Mi-a curatat si eu biroul cu ocazia asta.De cand mi-am luat gran turismo e "batut in cuie" cockpitul (care inca nu este gata). O sa mai pun poze dupa modificari.
Mi-a curatat si eu biroul cu ocazia asta.De cand mi-am luat gran turismo e "batut in cuie" cockpitul (care inca nu este gata). O sa mai pun poze dupa modificari.
maweryck - da, e46 coupe![]()
Este TV/Monitor de 22". O sa ii schimb locul la un TV mai mare cat de curandsi atunci voi avea grija si de cabluri.
Mie mi se pare obositor sa stau cu privirea in jos la un ecran..mai ales cand ma joc dar na..to each his own ! Mansarda e misto.
Mi se pare mie sau e foarte mult praf, mai ales in zona TV-ului? Pozele nu sunt foarte clare.
Fiind mansarda evident ca tavanul e mai jos,tv e 60inch,nu-mi incapea daca l-as fi pus pe un stand,poate unul la comanda dar nu ar fi fost mare diferenta.Oricum coltarul care nu se vede in intregime si tot ce mai,fotolii una ala sunt f joase si ele si e ok.Cel mai important referitor strict la jucat e ca folosesc acel scaun alb care se lasa pe spate cand stai in el,te uiti f putin in jos,e chiar f odihnitor.Din cate stiu eu e mai obositor sa te uiti in sus,si asta nu e parerea mea,chiar cei ce vand tv urile sugereaza...
E destul praf,nu am terminat inca in restul casei pe jos si se cara/intra mult praf si tot din acelasi motiv nu am timp sa fac zi de zi curatenie.Si crede-ma,cand mai vin prieteni la un fotbal,un rachiu ramane jale in urma,acum inca e ordine.Acum nu zic ca e ok sa fie mizerie insa am conceput mansarda cu gandul la burlacie vesnica deci nu stau dupa praf cu lupa,recunosc![]()
O sa revin cu niste fotografii de calitate mai buna cand mai aranjez,intr-adevar sunt neclare,nu sunt facute cu aparat foto.
Am gasit un articol foarte interesant pe Kotaku si cred ca isi are locul aici
Cum sa va atrageti prietenii , iubit/a ....to the dark sideE mult mai fun cand joci cu cineva apropiat,mai ales la modul challenge
How To Turn Someone Into A Gamer
P.S
Numai eu stiu cata munca de convingere am dus cu prietena in trecut .Pana acum am reusit sa o fac sa joace Hevenly Sword
Chiar i-a placut plus ca a scos niste scheme cu Nariko de am ramas![]()
Acesta este colul meu de rai..Nu este mult,dar ma multumesc cu ce am.
Sper sa va placa.
Bookmarks