Mika,acum am observa...Battlefield bad company ocupa locul de onoare acolo sus?
meci: steaua-arsenal...din pacate, emblema lui arsenal nu apare. nu m-am dus pt. steaua. m-am dus pt arsenal.
Foarte frumos, indeed! Vad ca toti aveti z-5500, insa am si eu o intrebare: nu va deranjeaza bass-ul? Banuiesc ca tremura toate prin casa, chiar daca e dat la minim. Am vaz. mai devreme ca cineva il avea suspendat pe un scaun... poate fi si asta o solutie...
Foarte frumos ! Imi place in mod special suportul de tv. Este replica aproape exacta a ce mi-am facut si eu pe comanda, doar ca tu ai toate etajerele din sticla (prea pretentios pt. mine). Sunt curios daca tot asa e facut pe comanda sau l-ai gasit pe undeva pe la noi. Si daca da, ne poti spune unde ?![]()
Se gaseste si pe la noi man, am vazut eu azi la REAL la etajul cu mobila, cateva exemplare asemanatoare! Stunning!![]()
Monky stand exact ca ala gasesti in domo la 420 de lei.
Stand TV Westwood CB024BLK la Domo.ro, Suporti TV
si peste minim daca il daicrede-ma ca pe optic chiar se aude super ok si clar nu dudie...am z5500 pe care il tineam la pc dar nu merita sa il tin acolo pentru ca era doar pe direct,solutia pe scaun si cu vas pe el nush cat de buna e tinand cont ca e destul de puternic!![]()
suportul e luat din tehno market nou deschis langa rin grand zona vitan barzesti!tine pana la 45 de kg si mi s-a parut destul de dragutz mai ales ca nu o sa ramana asa in spatele lui o sa vina un placaj pe culoare maronie(venghe mai exact)televizorul agatat in perete si suportul pt ps3 jocuri si controlerul de volum.e undeva in jurul sumei de 400-500 RON.
Damn guys, 500 de ron pentru un suport de TV ? eu cu 2000 de ron mi-am mobilat intreaga camera si m-am ales si cu un stand de TV dragut care se potriveste cu restul mobilei![]()
casa e abia facuta si trebuie mobilata...mi se pare destul de dragutza si zdravana,dar mai ales se potriveste cu Tv si restul mobilei din casa!Uziwood pls da accept pe psn...
Sfat: Da laoparte porcaria aia din dreptul TV-uluiStrica tot aspectul high-tech, parerea mea.
Bookmarks