...poza spune că e Falcon (Halo Falcon lol).
...poza spune că e Falcon (Halo Falcon lol).
Privitor la Red Elite este vestea pe care o asteptam. Razvan, te rog sa ne anunti in legatura cu pretul si data de incepere a precomenzilor cand ai informatiile.
Se pare ca am avut dreptate cand am vorbit de acel bundle atractiv si old stock.
RvsS, despre Playstation 3 poti sa oferi cateva date? Cand reintra in stoc, la ce pret, vreun bundle ceva, cat are garantia? Multumesc.
Ma intereseaza la ce pret o sa fie consola xbox360 elite Resident evil 5 bundle
RvsS, cand o sa fie pe stoc consola Xbox360 Elite Resident Evil 5 bundle? Ai o data sigura? Se poate face precomanda?
Este model Jasper?
Willi - din pacate nu se pot verifica toate, deci nu se poate confirma sau infirma.
cornel - pret aproximativ 1399-1449 lei (depinde de costuri transport si curs EUR).
Danone - 18.03 sau 19.03.2009 este data la care poate ajunge la noi. Se poate face precomanda, va intra pe site in scurt timp. Nu pot confirma sau infirma daca este Jasper pentru ca nu le pot verifica.
RvsS, pentru a elimina orice suspiciune ce ar putea plana asupra intenţiilor mele, chiar sunt foarte interesat de oferta Gameshop in materie de PS3 si te rog sa nu uiti de intrebarile pe care le-am adresat cateva posturi mai sus. Multumesc!
Sanjuro - nu avem deocamdata informatii despre PS3, scuze ca nu am raspuns mai repede.
Daca aduceti de alea rosii am citit eu undeva ca toate sunt jasper,astept atunci si eu sa apara pe site si am sa fac o precomanda,dar de alea rosii aduceti nu? pentru ca am vazut pe un site din UK ca era bundle cu resident evil si erau negre si nu au vrut sa spuna daca sunt jasper X(
Da, sunt rosii.
Atunci eu zic ca sunt jasper sau cel putin asa am citit pe net :|
Da, pana si Major Nelson a zis ca sunt Jasper. :)
Resident Evil 5 in stoc acum.
Scaderi de preturi: Varianta normala PS3 si Xbox 360 de la 229 la 219 lei.
Variantele de colectie de la 299 la 249 lei (!)
Desigur, aceste reduceri se aplica si la precomenzile la pret mai mare.
O veste buna pentru aceasta vreme urata.
---------- Post added at 03:04 PM ---------- Previous post was at 02:51 PM ----------
De asemenea, se poate face precomanda la consola Xbox 360 bundle cu Resident Evil - ..::GameShop.ro::...
Atentie, este editie limitata, stoc destul de mic.
OK RvsS o intrebare,trebuie sa ai +18 ani ca sa faci comanda?
Nu cred ca exista o problema. Se punea in discutie sub 14 ani, atunci era nevoie sa faca browsing si comanda alaturi de un parinte, dar nu stiu cum se demonstreaza acest lucru.
Ca sa raspund la obiect - nu.
RvsS, am facut o precomanda pt. Red Xbox 360 Elite bundle cu Resident Evil. Sper sa fie Jasper. :)
S-a primit, si eu sper.
Am facut si eu precomanda si eu sper sa fie jasper ,da o sa fie sigur :D
wow ce frumos e pretu la box 360 Elite Resident evil 5 bundle bravo RvsS