Ref. la transport desi am introdus codul vad ca totusi s-a adaugat la plata finala ( 19 ron ), e ok asa ? ( am cumparat 2 jocuri )
Razorel - nu se mai modifica, bafta ta :)
Mask - dau mai departe numarul. Mai este in stoc.
La anumite produse sunt foarte putine in stoc, nu va suparati daca nu prindeti, sunt multe produse diferite.
---------- Post added 04-12-2009 at 02:32 PM ----------
muggs - nu este, te rog precizeaza cand te suna ca ai cod de membru sa nu mai adauge transportul.
Ok, o sa astept telefonul cu mare placere :D
Mersi , am comandat cu plata ramburs , daca selectam card mi-ar fi retras si suma respectiva si banuiesc ca era mai complicat dupa :)
Far Cry 2 la 69,90 RON pentru PS3 este varianta platinum sau varianta normala?
Razvan, dar s-a inregistrat comanda? Ca eu n-am primit nici un mail de confirmare.
RvsS raspunde-mi si mie te rog la PM
Am plasat si eu o comanda la Bioshock CE. Inca nu am primit mail de confirmare si vad ca nici transportul nu e gratis din ce imi arata pe site. Daca ii dau dau colegei tale codul de membru in momentul in care sunt sunat voi avea transport gratuit?
L.E: Am citit mai sus acum si se pare ca asa este.
Extraordinare promo-urile. Tocmai mi-a ajuns C&C Saga. Aaahh....old days...8->
am facut o comanda in jurul orei 13 pentru Prince Of Persia PS3. Nu am primit email de confirmare si nici nu am fost sunat. E cumva vreo problema cu comanda ?
Join the club :P
edit: Pooaul nu ai cum sa le primesti luni pentru ca Gameshop nu lucreaza in weekend si azi nu se mai trimite nimic :)
Razvan, daca fac comanda la niste jocuri astazi le voi primi luni? Intreb pentru ca sunt plecat din localitate pana duminica si sa stiu ce adresa pun.
Asa da ! La cat mai multe astfel de oferte ! Sa speram la inca o serie de super oferte in perioada de Sarbatori ? :)
ineedmoney93 - la noi ajung, am observat ca mailurile la voi ajung mai greu. Nu cred ca e o problema, dar daca imi dai nr. tau de telefon pe PM pot verifica.
pooaul - la 24 h dupa confirmarea telefonica in zilele lucratoare, deci probabil se suna luni si se trimite marti.
Razorel - ai pe PM ca s-a inregistrat comanda ta.
---------- Post added 04-12-2009 at 05:16 PM ----------
Kratos - nu cred, acum pierdem pe jocurile astea, dupa sarbatori speram sa se termine din stoc si sa ne concentram pe noutati, nu putem pierde tot timpul :)
Sper sa prind si eu Bioshock CE. Exista vreo estimare cam la cate bucati au fost/cate comenzi s-au facut? Pt ca banuiesc ca nu se lucreaza maine si nu stiu daca rezist pana luni cu curiozitatea :)
As avea si eu aceiasi intrebare insa despre Prince Of Persia (PS3).