Update, cu batranul eos 300D
Printable View
Update, cu batranul eos 300D
cool...
paulone: cred ca ai ratat adevaratul sens al threadului. Se numeste "coltisorul de rai al consolistului" tocmai pentru ca asezarea in camera este EXACT ceea ce ii place fiecaruia, neurmand nici-un fel de regula. Daca asa ii place omului, poate sa-si puna subwooferul pe TV, consola pe frigider, boxele 11.1 in baie, diskurile pe lustra, and so on... :evil:
TV proaspat achizitionat, un LED Samsung de 102cm full HD, restu las sa apreciati voi.
Mai imi lipseste un receiver 5.1-sunt cam expensive alea de calitate.........:-SS
Frumos,Razielim
Modelele noi de Samsung (incepand cu cele din 2009 din cate stiu) au reciever incorporat... eu am un Samsung 37 B530 si prind posturi 110 de pe satelit.
Salutare. Sunt nou pe-aicea (si pe forum si printre consolisti). Cat despre coltul meu de rai...nu sunt foarte multe de spus. Ma mandresc cu plasma full hd de 107 cm. Prima data a venit ea si apoi xboxul ;). Era pacat de un asa tv si sa nu am o consola. De ce 360? Simplu...Halo 3 si Gear of War 2 (am jucat primele parti pe PC).
In comparatie cu ce poze am mai vazut de la altii nici nu se compara, dar pe moment sunt multumit. Peste 2 ani cand am sa ma mut o sa fie mai bine :D
Recapitulare 2009.
Si pentru 2010 vreau sa fie mai misto :D
Cinema City la meniu, e mai scump da merita......:)
---------- Post added 13-01-2010 at 09:04 PM ----------
Neasteptat de buna, unele posturi ai impresia ca sunt HD, maiales RTL, PRO7.
Legat de tuner am cautat posturile cu tunerul digital integrat (optiunea in care cauta posturile digitale si cele analogice), mi-a gasit 160 digitale si aproape 60 analogice. Problema e ca doar cele analogice se vad dar la o calitate mai slaba comparativ cu calitatea celor din tuner. Cele digitale au semnal demodulat, adica nu se vad..........X(.
O chestie foarte tare e ca vecinamiu si-a luat o plasma de 106 Samsung, are RDS si i-a gasit toate digitalele si le mai si vede toate, plus vreo trei in HD, si el are abonament Basic fara receiver digital.Am sunat la UPC si le-am explicat problema posturilor digitale, in sensul:
"Pentru ce sa im mai cumpar un receiver daca TV meu are unul, plus ca nu mai amnevoie de doua telecomenzi?
Din moment ce platesc abonament digital"
Mi-au raspuns ca asta e politica lor , nu permit vizionarea posturilor digitale fara receiver...........&%�u you UPC X(.
Mai am cateva luni la UPC si trec pe RDS.
Nu i prea mult , da ma multumesc si cu atata:D
CaNtO tau 360-u e cam aproape de mobila, ar fi mai indicat sa aiba mai mult spatiu pentru circulatia aerului in partea din spate.........asta daca nu vrei sa faci RROD..........:-?
Am garantie inca 3 ani .. nu mi prea fac griji:D