=D> Felicitari, cu o mica exceptie. The white door must go.
Printable View
=D> Felicitari, cu o mica exceptie. The white door must go.
Mie imi place "the white door" ... zici ca e din hartie, gen ca la japonezi. Poate trece Bruce Lee prin ea lol
@exist, vezi ca usa din poza lu ffocus e facute de el, nu e aia pe care o are gugukalimero
@ffocus ai dreptate usa alba e cam uratica :P ar trebuii ceva mai light, mai de interior
Nu prea am vazut prin poze dar recomand neaparat si un bean bag in camera de gaming. E asa de comooooood :D
http://www.coolbeanbags.com/ebusines..._Beanbag_L.jpg
Mare grija totusi, am patit sa adorm in mijlocul unor sesiuni de gaming, bine ca nu atunci cand aveam headsetul la ureche, mai vorbesc prostii in somn :))
Pics or didn't happen :>
Eu, citind scenariu (ma rog, lista de trofee de la Heavy Rain). Doar cu ochelari 3D, altfel nu se poate lol
Solutia cu taburetul pt picioare nu e foarte indicata cand ai de jucat ceva shooter, ca e prea relaxata pozitia pentru ce adrenalina se strange in timpul partidelor (plus ca trebuie date picioarele la o parte) :)) Oricum, si Florin poate sa garanteze ca la BC2 ma stresam cel mai greu din squad cand incepea sa mearga prost treaba ;))
La ceva joc gen Flower sau Puzzle Quest, se ia somn garantat!
da stiu nu-i mult , scuzati dezordinea dar asa sunt eu :)).
i'm in love with nintendo. In vara urmeaza xboxul.
Nu-i mult , dar ma multumesc si cu atat. :x
Scuzati claritatea , dar sunt facute cu aparatul si scoate pozele de 3 mb si am fost nevoit sa le micsorez , pentru ca altfel nu ma lasa sa le atasez. :D
N-as vrea sa vad cum arata camera respectiva :|.
I mean, dude, tu dai grafuri pe pereti in propria ta camera ? :|
@Daniel da :)). pai m-au lasat parintii ca sa nu "mazgalesc peretii de afara sa-mi iau vreo amenda."
:))))))))))))))
e si asta un mod de exprimare :D
Alta culoare nu gaseai...zici ca ai dat cu mustar pe pereti :))
Mustar pe pereti , ce epic suna. :))
Alta culoare n-am gasit asta e. :))