Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
Results 1 to 20 of 42

Thread: Walkthrough-uri Romanesti

1. #1 SP
    Member darkr3surrecter's Avatar

Walkthrough-uri Romanesti

Salutare consolistilor.
    Pai acum ceva luni mi-a venit o idee in timp ce mancam la calculator si ma uitam la un baiat pe youtube care se ocupa cu walkthrough-uri cu comentariu la ele.Si mi-am zis:"dar noi de ce sa nu avem?"
    Mi-am luat camera,am pus-o in fata televizorului si mi-a placut rezultatul.Dupa cateva luni de tras am reusit sa fac Resident evil 5 complet(cu comentariu facut de mine) story mode jumate cu Sheva si cealalta jumate cu Chris.Las aici cateva clipuri care mi-au placut mie,dar da-ti click pe cont ca sa le vedeti pe toate:

Momentan m-am apucat de wwe 2011 la road to wrestlemania:

Nu stiu ce jocuri sa mai fac.
    Am cam asa:Killzone 2,Nfs Carbon,Resistance 2,LBP,Splinter cell double agent,Uncharted 2,Dmc 4,Tekken 6,SC4,GTA 4.Si din jocurile mai vechi am asa:Resident evil(1,2,3,code veronica x,4),Crash Bandicoot 3,Silent hill 2,3,4.
    Cam atat,voi la ce joc propuneti?

2. #2 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    Tu glumești, nu?

3. #3 SP
    nu de ce?

4. #4 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Am 2 sfaturi:

1. Foloseste HD PVR sau ceva de inregistrat, calitatea (atunci cand filmezi ecranul) lasa de dorit.
    2. Incearca sa gandesti un comentariu, le-ar face sa para ceva mai pro.

5. #5 SP
    Junior Member MoLoToV's Avatar
    omg .... nu esti sanatos (in sensu ca te-ai muncit mult prea mult !) ! Dar totusi un fapt bun pentru game'rii romani !

6. #6 SP
    Quote Originally Posted by erik95 View Post
    Am 2 sfaturi:

1. Foloseste HD PVR sau ceva de inregistrat, calitatea (atunci cand filmezi ecranul) lasa de dorit.
    2. Incearca sa gandesti un comentariu, le-ar face sa para ceva mai pro.
    nu inteleg ce trebuie atata gandire,m-am uitat pe youtube la foarte multi si nu mi se par mie ca zic lucruri ganditoare

7. #7 SP
    Senior Member HoTSaucE's Avatar
    Initiativa este buna, dar incearca sa scapi de limbajul 'piperat', te rog!
    Problema nu este ca ei nu spun lucruri ganditoare, dar daca s-ar spune ceva folositor am avea cu totii de invatat cate ceva.

8. #8 SP
    S.T.A.L.K.E.R. FallouT's Avatar
    wai de capul tau....din 3 cuvinte 2 sunt injuraturi acordurile gramaticale sunt la pamant......cuvinte precum pi**da si p**a stii....totusi incearca sa fii cat mai simplist,si un limbaj mai decent si exprimat(sa inteleaga lumea ce vrei sa zici)

9. #9 SP
    Cred ca este o diferenta cand auzi un englez injurand in limba lui si dupa auzi romanul.
    Suna mai bine la ei sau chiar daca fac greseli tot tari raman,dar asta e.Nimeni nu-i perfect.

10. #10 SP
    SnowManiac dadu093's Avatar
    ...vreau să văd un Silent Hill! lol

11. #11 SP
    Quote Originally Posted by dadu093 View Post
    Frumos,o sa incerc

12. #12 SP
    naz
    Senior Member naz's Avatar
    Nu trebuie sa-ti mai zicem noi pt. ca "defapt sti date dracu".

13. #13 SP
    Senior Member HoTSaucE's Avatar
    Ei, dar lasa!Sunt sigur ca video-ul urmator va fi mai reusit!Asta daca va mai fi unul.

14. #14 SP
    Eram sigur ca asa se va intampla lol
    In fine,omul din greseli invata.

15. #15 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    Quote Originally Posted by dadu093 View Post
    un silent hill suna bine . Sau GT 5 daca tot s-a lansat acu cateva zile

16. #16 SP
    Senior Member tray's Avatar
    eu vreau fifa 11

17. #17 SP
    o sa incerc si la fifa cateva meciuri cu un prieten,dar suntem amandoi varza lol
    imi vine Gran turismo 5 in cateva zile poate fac si la ala

18. #18 SP
    Member kkkotto07's Avatar
    O idee buna insa intr-adevar n-ar strica un limbaj decent( le pot vedea si minorii, sunt o gramada si pe forumul asta) si comentarii mai serioase. Oricum e de laudat ce incerci sa faci, te perfectionezi pe parcurs!

19. #19 SP
    Quote Originally Posted by kkkotto07 View Post
    O idee buna insa intr-adevar n-ar strica un limbaj decent( le pot vedea si minorii, sunt o gramada si pe forumul asta) si comentarii mai serioase. Oricum e de laudat ce incerci sa faci, te perfectionezi pe parcurs!
    multumesc!

20. #20 SP
    Junior Member MoLoToV's Avatar
    Bai astia ca L0st si multi altii ! voi va credeti mari calugari si mari pudici ! dar stati acasa mancati seminte la meci si ba scoateti si va bagati tot ce aveti si ce nu aveti ! Acuma cand ati vazut un video , incepeti sa judecati omu ! dupace ca s-a chinuit sa filmeze un intreg joc ca sa demonstreze la lume k nu numai strainii stiu sa joace si a incercat sa ridice moralul gamer'iilor romani , voi acum incepeti numai sa criticati ! si sa va luati de fiecare greseala facuta ! Pentru voi nu merita sa faca nimeni nimica !

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 3 1 2 3 LastLast