Nu vreti sa intelegeti un lucru. Consola asta crapa si daca e rece si daca o folosesti doar foarte putin. Asa este ea conceputa (cu picioarele in ciorapi murdari). Puteti sa ii puneti 100 de ventilatoare, tot o sa crape mai devreme sau mai tarziu.
Nu vreti sa intelegeti un lucru. Consola asta crapa si daca e rece si daca o folosesti doar foarte putin. Asa este ea conceputa (cu picioarele in ciorapi murdari). Puteti sa ii puneti 100 de ventilatoare, tot o sa crape mai devreme sau mai tarziu.
Ce-mi place la Rasko e ca a proiectat el asa fancy totul, insa nu s-a gandit ca tre sa se mai si joace!Si noah, a trebuit sa puna undeva consolele si joacele, care sincer, nu se prea potrivesc in peisajul unui living stilat, asa cum e al lui!
Sunt curios sotia ce parere are! Mie cand mi-au venit primele Action Figures, le-am plantat la vedere, langa TV, pe rafturi, pe suportul de TV, etc, in locurile cele mai vizibile. Cand a vazut sotia, sa inebuneasca!
Acuma stau toate grupate pe 2 rafturi, langa jocuri si consolele portabile. Are si ea dreptate saraca...
Anyway, cel mai mult imi place cum si-a facut MonkY, cu dulapul acela negru, superb pentru jocuri si AF-uri. Imi place cum le-a grupat, asa, dupa serii. Jocuri si AF-uri FF, GoW, samuraii, etc. Arata foarte organizat! Asa ceva va doresc si voua, amici consolisti, daca consoartele n-au nimic impotriva!
ma apuc si eu sa fac vreo 2 sau 3 poze
EDIT :coltisorul meu de rai ,scuze pentru deranj si sper ca nu sunt prea barbar daca tin consola pe josn-am avut loc unde s-o pun altundeva
nici vorba de barbar numa sa fi atent cand trece cineva pe langa ia sa nu tio tranteasca si chiar ie bine ca o ti acolo asi pastreaza temperatura mult mai scazuta din cauza gresiei
Coltul meu provizoriu de rai. Vis-a-vis de televizor am o canapea de trei locuri, destul de comoda pentru un joc scurt. Scuzati claritatea pozelor, trebuie sa schimb si camera foto.
Raskolnikov1944: coltul tau de rai este necurat de ordonat. Sper ca e asa doar pentru poza
DonAdryan: merci de aprecieri man. Si la mine a fost mai dificil cu cealalta jumatate a mea. Acum insa de-abia asteapta sa vina careva sa-i prezinte figurinele, monstruletul de acvariu, colectia de console/jocuri... E cel mai bne cand se face ceva de comun acord si sincer ma consider lucky ca i-a placut si ei aranjarea. Dar, poate daca as fi avut o vila cu n camere... as fi avut si eu ceva gen Rash. "Aici este camera PlayStation... urmatoarea este camera Microsoft... la etaj avem camera Wii... iar la demisol barul si cinematograful"... Phew... visam cu ochii deschisi...![]()
cam impersonale ultimele "coltisoare". au asa un aer de showroom. o spun cu tristete pentru ca si la mine este la fel de ceva timp. de vreun an a intervenit sotia si a schimbat total locul meu de joaca. era asa frumos inainte...aglomerat cu zeci de obiecte...postere...imi lipseste. acum parca sunt in vizita, totul este aliniat...loc de telecomenzi, loc de aia, loc de aia...![]()
Este un Samsung LE40M86BD de 102cm, full HD, sunt super multumit de el, l-am luat anul trecut, dar acuma parca ar merge unul mai mare. Unul din considerentele care m-au facut sa ma decid asupra acestui TV, in afara ca e fullhd, a fost faptul ca are 3 iesiri hdmi si iesire optica + celelalte conexiuni. Am legat la el PS3, Xbox360 si laptop-ul toate pe HDMI, si 1 singura iesire optica in Logitech. Merge sunetul si consolele fara sa mai schimb pe mufe and stuff.
Bookmarks