Daca stam un pic sa ne gandim. Cum ar fi, comanzi un joc, il termini in 2 zile si il trimiti inapoi? Nu prea suna bine. As fi deacord cu returul numai daca produsul este sigilat. Si asta in baza unui motiv serios si plauzibil.
Daca stam un pic sa ne gandim. Cum ar fi, comanzi un joc, il termini in 2 zile si il trimiti inapoi? Nu prea suna bine. As fi deacord cu returul numai daca produsul este sigilat. Si asta in baza unui motiv serios si plauzibil.
Sper sa ajungi la momentul in care o sa poti sa propui legi astfel in cat sa ai dreptul sa te gandesti la cat de corecte sau de incorecte ar fi unele legi. Pana acum asta e legea si trebuie sa o respecte si Gameshop.
Nu e vorba de joc, eu stiam ca doar la produsele electronice se aplica asta. Nu cred ca e cazul atunci cand e vorba de un joc de PS3 sau Xbox.
Citeste asta:
Art. 10. - Consumatorul nu poate denunta unilateral urmatoarele tipuri de contracte, cu exceptia cazurilor in care partile
au convenit altfel:
a) contracte de furnizare de servicii a caror executie a inceput, cu acordul consumatorului, inaintea expirarii termenului de 10 zile lucratoare prevazut la art. 7 alin. (1);
b) contracte de furnizare de produse sau servicii al caror pret depinde de fluctuatiile cursurilor pietei financiare care nu pot fi controlate de comerciant;
c) contracte de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si a acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid;
d) contracte de furnizare a inregistrarilor audio, video sau a programelor informatice, in cazul in care au fost desigilate de catre consumator;
e) contracte de furnizare a ziarelor, periodicelor, jurnalelor-magazin;
f) contracte de servicii de pariuri sau loterii.
Nu mai interpretati legile cum vreti voi. Cititi cap coada o lege, nu asa, ce va convine. Printr-o lege trebuiesc protejate ambele parti ale comertului.
Da, si kinectu din ce categorie face partea.
Si ma intreb daca legea aia se refera la cometrul online
Este din aceeasi lege.
Kinect contine joc, deci ...
Important nu este asta, important este ca stati pe margine si tot cautati bube unuia si altuia.
o noua promotie
http://gameshop.ro/jscripts/FileUplo...0360%20lei.jpg
Daca comand de ex : Killzone 3 si Modern warfare 2 = 409 ron
Platesc ramburs doar 204,5 ( 50 % reducere ) ? Si mai sunt inscris si la o tombola pentru kinect ?
Asa se intelege din banner, nu?
Totusi, asta ar insemna ca au luat teapa cei cu precomanda la Killzone 3, nu? Ca puteau sa-l ia acum la jumatate de pret.
Pai de asta si intreb .
killzone + alt joc la 101 ron = 180 lei :X
Killzone 3 acuma e in stoc , nu mai este precomanda ....
Intra la oferta ?
Vreau sa dau o comanda la Killzone 3 + Just cause 2 .
Mi se pare o oferta la fel de buna ca cea precedenta. Felicitari Gameshop !
killzone3 la jumatate de pret... wow...
am facut si eu comanda la doua jocuri... sa vedem daca chiar se aplica :)
Daca folosesc pretul de membri la produse dar pretul este mai mare de 360 de lei primesc reducerea sau o primesc doar daca nu folosesc codul de membri?
http://gameshop.ro/game.php?id=5713 -> Este in stoc?
Din cate stiu eu (de la promotia anterioara) nu se cumuleaza reducerea. Asa ca ai 50% din pretul standard (nu cel de membru). Dar mai bine il asteptam pe RvSS sa zica el. Eu inca astept si raspuns pt mine :( Poate maine, azi e duminica si lumea mai iese pe afara :)
Si eu astept un raspuns de la RvsS
La :
Quote:
Daca comand de ex : Killzone 3 si Modern warfare 2 = 409 ron
Platesc ramburs doar 204,5 ( 50 % reducere ) ? Si mai sunt inscris si la o tombola pentru kinect ?
Killzone 3 acuma e in stoc
Intra la promotie ?
de data asta oare comenzile se vor lua in ordine? :D
lol... daca te uiti la ultimele 5 vanzari arata asa:
killzone3
random game
killzone3
random game...
etc
:D