...ah, �nțeleg! Lich King FTW! =D>. Păi...nu-i nici o problemă, doar să nu mă uitați! <):)
Spor la treabă!
(�ți trimit mailul de la comandă pe PM)
cand sa incepem scavenger hunting-ul la Carrefour? Chiar am unele titluri vechi pe lista de comori si ar merita o cautare :)
Aceleasi jocuri vor fi distribuite in mod egal la fiecare Carrefour? Sau tre sa fac Orhideea - Colentina - Baneasa pentru a gasi ceva anume?
Khan - ma interesez si te anunt.
Tocmai mi-a ajuns Gears of War 2 Collector's Edition! Wooooooo! <):)
<3 GameShop.ro
Khan - se pare ca sunt deja, Feeria si Orhideea ar putea fi tinte.
Am vazut si eu cateva jocuri la 79 RON or so, prin Carefour Militari. Erau doar 4-5 titluri... dar e un inceput bun zic eu.
Cam ce titluri? Multumesc!
RvsS sa inteleg ca veti intarzi si cu livrarea COD5 din cauza wow-ului?:(
Nu ma supar :D. De abea mi-a ajuns GoW2-ul, dar totusi cand vine CoD5?
Din pacate, da, cod va intarzia putin, nu stiu exact cand.
Max - imi pare rau de experientele din trecut, pana la anul totul se va rezolva prin schimbarea logisticii.
E aiurea RvsS sa intarzie din cauza faptului ca va dedicati lansarii noului wow...Sincer sa fiu ma asteptam sa-l intarziati dar tot dezamagit sunt,nu e corect fata de restul gamerilor care au precomenzi la alte jocuri in afara de wow.In fine,asta e,nu avem ce face,decat sa ne resemnam...
Cheers...
Cand o sa aveti Fallout 3 Collectors Edition sau Survival Edition ? :)
Soop, avind in vedere ca se vind mii de bucati, este un eveniment pe care nu il poti trece cu vederea. sunt oameni (ca si mine) care au pre-order din primavara. iti dai seama ca stam ca babele cu un ochi lipit de vizor.
in alta ordine de idei, pentru noi astia din Bucuresti ar trebui sa ajunga azi (joi), nu?
Soop - asa si eu m-as putea plange ca vreo 6-7 colegi de-ai mei si-au luat expansion-ul de WoW si concediu 2 saptamani :)
Eu tre sa vin la munca pentru ca joc Fallout 3? :))
Sunt aceleasi principii... dar alte valori
Am facut comanda de un X360 Premium pe site, doar ca dupa ce am dat 'Cumpara' , mi`a aparut ca 'email`ul nu se afla in baza de date'... am zis sa refac contu`... am rescris toate datele si suuurprizaaaa.... email`ul este deja inregistrat.... WTF?! Da`mi te rog un nr. de tel. cat mai repede ca daca astept sa ma sune cineva, stiu sigur ca trece saptamana.
EDIT : Oricine are un numar de telefon de la gameshop (de unde a mai fost contactat) va rog sa mi`l dati si mie pe privat.. va multumesc anticipat.
LE EDIT : A mers din a 3a incercare.... am primit si email... astept telefonu`.