Tekken - nu stiu pana nu o vad, dar vine prin importatorul oficial Sony.
---------- Post added 23-11-2010 at 11:23 AM ----------
eXistenZ - da-mi PM cu emailul tau.
wow, m-a sunat don'soara pentru GT5.. :-B
sa inteleg ca exista sanse sa-l avem chiar maine? =D>:rulez:
O intrebare in legatura cu GT5, nu se mai aplica reducerea pentru membrii consolegames?
Si pe mine m-a sunat ...adineaori .:0 a zis ca maine sau poimaine il am .... pretul cam mare ...dar daca il joc la lansare merita
buna ziua , doresc sa stiu daca pentru membrii consolegames transportul este gratis aplicind codul .
Am comandat mai multe jocuri in val de 2mil aplicind si codul -transp era gratuit ; cind am fost sunat am aflat ca nu mai erau toate jocurile in stoc si am ramas la o cda de 1mil doar ; in acest caz mai am transp gratuit ?
multumesc .
Reintreb : Mai aduceti kinect? :)Daca da, cand?
In luna decembrie.
Am fost si eu sunat pentru GT5....chiar am ramas surprins cand am auzit ca il putem aveam pana joi...BV Gameshop,inca un mare plus!
Pe cand o sa aveti NFS HP ps3? limited edition este bundle cu husa de Iphone?
Este in stoc. Este cu husa.
am sa fac o comanda cand ajung acasa, direct pe site. Multumesc de promptitudine.
a primit careva gt5 pana acum? ;)
---------- Post added 24-11-2010 at 10:33 AM ----------
nimeni? sa nu ziceti ca nu ati trimis jocul...
O confirmare in legatura cu GT5 daca a fost trimis spre curier? Intru cu masina in depozitul Fan nu conteaza, macar sa am motiv :D
Nu am primit nimic. Daca a zis d-na de la gameshop ca azi sau maine, inclin sa cred ca maine.
de cand cu lansarea ratata la cod nu mai zice nimeni nimic... nici ca da, nici ca nu...
daca nu l-a primit nimeni pana acum tind sa cred ca ciuciu joc azi.
Pai probabi ca abea azi va ajunge in stoc, deocamdata pe site e liniste.
L-am comandat si eu aseara. Daca ajunge cel tarziu vineri la mine e ok, daca nu, order canceled...
IIIIIT'SAAA HEEEEEEEEEEERE1!!!11!!11!1ONE!one!!!