batman arkham city X360 has entered the building ! cheers gameshop ;)
batman arkham city X360 has entered the building ! cheers gameshop ;)
e vreo problema cu Battlefield-uriile 3 Limited si Physical Warfare Pack ?am vazut ca au fost scoase de pe site..
Nicio problema, nu mai inregistram alte precomenzi. Ce s-a inregistrat - este inregistrat.
Unul dintre codurile primite pe email la Batman nu merge. Spune ca este invalid. A mai patit cineva la fel ?
HAHAHA, incep sa cred ca este ceva personal, dar pe cuvant ca nu am nimic cu gameshop :D
Azi, pe la pranz parca, am facut precomanda la BF3 - PC si chiar ma miram de ce inca nu am primit mailul de confirmare.
Poti verifica te rog daca totusi s-a inregistrat, ai mailul meu in PM-ul de acum cateva zile.
the_fool2k - spune-mi te rog pe PM ce cod si ce platforma ca sa verific.
---------- Post added 21-10-2011 at 07:35 PM ----------
tazman - da, este inregistrata si ti-am facut forward.
#:-S Multumesc
se pare ca-mi place sa traiesc la limita :D
Răzvan, poți afla dacă veți aduce Diablo 3 Collectors? A fost anunțat oficial.
Diablo III
Merci.
Am dat o precomanda la Battlefield 3 Physical Warfare Pack din septembrie,cam cand ar trebuii sa primesc un telefon??
Este foarte probabil ca vom aduce aceasta editie. Nu va fi pusa la precomanda deocamdata pentru ca nu se stie data de lansare, pretul si cantitatea pe care o vom putea aduce. Cel mai probabil vom avea informatiile acestea inainte de lansare si va fi la precomanda atunci.
---------- Post added 22-10-2011 at 12:48 PM ----------
Am informat producatorul, asteptam o solutie, sunt si alte teritorii care au problema aceasta.
---------- Post added 22-10-2011 at 12:48 PM ----------
In intervalul 22-27.11.2011, intre 10 si 19.
Este prea devreme sa discutam asa ceva, dar este o idee foarte buna, care cu siguranta va fi luata in discutie.
nu vreau sa fiu in pielea ta... ai pus-o Bozyblue... o sa-ti iei acatiste "de bine" de la angajatii gameshop ce vor fi chemati sa lucreze la 12 noaptea. :D
O astfel de lansare se va face probabil cu sprijinul unui partener din retail, deci probabil ca il vor pomeni multi oameni: PR, marketing, angajati mall, angajati retail si abia apoi angajatii GS, care sunt obisnuiti cu astfel de evenimente inca din 2008. Oricum, un astfel de eveniment nu poate fi considerat "munca", este ceva extraordinar.
ce se mai aude cu noul site?
pe mine ma scoate din minti absenta posibilitatii de a vedea precomenzile pe care le ai, eventual sa le si poti anula...
cred ca v-ati procopsit cu mii de comenzi aiurea la BF3 de exemplu, pentru ca eu cel putin din martie incoace am facut precomanda la cate doua bucati din fiecare versiune scoasa...
imi era si mila de fata aia azi la telefon, pentru ca le anulam pe toate intr-o veselie neputand altfel sa o fac eu insumi si sa pastrez ultima precomanda. :-S
... pe care pana la urma nu am confirmat-o pt ca saraca nici nu avea acces la baza de date, aflandu-se la domiciliul personal. :D
asa ca tocmai telefonul pentru ultima comanda nu l-am primit.
nu m-a deranjat ca m-a sunat duminica de 3 ori la ore "idilice" ;;) ci ma gandesc la voi si la cosmarul de a vedea ca probabil se confirma doar 50% din precomenzi.
probabil ca mine au fost multi care au dat comanda la diferitele versiuni de jocuri, pentru ca in final, dupa 3 versiuni, sa se adauge si reducerea de membru... deci alta comanda. :-?