maniac360, chiar ca esti maniac frate! Felicitari pentru nebuniile care le ai pe acolo. Sa le stapanesti sanatos.
maniac360, chiar ca esti maniac frate! Felicitari pentru nebuniile care le ai pe acolo. Sa le stapanesti sanatos.
setup pt noul TV (work in progress) si 120" (3.2m) PS3 HD gaming bliss
@maniac360 frumos scaunul, de unde l-ai luat ?
@amermofo
Scaunul l-am luat de la Ambient din Cluj.
Extraordinara e ideea cu proiectorul, ai senzatia de cinematograf! Suporta 1080p? Cat te tine lampa din el?
proiectorul este Mitsubishi HD1000U , este nativ 720p si suporta si semnal 1080p pe HDMI, lampa tine 2000 ore in High Mode si 3000 ore in Economic mode, modelul acesta si Optoma HD70 au fost best buy la vremea lor fiind 1000 dolari, eu am avut noroc cu un prieten de venea din state si l-a adus el, astfel platind cam 26 mil pe el (atat era dolarul atunci);
senzatia e super.. pe el am terminat resistance 1, l-am s-a dus cam repede la mine adiq am 1800 ore in 1.5 ani (asta pentru ca nu am avut televizor si proiectorul a mers "fara numar" si ca TV si pt filme si jocuri.
mai multe poze aici Picasa Web Albums - Andrei Ionescu - Proiector
nu este chiar perfect pentru jocuri cu multe scene intunecate din cauza ca se pierd multe detalii in zone intunecate (daca nu este calibrat) insa .. un fifa in 4 .. rupe tot
acum au aparut modele mai noi mult mai bune care ofera contrast si mai mare la acelasi pret
ps:maniac esti din cluj ?
Da sunt din Cluj.
M-ai innebunit cu proiectorul ala. De cateva ore tot studiez proiectoare. Din cate vad eu, al tau suporta pal/ntsc, ceea ce e un mare mare plus din punctul meu de vedere. Daca te-o tinut lampa 1,5 ani nu-i rau deloc. Sa-l folosesti sanatos, isi merita toti banii pana la ultimul cent. Cred ca e superba senzatia de "cinema".
1,5 ani si mai merge juma de an lejer pana o sa inceapa sa dea semne de obosealala HD numai conteaza asta cu pal/ntsc (aici doar daca fol console mai vechi conteaza)
amermofo: lumineaza-ma si pe mine te rog...de unde ai luat suportul si cat ai dat pe el?...anyway foarte nice
Indraznesc si eu sa pun o poza...scuzati calitatea va rog...nokia 6500 slide...doar 3,2 mp
PS: heehee...la mine e colt pe bune...ba chiar al blocului
![]()
suportul prins in perete l-am luat din intamplare de la carefour ... este un suport de tv normal cum au la hotel de ex
suportul prins in tavan (este universal, merge cu orice proiector) l-am luat de la reprezentanta vogels din Romania.. si e de vanzare btw cam 3 mil parca
Bookmarks