Ma uit si ma minunez de ce pot sa citesc,am un tv lg si sunt ft multumit de el,nu pot sa inteleg de ce vb unii care probabil nu l-au probat pana acum.Am inteles ca aveti o problema cu lg,ex goldstar,hai sa fim serioşi,se poate cumpăra cu garanţie extinsa,parca suntem cu drobul de sare.Am mai explicat o data ca am fost cu consola in brate la altex si am probat pe un lg pasiv si un samsung d6500,la lg nu am obs ghosting,bleed, imaginea e mult mai luminoasa dec�t la un activ, ochii mei asa vad.In materie de jocuri iti recomand god of war volume 2,uncharted 3,stardust,assassins creed revelations.Problema cu �njumătăţirea rezoluţiei e rezolvata prin update firmware.Singura problema a acestui tv e ca nu stie dts,lg are licenţa doar pt dolby digital, deci filmele care au dts si rulează de pe un hard extern prin tv nu au sunet, totul se poate rezolva printr un program numit popcorn care transforma sunetul dts in dolby in c�teva minute.Am inteles ca se va rezolva prin update si problema cu dts.Nu o sa regreti daca achiziţionezi acest tv,sincer nu ma asteptam la o imagine at�t de buna la un lg.Eu nu am avut in 30 de ani niciun aparat lg in casa,eram fan samsung-sony.
http://www.flatpanelshd.com/review.php?subaction=showfull&id=1301662476