Soop - google nu mi-a fost prieten de data asta si oficial nu mi s-a comunicat. Daca voi gasiti, dati un link, sunt si eu curios :)
Soop - google nu mi-a fost prieten de data asta si oficial nu mi s-a comunicat. Daca voi gasiti, dati un link, sunt si eu curios :)
Cred ca in a doua poza se poate "deslusi" ce va contine Collectors Edition. In rest, nimeni nu spune clar ce va contine.
Amazon.com: Call of Duty: World at War Collector's Edition: Video Games
RvsS - Mi-ai mai raspuns in legatura cu Arcade-ul dar totusi crezi ca mai sunt sanse sa ajunga saptamana asta ?
kane86 - vineri s-ar putea, dar mai sigur luni. Revin cu info cand aflu sigur.
RvsS deia te-am intrebat pe tine ca nici eu nu am gasit nimic pe google despre asa ceva,vad ca Monky s-a descurcat mai bine :),mersi pt info...Am observat ca mai e si o butelca pe acolo sau ceva de genul,o fi noua linie de parfumuri Call of Duty?:D
RvsS aduceti The Witcher EE varianta boxed cu goodies included (bonus dvd, soundtrack etc) ? Si la ce pret.
kane86 - nu cred ca se va mai intarzia, sunt deja la noi, e o problema cu actele care se va rezolva. Din ce am vazut cred ca pretul va fi de 849 ca si pana acum, dar inca nu e confirmat.
Tekken - da, dar producatorul ne-a anuntat ca nu il poate livra pana in octombrie. Pretul va fi probabil acelasi cu al lui Witcher, undeva in jur de 139 lei.
Consola PS3 cu hdd 80 gb in stoc.
Soul Calibur 4 in stoc.
Face Breaker in stoc.
Sigur la pretul ala aduceti boxed? Sau doar jocul propriu-zis?
Pretul e ok, aflu in curand si reconfirm daca este varianta simpla sau cu multe goodies.
RvsS, totusi pentru Witcher EE ai idee daca va veni in prima parte a lunii sau in a doua? totusi octombrie e o luna lunga :-S
Sfarsitul lunii octombrie. Nu am primit inca raspuns despre goodies.
daca luni de exemplu mi se prelucreaza comanda de arcade (pp ca azi nu mai sunt sanse) primesc consola tot luni sau marti?
RvsS, de Need for Speed Undercover se aude ceva ?
Max - sigur, va veni la lansare, preturi cunoscute adica intre 99 si 119 PC si 219 - 239 PS3, Xbox 360. Il vom pune pe site la precomanda, e timpul :)
NU mai vreau sa fac precomanda la voi niciodata
pe 17 am primit telefon, si inca nu am Warhammer SE, s-a intamplat la fel cu Bad Company, unde a trebuit sa sun la voi sa imi spuneti ca ati avut o problema cu transportul. NU ma intereseaza, am facut pre-order pentru a primi jocul in ziua cand apare sau macar cu 1 zi intarziere, pentru ca nu lucrati in week-end nici luni nu o sa am jocul
Eh, am sa sun din nou luni, si este ultima data cand fac precomanda de la voi
rabdare, rabdare ... eu am facut precomanda la arcade pt ziua de 7 si nici acuma luni nu se stie daca o sa fie :)) ...
RvsS macar puneti si voi datele cu o marja de eroare sa nu se mai amageasca lumea si daca vine produsul mai devreme bine (mai multa lume fericita) daca nu macar aveti un backup ;) ...asa sa astepti din sapt in sapt e un chin...
Eu am primit telefon pe 17, e different