 lei
Xbox 360 - jocuri de 49,9 lei (si accesorii Xbox 360 - faceplates, controllere, etc, preturi incepand cu 14,9 lei)
PSP - jocuri de la 29,9 lei
PC - jocuri de la 9,9 lei
Wii - jocuri de la 19,9 lei
PS2 - jocuri de la 29,9 lei
3DS - jocuri de la 49,9 lei
DS- jocuri de la 14,9 lei
6. Mai mult de atat, discount-urile voastre de membri ai Clubului Gameshop.ro se pastreaza, veti beneficia de reducerile procentuale si de celelalte avantaje. Astfel, la Gameshop aveti reduceri la reduceri(toate produsele care pana acum aveau reducere de membru vor avea in continuare).
Am hotarat de asemenea, dupa ce ne-am consultat cu echipa CG, sa sustinem acest site si comunitatea in continuare.
Astfel, in momentul in care veti face comanda, dupa ce mergeti in cos (la casa) aveti un camp de comentarii. Treceti in campul de comentarii textul: Sunt membru Consolegames.ro si am nick-ul [Nick-ul vostru].
Gameshop va acorda 1% din achizitia voastra catre Consolegames.ro pentru a ajuta cu hosting-ul si intretinerea si pentru a mentine standardele de calitate. Cumparand de la Gameshop maine veti contribui la suma pe care Gameshop o va plati catre Consolegames. Precizam ca pe voi acest lucru nu va costa nimic.
Felicitări, sa vedem ce o sa iasă, asa da!
daca erati baieti destepti le luati fata la reduceri si le afisati in seara asta inainte de 12
banuiesc insa ca nu avea cine sa le monitorizeze si sa le scoata de pe site.
sper sa mai imi ramana bani dupa ora 00 si 05 astfel incat sa mai iau si ceva de la voi la 11:30![]()
![]()
tot s-au gasit nemultumiti..
RvsS eu vreau sa-mi dati la anul de Black Friday vreo 3-4 jocuri si 50 de RON ca sa am si un ban in buzunar. Daca ati putea sa-mi spuneti de pe acum cam din ce jocuri sa-mi aleg ati fi perfecti. Pup.
P.S. Nu fiti zgarciti.. macar un collectors sa-mi dati. Si-asa observ ca mereu comandati in plus.
vai ce amuzant esti.
arata unde s-a exprimat vreo nemultumire mai sus si dupa aceea poate esti liber sa comentezi in bascalie.
ce a vrut sa fie postul de mai sus? bascalie ieftina? ti se pare tie ca am avea nevoie de ceva? din parea mea sa nu faca reducere la nimic....! in imensa ta superioritate ai impresia ca vorbesti cu niste pustani?
e bascalie ieftina ca e black friday pisoi...
vrei sa-ti spun cat de penibile sunt pretentiile tale sau le vrei afisate in avans de astazi?
La anul va fi Half Life 3 CE edition (Alyx Vance figurine), Duke Nukem Forever Ever (Duke 2) si Company of Heroes 2 (THQ is not bankrupt Edition, cu monede de Monopoly ca bonus in-game).
Acest post este un pamflet si poate fi tratat ca atare.
---------- Post added 23-11-2012 at 01:00 AM ----------
Si noi speram. Cred ca exista o piata si pentru oameni relaxati, care nu se trezesc la 5 ca sa economiseasca 2 lei la o husa de iPad. Jocurile sunt pentru relaxare, nu pentru incrancenare. La fel si promotiile noastre![]()
Bookmarks