Great post(s)
Davy Jones FTW![]()
Dupa ce am terminat GOW 1 vreau sa-mi iau si eu un action figure cu kratos chiar daca nu prea se "asorteaza " cu celelalte action figures (mcfarlane military series )
Cei care il avetzi pe Kratos , pe care imi recomandatzi sa-l iau , pe cel in armura lui Ares (GOW 2 ) sau kratosul din GOW1 ?Sunt nehotarat rau de tot![]()
Offtopic : Cred ca o sa iau si asta : DON POST GOD OF WAR KRATOS MASK *BRAND NEW* - eBay (item 350286850942 end time Dec-30-09 10:27:52 PST)
pt petrecerea de halloween din 2010![]()
Ca tot vorbeam de Kratos... iata ca a aparut si intr-o postura mai... "serioasa"
"Kratos has just been made turned into a Mighty Muggs by Likhang Pinoy Customs. This is a hand crafted figure that comes with Blades of Chaos and detailed blood splatter. God of War has never been so awesome and kid friendly before. Little kids will think he is a character from the Cartoon Network�s commercial bumps. Make sure to stop by Likhang�s website to check out the other Mighty Muggs they have created."
Hello everyone
Am venit si eu in vizita pe la voi,mi-a placut ce am vazut si am zis sa impartasesc cu voi ultimele mele achizitii de pe www.actionfigure.ro. Sunt la inceput dar sper sa am o colectie cat mai mare
Va las cu niste poze.
DC Unlimited: World of Warcraft
YEEEY! au aparut noile figurine.. seria 5
6-le o sa apara in 2010
Seria 4 si Seria 5 nu mi-au placut absolut deloc, Illidan din prima serie fiind mult mai bine realizat, iar din seria 6 nu ii voi lua decat pe Magni si pe Sylvanas.
Imi placeau mai mult cand faceau diferite clase din joc cu anumite seturi de armuri si o figurina deluxe mai mare.
din 4 o s-o iau pe vashj, din 5 pe alathena moonbreeze si din 6 cred ca toate.. oricum trebuie sa gasesc orcul shaman, gnomeul, druiduil si trollul priest sau ce era.
---------- Post added 29-12-2009 at 01:58 PM ----------
monky, cum ai facut acum ceva timp colajul acela cu toate figurinele tale? cred ca am mai intrebat odata... pe fundal alb, ai pus toate figurinele cu numele sub ele.
Monky, il ai pe Jackhttp://www.consolegames.ro/forum/att...s-img_0820.jpg
se gaseste usordaca esti interesat cauta pe ebay.co.uk ca trebuie sa apara cel putin 4-5.
Vai, nu o cunosti pe Persephone... the one who kissed The One ?
Nu sunt chiar figurine, sunt statuete facute de Gentle Giant, the masters of 3D sculptures... si au cam 6.5 - 7 inch. Sunt editii limitate (mi-a luat un an sa-mi completez colectia), semnate, cu certificate, etc... Ii pusesem pe toti aici.
Bookmarks