Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 4 1 2 3 ... LastLast
Results 1 to 20 of 66

Thread: Cele mai sub- / supraapreciate jocuri

1. #1 SP
    Member Quasivasi's Avatar

Post Cele mai sub- / supraapreciate jocuri

Incep eu (iar deoarece am doar PS3, lista mea include si un exclusiv, asa ca nu dati cu pietre si respectati parerile celorlalti):

Subapreciat: Valkyria Chronicles - un joc care merita mult mai multa atentie, oferind o poveste de exceptie si un art design unic

Supraapreciat: GTA 4 - bun joc, dar departe de scorurile, in mare parte perfecte, pe care le-a primit

2. #2 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Sub-apreciat : zic un joc de PC ( care il gasim si pe PS2) pentru ca pe PS3 nu am jucat pana acum jocuri care au primit note mici, deci un joc subapreciat pentru mine e Total Overdose, nu e extraordinar dar merita putina atentie.

Supraapreciat: de acord, GTA4 ( e foarte bun jocul dar nu e de 10).

3. #3 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Dupa parerea mea:

Subapreciat: The Saboteor, Prototype din cele noi. Shadow of the Colossus, Ico.sunt mai multe dar nu-mi vin acum in minte.

Supraapreciat: Final Fantasy XIII, Call of Duty Black Ops (am jocul din ziua lansarii si nici pana acum nu am reusit sa-l termin. nu aduce absolut nimic nou), mai nou aparutul Gran Turismo 5 (nu ma mai chinui sa dau argumente ca se supara lumea), jocurile din seria Halo, Vanquish si astea doar din cele nou aparute.

4. #4 SP
    SnowManiac dadu093's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Supraapreciat: (...) jocurile din seria Halo (...)
    +1

5. #5 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Subapreciat: Naruto Ultimate Ninja Storm 2, e un joc extrem de bun si de captivant, un fighter foarte fluid.
    Supraapreciat: de acord cu voi, GTA4 mi se pare singurul joc subapreciat pe care l-am jucat pe PS3.

6. #6 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Dau exemple doar din ce am jucat in ultimii 2 ani.

Subapreciat: TimeShift, Prototype (desi... are note maricele), Viking: Battle for Asgard, Mirror's Edge, Heavenly Sword (are insa vanzari destul de bune), poate si Just Cause 2
    Supraapreciat: Ultimele 2 Call of Duty, Halo, GTA IV (este un joc foarte bun, dar nu de 10).

7. #7 SP
    Member yoyokid's Avatar
    Subapreciat:Total Overdose ( jocul e exceptional ) , Army of Two ( 1 ) , Dark Sector , Prototype.
    Supraapreciat:Serioa Halo,Infamous ( Pentru mine nu a adus nimic nou , a fost repetitiv ...si mai are si o continuare ) si Killzone 2 ( Poate o sa-mi sariti in cap - poate nu - , dar mie mi s-a parut un shooter la fel ca toate celelalte - poate mai slab -.)

8. #8 SP
    Senior Member consol3's Avatar
    Quote Originally Posted by yoyokid View Post
    Killzone 2 ( Poate o sa-mi sariti in cap - poate nu - , dar mie mi s-a parut un shooter la fel ca toate celelalte - poate mai slab -.)
    Pentru ca esti obisnuit cu un alt gen de shootere, stilul cod mai exact!
    Killzone a adus foarte multe lucruri noi, nu stiu in ce joc ai mai vazut turete zburatoare sau turete terestre, abilitatea de a te deghiza, de a face pe medicul, de a pune spawn points unde vrei tu... etc! Daca nu ti-a placut killzone este din cauza faptului ca nu ai jucat online de la inceput/nu ai stiut cu ce se mananca. Sa nu bagam campania in aceiasi oala cu MP-ul, care face tot jocul!

