ai grija ca nu iti sta foarte bine consola ... aerisirea e exact in partea care ti-e lipita de birou.
Printable View
3cm e cam putin man lasa-i mai mult spatiu :)
da dar oricum nu e prea bine sa iti apara:D
P.S:Paste Fericit tuturor si scuzati daca am facut vreun offtopic fara sa imi dau seama:)
Aici e "raiul" meu :D pozele sunt cam slabe(n95) dar o sa revin cu unele de calitate. Ce parere aveti ?
Super tare coltul tau de "rai" dar nu iti afecteaza ochii acel tv(si monitor).Ca ma gandesc ca daca stai la PC si stai asa aproape nu iti face rau?
Nu, deloc chiar :)
Revin cu niste poze mai de calitate. B-)
imi place scaunul :X.
:d
Am minim 5 pungi in casa.Le mamanc numai cu lapte rece dar acum nu am mai avut si le folosesc pe post de snacksuri.
nu cade monitoru ala de acolo la cutremure ? e bine sa stea pe consola?
A cazut o data si si-a luat o zgarietura dar se observa numai daca stai la 10cm de el.Acum sta foarte bine:D.
teodor,te sfatuiesc sa dai cat mai repede monitorul ala de pe xbox.NU este recomandat asa ceva.
Nu ai unde sa pui xboxu-ul in alta parte ?
cheers
Nu strica cu absolut nimic, xbox-ul este foarte rezistent si poate suporta si greutati mai mari.Il am acolo de cca 8luni.Daca te referi la caldura, monitorul o degaja pe deasupra.
Si merge chiar foarte bine...dar nimeni nu mi-a observat aparatul de zbor?
Fericitul posesor al unui PS3 320 GB, 2 dualshock 3, fragfx v2, G25.
Acuma de sistemul audio care lipseste cu desavarsire deocamdata :(
Vreau sa achizitionez ceva bun dar cu boxe inalte ca sa nu strice aspectul camerei, oricum pun z 5500 nu se asorteaza deloc cu camera. Daca`mi recomandati un sistem audio 5.1 care sa si arate bine preferabil boxe inalte, not too shiny si sa fie performant. Va raman recunoscator
(Scuze de calitate, poza e facuta cu telefonul mobil.)