-
Salutare! Am tot citit pe topicul asta despre Skyrim si vreau sa va cer un sfat... merita cumparat sau nu? Avand in vedere bugurile imense de care tot ati pomenit si rularea lui sub 60 fps...
Daca este mai bun ca Oblivion as vrea sa va rog sa-mi enumerati cateva calitati in plus fata de precedentul. Nevasta-mea a fost topita dupa Morrowind si Oblivion si as vrea sa stiu daca merita incercat Skyrim-ul pe PS3, pt ca as vrea sa i-l iau.
Multumesc anticipat!
-
Incearca Kingdoms of Amalur, sunt sigur ca si sotia ta se va indragosti de acest mic "gem" al gamingului.
-
Wow, arata chiar super bine. Mersi! Pare mai "smecher" decat Skyrim, din ce am vazut in review :)
-
-
Am gasit clip-ul acesta superb si a trebuit sa-l postez XD:
http://www.youtube.com/watch?v=BSLPH9d-jsI
=D>
-
1 Attachment(s)
:O I <3 Skyrim Mods! (in-game shot btw)
-
^ me gusta :>. Poate asa o sa intru si eu cel putin odata pe luna in Skyrim...cred ca sunt printre putinii oameni care au aproape 90 de ore de joc, nu l-au terminat si tot nu il considera cine stie ce joc :))
-
Si pe mine ma plictisea la un moment dat, dar datorita numeroaselor mod-uri (unele din ele fiind mind**** epic) il joc din nou in fiecare seara cu mare placere!
-
Are cineva vreo informatie despre DLC sau de ce nu vine?
-
Din cate stiu eu nu s-a anuntat nimic...
-
-
-
-
genial..cati dintre gameri nu isi doreau sa zbiere "Fus ro dah" prin casa..:))
-
-
Stie cineva de ce nu mi se vede jocul pe tot ecranul televizorului? Nu ca se vede prea mic,e prea mare imaginea.
-
-
-
Modurile sunt doar pentru PC?
-
In mare da, acesta find principalul avantaj al PC-ului moding-ul.