9. #9 SP
    Banned cryyo's Avatar
    Subapreciat: Wolfenstein
    Supraapreciat: Metal Gear Solid 4, Killzone 2, Gran Turismo 5.

10. #10 SP
    Senior Member boga's Avatar
    Am si eu doua precizari. Prima - nu stiu daca e tocmai overrated /eu personal cred ca da/ jocul cu Belici, dar mi se pare absurd /daca nu redundant/ sa ii acorzi nota 10 si lui GTA 4 si lui MGS 4. A doua - nu o sa fiu nici intr-o mie de ani de acord cu ideea ca KZ2 ar fi overrated. Jocul e o mica bijuterie, atat la capitolul SP /wtf, tinand cont ca e vorba de un shooter, campania a fost si inca mai e una memorabila - poate mai putin sfarsitul cam over the top/, dar mai ales la MP /unde eu il consider in continuare unbeaten/.

O sa revin si cu nominalizarile mele la most underrated/overrated games ever mai tarziu

11. #11 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Quote Originally Posted by cryyo View Post
    Supraapreciat: Wolfenstein
    Subapreciat: Metal Gear Solid 4, Killzone 2, Gran Turismo 5.
    fixed.

12. #12 SP
    Senior Member Enthroll's Avatar
    Pot sa cataloghez supraapreciat un joc pe care nu l-am jucat ?
    Are reguli sistemul asta de valori ?

13. #13 SP
    Senior Member ffocus's Avatar
    Subapreciat: Seria Harry Potter
    Supraapreciat: Super Mario Galaxy 2

14. #14 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Quote Originally Posted by ffocus View Post
    Subapreciat: Seria Harry Potter
    Supraapreciat: Super Mario Galaxy 2

ce bovina, ma loveste unde doare, la Mowio.

15. #15 SP
    Member blondutzu's Avatar
    Subapreciat: Lost Planet 2, Bad Company 2 (merita mult mai mult decat COD)
    Supraapreciat: GTA IV, MGS 4, ultimele 2 COD

16. #16 SP
    mai vin cu unele jocuri
    Subapreciat: The Witcher (cu MULT peste alte RPG-uri)
    Supraapreciat: Fallout New Vegas (plin de bug-uri, mai nimic nou fata de Fallout 3)

17. #17 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    Supraapreciat: seria Street Fighter. Nu vreau sa supar pe nimeni, eu am SF 3 Alpha max pt psp, am jucat si SF4 pt ps3 dar nu am fost uimit...Miscarile nu sunt incredibil de complexe si spectaculoase, luptatorii nu mi se par prea variati(oricum majoritatea joaca cu Ryu sau Ken) si totusi jocul e pe locul 1 cam in toate top-urile legate de Fighting Game-uri. Si nu stiu de ce.
    Subapreciat: Guilty Gear (s-a vandut f slab fata de jocurile din seria SF da eu il consider mai bun.. pacat )

18. #18 SP
    Banned Miata's Avatar
    supraapreciat: God of War (toate seriile), Gran turismo 5, COD MW, MW2 si Black Cocks, FIFA 11
    subapreciat: PES 11, James Bond: Bloodstone, Kane & Lynch

PS: pt mine GTA IV este jocul perfect din toate punctele de vedere si de asta merita 10

19. #19 SP
    x2z
    Senior Member x2z's Avatar
    Supraapreciat : cu siguranta Fifa 11 si UFC 2010
    Subapreciat nu stiu ce sa spun pentru ca in genere am jucat jocuri care aveau note ok

20. #20 SP
    Quote Originally Posted by Miata View Post
    supraapreciat: God of War (toate seriile), Gran turismo 5, COD MW, MW2 si Black Cocks, FIFA 11
    subapreciat: PES 11, James Bond: Bloodstone, Kane & Lynch

PS: pt mine GTA IV este jocul perfect din toate punctele de vedere si de asta merita 10
    Prepare for the wave of hatred!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 4 1 2 3 ... LastLast