Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 24 of 50 FirstFirst ... 14 22 23 24 25 26 34 ... LastLast
Results 461 to 480 of 992

Thread: The Elder Scrolls V: Skyrim / Anniversary Edition

1. #461 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Sincer sa fiu nu am incercat combinatia de spellsword. Am mers pe Destruction, Alteration, cateva puncte in Resto pt mana regen si last chance + cateva puncte ratacite prin Conjuration. In rest ca mag nu am nici o problema, "crapa" absolut orice in cateva secunde. Mai ales ca daca iti faci enchanturile bine Destruction spells sunt aproape gratis sau ai un asemenea regen de nici nu simti cand dai un spell care costa 300-500 magicka.

2. #462 SP
    The Insane One Telperion's Avatar
    La mine a devenit deja stresant sa il joc din cauza freezului, aseara a trebuit sa restartez consola de 4 ori, se bloca atunci cand foloseam forge-ul, vreau patch cat mai repede

3. #463 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Sa vedem ce o sa iasa, cei de la Bethesda au inceput sa stranga save game's de la cei care au probleme de lag. Momentan nici ei nu isi dau seama 100% ce se intampla, mai ales ca nu se intampla la toti. Alta problema mai este si certificarea necesara pt toate patch-urile de la console care face ca aceste modificari sa fie mai rare decat cele pt PC. Sa speram ca se va rezolva cu timpul, mai ales pt tine. La mine, din fericire, nu se reflecta aceste bug-uri ceea ce este ciudat avand in vedere numarul persoanelor care au bug-uri.

Update, dupa ce am mai lurk-uit un pic pe net am vazut ca deja o mare parte din utilizatorii cu probleme au fost contactati de catre Bethesda si au trimis save data. Partea interesanta este urmatoarea, unii din utilizatori au primit reply de la Bethesda cum ca save-urile ar fi corupte, desi lor pe consola le mergeau fara probleme.

4. #464 SP
    Member Witchalok's Avatar
    Poti sa dai mai multe detalii te rog?
    Pe ce dificultate joci, ce vraji folosesti, etc.

Eu am doar unul din perk-urile din restoration care creste mana regen deci +25%. Mai am:
    Pe head: +39%
    Necklace: +39%
    Armura: +32% parca (Aveam enchanting mai mic atunci, acum am 67 parca)
    Pe gloves: +39%

Magika am cam (din memorie) 140-150. Sunt level 24 parca, si am bagat mai mult in health decat magika (in ideea ca la un moment dat o sa enchantuiesc cu mana regen / -mana cost si nu e nevoie de multa mana).

Ice spike , la 25 damage, e cat jumatate de sword swing... varza.

Ice storm face 40 damage iarasi mai putin decat un sword swing (31 damage + 20 fire enchant).

Ice spear, cu ambele perk-uri de crescut damage la frost magic ar fi 90 damage (de-abia asta devine oarecum interesant).

Deci ce optiuni am:
    1. renunt complet la destruction, raman doar cu resto pentru a ma vindeca din cand in cand, si pun mana pe un bow.
    2. re-enchant-uiesc tot echipamentul pentru - mana cost in loc de mana regen, cresc destruction pana sa am acces la spelluri de expert si... nu stiu, alea de expert sunt bune de ceva? Doar lighting storm pare interesant cu 75 damage per second. Celelalte doua cu 100 damage (cat 2 lovituri de sabie, lol) si 20 damage pe sec timp de 10 sec par penale

Eu joc pe master btw.

Ce mi se pare mie total aiurea e ca fara sa abuzez de blacksmithing (daca mai si imbunatateam sabia aia cu 60-70 blacksmithing facea si mai mult damage - dar nu am bagat inca nimic in BS) si de enchanting (e doar 67 acum, la 100 o sa pot sa pun 2 enchanturi pe arma, deci as mai putea pune inca un +20 frost damage) deja Destruction e lasat muuuuuuult in urma de one-handed

5. #465 SP
    Senior Member Strike105X's Avatar
    Quote Originally Posted by OEE View Post
    De asemenea am adaugat si sfaturi de la Nvidia pentru cei care au varianta PC: The Elder Scrolls V: Skyrim Tweak Guide
    Acolo zice de disable vsync din pacate si aia poate strica jocul (chiar si cu limiter) cea mai buna solutie ce am gasito pana acuma este sa fie lasat vsync-ul si folosit limiter-ul acesta: FPS Limiter at Skyrim Nexus - Skyrim Mods and community si editat config-ului lui, trecand la RenderAheadLimit valoarea de 1 sau 2 (unu ajuta cel mai mult dar poate avea impact asupra performantei, 2 nu are impact asa mare, dar nu este chiar la fel de bun ca 1, desi satisfacator).

