Intrebare legata de promotia Batman + tricou. Tricoul e surpriza sau mi-l pot alege din ce aveti ? Daca e surpriza pot alege macar marimea si "sexul" ? Aveti disponibile toate marimile ?
Multumesc.
Intrebare legata de promotia Batman + tricou. Tricoul e surpriza sau mi-l pot alege din ce aveti ? Daca e surpriza pot alege macar marimea si "sexul" ? Aveti disponibile toate marimile ?
Multumesc.
Marimea este M.
Nasol. Imi amintesc la Medal of Honor ca fata care dadea telefoane mi-a replicat cand i-am spus ca vreau XL ca majoritatea a cerut la fel. :))
salut daca fac precomanda la b:ac primesc tricou?
dariussoreata - nu, este doar la b:aa.
aa ok
Batman Arkham City
Uncharted 3 Drakes Deception
Need for Speed The Run
Call of Duty Modern Warfare 3
Editii limited ? Sau nu aveti inca nicio informatie ..
Batman Arkham City - inca nu avem info
Uncharted 3 Drakes Deception - probabil nu.
Need for Speed The Run - inca nu avem info.
Call of Duty Modern Warfare 3 - foarte probabil da.
Banuiesc ca nu o sa avem probleme de genul asta la Deus Ex, right?
Deus Ex: Human Revolution Is Region Locked
Quote:
The PC version of Deus Ex: Human Revolution is region-locked.
Please be sure to purchase a copy from your own region, otherwise you might not be able to register the game.
If you should not be able to register your copy due to a region conflict, please return the game to your retailer. Square Enix cannot offer assistance in replacing incompatible registration codes.
Quote:
Just to be clear to everyone the region lock is just for the retail BOX copies.. ie if you physically buy a box in the UK it will have the uk region code etc, if you buy a boxed copy in russia will be locked to russia, everywhere else is covered by a rest of world region (including poland).
Ce problema? Daca scrie "everywhere else is covered by a rest of world region" nu inteleg ce problema poate fi.
Bine, asta se intampla pentru cei care cumpara de la importatorul oficial. Cei care iau de pe diverse site-uri cu CD key-uri de provenienta dubioasa - imi pare rau, dar nu stiu sa le raspund.
apropo de deus ex, o sa avem parte de o surpriza placuta sau de una neplacuta vis-a-vis de data la care vom primi jocul?
Salut Razvan. Ceva noutati legat de Forza 4 ? Indiferent ca e standard/collector's etc.
Daca fac precomanda la un joc cu cardul imi ia banii de pe card acum sau cand apare jocul?
Din cate stiu eu ar trebui sa-ti ia banii acum.
Nu se poate alege plata cu cardul la precomanda. Am intrebat si eu asta. :)
GTFO Bull**** atunci.
Trebuia sa pun o , intre GTFO si Bull****. In fine, pacat ca nu se poate. O sa platesc cu banii jos atunci.
Mersi de informatii.