Omul ti-a "vandut" pontul, nu-i vina lui ca nu ai fost pe faza :)
Man tu vorbesti serios ? acum pe bune nu puteai sa dai precomanda inainte ? te costa ceva sa anulezi precomanda (in caz ca nu iti place demo ul)
Este total ipocrit sa te miri ca s-a scumpit si sa spui ca vroiai sa comanzi, mai ales in conditiile in care Razvan a fost amabil si a anuntat scumpirea inainte sa fie aplicata.
Mda... sorry. Dar chiar nu am intrat pe thread ieri sa vad, azi am intrat si deja era prea tarziu.
Oricum schimbarea de pret a fost anuntata inca de cand a fost pus la precomanda.
Quote:
Pretul la Mafia 2 va fi modificat (in sus ) dar este lasat ca o promotie pentru precomenzi, so hurry.
Eu am dat precomanda mai demult la pretu vechi cu tot cu acest cod de reducere de pe CG.
Ramane la pretul vechi ?
Da ramane la pretul vechi.
Mersi de raspuns
Fara suparare, ai dat doar exemple Sony, unde noi nu distribum direct, ci folosim pretul recomandat de distribuitorul oficial.
Daca totusi sunt si alte exemple le asteptam si vedem ce se poate face ca sa nu fie probleme. Multumesc pentru mesaj.
---------- Post added 12-08-2010 at 03:01 AM ----------
In cateva zile la precomanda toate cele 3 editii de Halo Reach.
---------- Post added 12-08-2010 at 03:03 AM ----------
Imi pare rau, acesta este avantajul precomenzii, pretul cel mai mic posibil. Nu va mai putea fi modificat in jos decat daca vom avea un curs valutar foarte bun in urmatoarea perioada.
Am si eu o intrebare pt gameshop.
Am facut o precomanda la mafia 2 PS3 vinerea trecuta, adica pe 6.08.2010, intelesesem ca cineva o sa ma sune ca sa confirm precomanda dar nu m-a sunat nimeni. S-o fi intamplat ceva?
Vei fi sunat in jurul datii de lansare, inainte sa plece jocul mai exact:)
Aaah...arata bine editia asta de colectie
Call of Duty: Black Ops Special Edition Includes Video Surveillance Vehicle
Imi place masinuta. Poate vine la gameshop :D.
Incredibil ce belea am patit !!!
Am primit acum 10 minute jocul GTA IV PS3 de la fan curier, am desfacut plicul totul ok, jocul era sigilat si arata impecabil dar SURPRIZA dupa ce l-am desfacut, NU continea disc !!!
Ati mai patit vreodata asa ceva ?????
Mie parca nu-mi vine sa cred .... si n-am consumat deloc alcool astazi.
Dupa modul in care o spui mi se pare ca totusi ai primit si disc....But that's just me
tipla contine acea dunga pe care scrie PLAYSTATION 3? cea de care tragi sa desfaci, ca la pachetul de tigari
Dupa modul in care postezi, mi se pare ca postezi aiurea.....
---------- Post added 13-08-2010 at 03:22 PM ----------
NU
Era dintr-o singura bucata fara nici un fel de dunga. M-am chinuit ceva s-o rup.
LE: le-am trimis si lor mail ca telefonul suna ocupat non-stop, astept un raspuns de la ei.
da cel mai bine un mail ca la tel nu stiu dc nu merge. din pacate este resigilat si e foarte probabil sa fi fost retras din vreun magazin cu care colaboreaza. iti dai seama ca aia l-au sustras si l-au resigilat :|
(pe vremea cand lucram la flanco se facea frecvent asa ceva, dar macar nu furau, doar foloseau :| )
Asa am patit si eu cu Modern Warfare 2 pe PC. L-am comandat, l-am primit, cand am vrut sa bag key-ul ca sa il instalez, am constat cu stupoare ca era folosit. Nu am mai primit nimic de atunci, desi am tot discutat cu Razvan, probabil a si uitat. Am dat 160 RON degeaba. Mai era si cadou pentru un prieten...
LE: http://gameshop.ro/search.php?platfo...k+ops+prestige