mi-am schimbat coltul
o parerea....ce ziceti de locul PS3-ului,in spate are vreo 30 cm pana in perete,in margini nu are 15cm cum ar fi prescris.Sa-l las acolo sau ii caut alt loc?
mi-am schimbat coltul
o parerea....ce ziceti de locul PS3-ului,in spate are vreo 30 cm pana in perete,in margini nu are 15cm cum ar fi prescris.Sa-l las acolo sau ii caut alt loc?
GTA 4 era,dar din cauza blitului a iesit prafDe amplasare ps3 asteptam o parere
.Am citit cartea ,spune minim 10 cm de perete,deci sta bine,sunt vreo 30cm.
ps:regret ca nu am luat un lcd mai mare,next year e programat unul de 102;iar la inflatia "romana" care este la noi cred ca va fi unul 3d.
ideal ar fi sa fie centrat,TV'ul,pe directia privirii,nu ...... din carticica unui monitor benq se recomanda mai sus de ochi pentru ca privirea sa se ridice,nu sa coboare ... altfel,riscam sa adormim ...
![]()
eh,putem adormi la un film ... la jocuri,daca"adormi"in online,chiar ca n'ai ce comenta ... oricum,am zis'o doar ca pe o mica gluma,faza cu"adormitul" ...![]()
No offence pentru off topic:
Eu chiar am adormit odata in online... eram intr-un challenge in Burnout Paradise si eram un pic "binedispus" si la un momet dat ma trezesc ca controlerul vibreaza de mama focului si nu stiam unde ma aflu... au trecut vreo 30 de secunde sa ma dumiresc ce se intampla, ca imi dadeau takedown sa fac challange-ul ca ei asteptau dupa mine si eu bine mersi eram cu Mos Ene pe la gene...![]()
Cu cat trebuie sa tii capul mai ridicat pentru a privi ecranul, cu atat te iau mai repede oboseala si durerile de gat/spate, de asta e contraindicat.
nu sunt un gamer inrait...nu vreau sa fiu antipatic dar cand vine vorba de chi-ul meu in ceea ce priveste relaxarea nu citesc manuale.acum sa revenim la subiect...tv-ul l-am "atarnat" asa pentru ca imi vine usor cand stau in pat.scurt si la obiect:d
va salut! si ne auzim la joace.
si cand scoti masa de acolo lasi ps-3ul in aer?.trebuie sa-l deconectezi,sa-l strangi....sounds like hard work
E umpic sec ,rece,nu e calduros,primitor cum arata,dar e parerea mea,si ne dam cu parerea pe acest thread,sa nu te superi.
Bookmarks