Am formulat eu gresitCorect: ce parfum este ala sustinut de Aventus?
Restul le-am dibuit ochiometric![]()
Am formulat eu gresitCorect: ce parfum este ala sustinut de Aventus?
Restul le-am dibuit ochiometric![]()
Tehnic poate e corect, dar tot mi se pare o exprimare alambicata. E mult mai usor sa folosesti "doar"... Uneori am impresia ca a disparut din dictionar cuvantul asta.
M-am activat eu la "decat" si "plm". In fine, scuze de off-topic.
În cazul în care călătoriți sau schimbați des locațiile, vă recomand să vă cumpărați un videoproiector, este priceless. Multe din ele funcționează perfect de la un powerbank de 60W, asta în cazul în care vreți să stați într-o locație total remote fără electricitate.
Eu mereu am unul la mine, foarte ușor și portabil de pe care mă joc și văd filme. Calitatea nu este ca pe OLED, însă se vede mai bine decât arată în video. În plus, unele filme sau jocuri merg senzațional de bine din anumite locații. Nu mă refer la rulajul în sine, ci la conexiunea cu locul respectiv. Pentru jocuri folosisesc un laptop de gaming, înainte foloseam un OneS care funcționa ok și ca media player. Variantele digitale de Xbox-uri sunt foarte ușoare ca gramaj, însă au nevoie de curent continuu.
Și ca să fiu și on-topic, asta este colțul meu temporar de gaming, stau câteva săptămâni în Egipt și am un apartament închiriat la doi pași de piramide:
Plus ceva film, tot Indiana Jones că tot am început cu el:
f fain. Nu ca vreau sa faci reclama, dar modelul care il folosesti ar fi util pt cei care vreau sa aibe un punct de plecare daca vreau sa achizitioneze ceva similar
Am doua. Un Samsung Freestyle și unul no-name ieftin. În locațiile "curate" iau Samsung-ul, însă acum l-am luat pe celălalt fiindcă am stat o perioadă în deșert unde era mult praf și nisip, nu m-as oftica deloc daca s-ar strica asta ieftin.
Proiectorul portabil perfect pentru mine ar fi o variantă îmbunătățită a lui Samsung Freestyle, probabil generația 3 dacă vor continua să le numească folosind această formulă. La cel actual îmi lipsesc doua chestiuni:
1. Are doar un singur USB-C. Dacă vrei să conectezi la el o sursă externă, trebuie să folosești un adaptor care să îți permită conectarea unui dispozitiv USB extern și în același timp să poată să și primească curent. Eu am un adaptor de MacBook care funcționează ok.
2. In cazul meu, problema majoră este lipsa DTS-ului. Dacă îl folosești pentru Netflix și alte platforme de streaming, merge perfect, dar dacă vrei să îl folosești într-o locație remote fără acces la internet și trebuie să downloadezi filmul, vei fi limitat de formatul audio, foarte multe filme sunt disponibile doar în DTS. În cazul acesta există un workaround: conectarea unui laptop prin HDMI si folosirea lui ca și difuzor.
Exceptând aceste doua minusuri, calitatea vizuala/auditiva este superbă având în vedere dimensiunile lui. Input-lag în modul de joacă este foarte bun pentru un proiector.
Eu l-am luat anul trecut la 1999lei când era la ofertă pe eMag.
Zilele trecute a fost Xgimi MoGo2 Pro la vreo 1720lei, tot eMag . Nu l-am testat, insa din recenzii pare un proiector foarte bun pentru cine vrea portabilitate.
Nu e chiar colt de rai, dar daca cumva va intrebati cum se pastreaza castile Sony 500th Million edition, nefolosite, tinute in cutia lor, in loc ferit de soare si umididate (dulap) .... cam asa rezista cand puneti mana pe ele si le scoateti din cutie ca sa le "admirati"
Bookmarks