Atentie celor ce instaleaza texture packs, faceti backup la fisierul "data" intai si aveti grija cu cele HD peste 2048, pot duce la crash (pentru uni ajuta large adress aware activat la exe dar pentru alti nu), deasemenea a nu se face cu PC-uri ce nu au peste 2 GB ram, 4GB recomandat. Aici sunt instructiuni cum se activeaza large address aware cu un program numit CFF Explorer (gratuit):

Make a backup from your TESV.exe located in your Skyrim folder. Now open the TESV.exe (not your backup ) with CFF Explorer. Then expand "Nt Headers" and click on "File Header". There you will see a few options on the right. We are only interested in the last one named "Characteristics". Characteristics has a "Click here" field. Click it and a new window pops up. Check the "App can handle >2gb address space" and save the modified exe (overwrite).

6. #466 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    @Witchalok

Mage-ul meu este la level 36 si am aproximativ 400+ magicka si vreo 200+ hp pe master dificulty.

La restoration - magicka regen poti sa bagi doua puncte: 25%, 50%.

Folosesc chestul de Archmage care are 15% reduced cost pt toate spells, +50 magicka, +100% magicka regen.
    Pe head, finger, neck am magicka regen + reduced destruction cost iar pe gloves am magicka regen + increased magicka.
    Toate acestea combinate cu reduced cost de la talente rezulta intr-un caracter op.

Castez vraji incontinuu si nu raman fara mana decat la master spells. Dar in vreo 5 secunde toata mana se regenereaza instant. Cel mai mult imi place cand trag altii cu vraji in mine, atunci am infinite mana

7. #467 SP
    Ah finalmente am pus mana pe setul Nightingale acuma sa rezolv si cu enchant-urile si numai am probleme :3.
    Attached Images Attached Images screenshot198.jpg

8. #468 SP
    Mondial umatorul char va fi unarmed :

9. #469 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    There's a Skyrim Arrow in the Knee Dubstep Remix, Can We Stop Now? unii oameni chiar au prea mult timp la dispozitie

10. #470 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Ca tot veni vorba de oameni care au prea mult timp la dispozitie:

11. #471 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    aproape 40 de ore de jucat si pot sa spun ca treaba merge destul de bine: m-am alaturat thieves guild-ului si Dark Brotherhood-ului. Desi la inceput am zis ca vreau sa fiu un personaj pozitiv, avand in vedere ca nu exista vreun morality system sau ceva ce sa ma convinga sa ma reapuc de joc sub forma unui personaj negativ, nu cred ca o voi face. Daca o sa vreau vreodata sa fac platina cred ca o sa o fac dintr-un singur run (ma gandesc ca e posibil asa ceva). 40 de ore de joc dintre care numa vreo 3-4 sunt legate de quest-ul principal (inca nici nu am mers la greybeards).

Am fost in tot mai multe orase si am inceput sa explorez (am reusit sa "renunt" si la clasicele Whiterun, Riverwood si Solitude care imi placeau destul de mult). Dintre toate cred ca Markarth e cel mai enervant din cauza quest-urile lor sunt... meh. E nasol sa faci o asemenea descriere pentru ca risti sa dai multe spoilere. Si in plus nu imi place orasul ala pentru ca am "imprumutat" ceva dintr-un templu, am primit 5 bounty si am ales sa fug. Dupaia cand m-am reintalnit cu paznicii, mi-au mai dat 5 bounty "cadou". Eu vroiam sa ofer niste gold ca sa platesc amenda da din nu stiu ce cauza ei numa ma atacau . Nu mai aveam nici optiunea sa merg la inchisoare. Deci nu stiu ce naiba are ... ar trebui sa am doar 10 bounty. asta nu e indeajuns sa ma atace tot orasul ca o haita de salbatici. Anyway ca sa scap de situatia asta...stresanta ca sa zic asa, am dat un load. Nu prea imi place sa fac chestii de genul asta (there goes some of the role-play) dar avand in vedere ca nu ma lasau nici sa merg la inchisoare nici sa platesc amenda (cu numai 10 bounty), am zis ca poate a fost ceva bug si ca nu trebuie sa ma stresez prea tare cu treaba asta.

