Vreo veste legata de FEAR 3 CE ?!?
N-am mai auzit nimic legat de aceasta editie, cu toate ca s-a spus ca o veti avea la un moment dat...
Vreo veste legata de FEAR 3 CE ?!?
N-am mai auzit nimic legat de aceasta editie, cu toate ca s-a spus ca o veti avea la un moment dat...
1. Ce a zis Luckos
si
2. Poate faceti o colaborare mai apropiata si cu cei de la Sony si sa aduceti in Romania editiile de colectie ale jocurilor.
Cand vom fi contactati pentru a confirma precomanda la fifa 12???
da.. chiar asa.. o sa aduceti CE pentru Uncharted 3?
Intrebare in numele mai multor consolisti interesati: Battlefield 3 Limited Edition Physical Warfare Pack la precomanda va veni in Steelbox Case?
mi'ai luat'o inainte Dante :)))
Sa ne asteptam la intarzieri ptr Driver: SF PS3? Scuze daca a mai intrebat cineva, dar in ultimele 4-5 pagini nu am gasit nimic referitor la asta. Mersi!
Razvan daca am gresit comanda pot ar fi bine sa fac alta si cand ma suna pt confirmare sa o anulez pe cea dinainte?
Multumesc anticipat.
Inca nu este o lista pe site, avem insa in sistem facturile emise daca ai nevoie de o informatie anume. Pe noul site va fi un istoric de achizitii si comenzi.
---------- Post added 29-08-2011 at 02:31 PM ----------
Probabil nu.
---------- Post added 29-08-2011 at 02:32 PM ----------
Da, pentru noul site. Multumim.
---------- Post added 29-08-2011 at 02:33 PM ----------
Nu am mai multe informatii din pacate.
Razvan, ne poti spune cum e cu pachetul bonus pentru DeusEx de PC?
Cu 2-3 zile inainte de lansare.
---------- Post added 29-08-2011 at 02:34 PM ----------
Probabil ca nu.
---------- Post added 29-08-2011 at 02:35 PM ----------
Nu am acesta informatie. Voi incerca sa o obtin si daca reusesc voi anunta.
---------- Post added 29-08-2011 at 02:35 PM ----------
Sper ca nu, in cel mai rau caz 1-2 zile, dar sper sa nu fie cazul.
GoW 3 ...doar limited ? sau urmeaza sa fie afisate si restul versiunilor ?
Razorel - nu am info in acest moment, am intrebat la producator si voi reveni cand voi avea informatiile.
Ok, multumesc :) Era mai frumos totusi daca mi se spunea asta si la telefon, nu sa stau sa ma contrazic cu doamna/domnisoara care tot insista ca nu trebuie sa primesc nici un cod si ca este trecut pe site exact ce primesc (de parca nu citisem).
Sunt cateva variante diferite de deblocare a continului si vrem sa confirmam intai cu producatorii care este cea aleasa pentru varianta din RO si atunci voi reveni cu info.
Gears of war 3 Standard Edition o sa fie disponibil la precomanda?
Krusht
- nu.
Razvan daca am gresit comanda pot ar fi bine sa fac alta si cand ma suna pt confirmare sa o anulez pe cea dinainte?
Multumesc anticipat.
Scuze de repost dar doresc raspuns :D