-
Ce anume ai dori sa stii? Il vom avea la precomanda, va fi la preturile bune cu care ne-am obisnuit, speciale pentru Romania. Mai multe informatii nu se stiu inca pentru ca nu s-a anuntat data de lansare. Dar voi reveni cu informatii cand vor fi disponibile si va fi si la precomanda atunci.
-
Vreau sa stiu cand o sa il aveti la precomanda. Alte site-uri (din afara ce-i drept) il au deja la precomanda chiar daca nu se cunoaste data de lansare.
-
Va fi la precomanda in perioada imediat urmatoare, in cateva zile.
---------- Post added 10-04-2013 at 06:21 PM ----------
Si oferta de care discutam:
Noutati
-
Ediţie de colectie pt Batman? Ştii ceva? Pret foarte ok pt ediţia simplă, thx!
-
Salut,
imi poti da mai multe detalii te rog, despre ce este vorba?
-
Eu nu am detalii, te întrebam daca tu ştii ceva, o ediţie mai speciala cu o statueta? Sau e prea devreme?
LE vad ca in Germania o sa fie exclusiv amazon.de, aprox. 100 euro
http://translate.googleusercontent.c...yWnJ8vDJbryM0A
-
Momentan nu s-a anuntat oficial asa ceva si nu am nicio informatie in acest sens. Daca o vor oferi si pentru Romania, o vom aduce cu siguranta.
-
Ceva vesti despre Injustice collectors?
-
Da, Collector's Edition de PS3 va putea fi precomandata incepand de astazi.
Tot astazi vom anunta si detaliile despre concurs :)
-
nu merge sistemul de "recover password" de pe site?Ups, tocmai a venit. a mers mai greu :D
-
Iata mai jos informatiile despre concurs:
MEDIA GALAXY | PE 20 APRILIE 2013 LANSAM INJUSTICE: GODS AMONG US ÎN MEDIA GALAXY MALL VITAN - Sambata in Mall Vitan.
Aveti de asemenea cu ocazia evenimentului 10% reducere la orice joc cumparat de la locatie! Plus premii consistente la concurs, va asteptam.
-
-
Intreb si eu acelasi lucru, o sa aduceti editiile speciale/ de colectie de la Watch Dogs ?
-
Da, vom avea editia Premium (cu figurina) la precomanda. Mai exista si editia Vigilante care va fi disponibila in exclusivitate la un partener din retail pe care il vom comunica in curand.
-
Preturi incredibil de mici de acum inainte la Assassin's Creed 3 :
Noutati
Si in curand va mai pregatim o surpriza.
-
veti aduce si Battlefield 4 ?in 2011 pe vremea asta aveati toate editile la precomanda
dar editile speciale de la GTA 5 ?
-
Da, vom avea Battlefield 4 la precomanda, dar mai aproape de data de lansare.
Da, vom avea editiile speciale de GTA la precomanda, dar ele sunt extrem de limitate de la producator si estimam ca vor fi la precomanda cu o saptamana inainte de lansare.
-
Editiile speciala GTA V sunt acum la precomanda - Noutati
Profitati astazi, sunt foarte putine si probabil se vor epuiza in curand, urmand sa fie scoase apoi de pe site.
-
Pret membri: 539,91 RON (TVA inclus) =D>
Am contul PSN USA :wall: , iar jocul probabil o sa fie UK , banuiesc ca nu o sa pot folosi bonusurile pe contul meu principal...
-
Toate produsele noastre sunt varianta europeana.