Anyway o sa mai fac ceva quest-uri pentru diferitele guilde si dupaia cred ca ma o sa mai continui un pic cu povestea principala, numai ca sa mai fac rost de niste shot-uri noi (eu tot pe primul il folosesc ...trebuie sa recunosc ca e destul de util).

12. #472 SP
    Este un shout si mai util ca primul, whirlwind sprint, mergi macar prima oara la Greybeards nu o sa regreti, ajuta foarte mult in explorari. Cat de Markarth da ai grija garzile din orasul acela sunt bug-uite.

13. #473 SP
    Member Witchalok's Avatar
    Mersul la Greybeard mi se pare obligatoriu pe master cel putin. Ai Unreleting Force deblocat la 3 cuvinte, care e foarte folositor, mai ales cand ai de-a face cu grupuri, bossi.

Ce faci dup-aia... nu mai conteaza asa de mult.

14. #474 SP
    Member Devergo's Avatar
    Ai bagat enchant-uri gresite. La mage se baga -29% less magika requirement pe toate itemele inafara de ring (pe care sugerez sa pui HP). Daca faci asta poti sa faci spam de ce spell vrei tu la infinit, indiferent de cost.

15. #475 SP
    Senior Member iPaul's Avatar
    Quote Originally Posted by Telperion View Post
    La mine a devenit deja stresant sa il joc din cauza freezului, aseara a trebuit sa restartez consola de 4 ori, se bloca atunci cand foloseam forge-ul, vreau patch cat mai repede
    Eu de asta nici nu am mai stat sa-l joc ,l-am platinat in 146h ,adevarul e ca nu prea ma incantau restul misiunilor dar zic asa ,oricum astept un dlc .

16. #476 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Markarth sucks balls! Garzi tampite, e de-ajuns sa ma duc acolo si sunt atacat pe loc! (ce-i drept, am mii de puncte la bounty, dar tot ei sunt de vina ca le-am facut!). Odata m-am enervat asa tare incat ma urmareau toti paznicii din oras, iar eu am intrat in primul magazin si i-am asteptat sus pe scari sa vina unul cate unul. I-am ciuruit pe toti!

17. #477 SP
    The Insane One Telperion's Avatar
    Quote Originally Posted by iPaul View Post
    Eu de asta nici nu am mai stat sa-l joc ,l-am platinat in 146h ,adevarul e ca nu prea ma incantau restul misiunilor dar zic asa ,oricum astept un dlc .
    Eu sunt de parere ca jocul merita explorat la maxim, tocmai de aceea am ales sa nu il mai joc pana nu iese un patch care sa rezolve macar faza asta cu freez-ul.

18. #478 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Phiu, in sfarsit am reusit sa ajung Guild Master la Thieves guild si cu arcasul, lucru la care ma chinui de vreo 3 zile. Nu pentru ca ar fi fost greu, ci doar pt ca nu vroiau sa imi dea questuri in Markath ca sa pot atinge target-ul. Incep sa urasc acel oras din tot sufletul.

19. #479 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    scuzati de offtopic, dar cred ca este singurul thread de pe CG.ro in care userii chiar vorbesc despre experienta din timpul jocului, de jocul in sine si isi dau sfaturi. fara flame-uri, jigniri, nemultumiri cu privire la joc etc. de abia astept sa intru si eu in "hora"

Game on

20. #480 SP
    Senior Member Razorel's Avatar
    Sigura mea nemultumire de cand am jocul este ca abia am adunat 15 ore de joc. Altii vad ca au sute de ore Nu aveti mai oameni si voi scoala si de lucru?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 24 of 50 FirstFirst ... 14 22 23 24 25 26 34 ... LastLast