Am vazut ca toti cu versiunea UK la FIFA 12 au probleme la commentary team legat de gameshop...cum ar putea sa faca vro schimbare nu inteleg![]()
Am vazut ca toti cu versiunea UK la FIFA 12 au probleme la commentary team legat de gameshop...cum ar putea sa faca vro schimbare nu inteleg![]()
Am jocul luat de la gameshop si are amandoua echipele de comentatori englezi.Nu mai vorbiti aiurea...cascati ochii in meniul audio.
sub commetary english este un default,dati stanga sau dreapta
maine pun mana pe joc,iar la ps3 este comentariu in araba,sunt curios cum striga comentatorii la gol sau poate ma insel si nu striga nmic,ci trag focuri de arma
Mie imi arata default si pe Smith cu Tyler daca nu gresesc si Englenza si Araba atat in rest jocul merge bine si modul online am jucat multe meciuri si nu s-a intrerupt
poate doar la PS3 este problema cu comentatorii , nu se poate selecta cealalta echipa de comentatori ! Limba ai Engleza sau Araba , iar la commentatory teams doar Default sau Alan Smith & Martin tyler atat.
Au zis pe twitter a se vor rezolva cat de curand toate problemele legate de Ultimate Team (de conexiune si glitchuri)
Legat de problema cu cele doua echipe de comentatori, si eu am jocul de la gameshop (PS3) si nu am decat varianta cu Martin Tyler si Smith.
Din ce am citit pe forumul EA, se pare ca problema este la versiunea FIFA 12 PS3 care are codul BLES 01382.
Cele care au codul BLES 01381 se pare ca au ambele echipe incluse si se pot selecta din meniul de audio.
Sper sa rezolve problema asta cat mai repede printr-un patch pentru ca tare as vrea sa schimb comentatorii, ca imi plac mult mai mult Clive si Andy.
Tot am zis ca nu mai comand de la gameshop, dar cu siguranta asta a fost ultima data. Au cele mai slabe variante de jocuri, cum a fost si la fifa 12, plus au inceput sa trimita jocuri cu coperti in alte limbi, s.a.m.d
Nu inteleg de ce toti ceilalti care au luat jocul din alta parte poate sa fie ok si sa contina si cealalta pereche de comentatori, iar varianta de la gameshop a fost tocmai cealalta !
Calin, stai linistit ca nu e doar cea de la gameshop cu probleme, si in UK sunt o gramada cu aceasi problema.
EA e de vina aici si nimeni altcineva, Gameshop doar au distribuit ceea ce au primit, la fel si cei din UK si altii de prin Europa.
Astia de la EA sunt cam retarzi vad, nu exista an sa nu fie ceva probleme cu FIFA, dar aici e si vina noastra ca le cumparam an de an jocul.
Tot ei au venit parca primii cu ideea de on-line pass.
Poate daca nu ar mai vinde atat ar pune si putin pret pe consumator.
O companie care se respecta ar fi scos rapid un patch pentru problema asta, dar vad ca ei nici macar nu spun nimic legat de asta, pe principiul "las-o ba ca merge asa".
eu am jocul de la gameshop si am ambele perechi de comentatori......singurul lucru nasol e ca merge greu in meniul audio![]()
cum am mai spus la varianta mea FIFA 12 PS3 Sp Edition ZONE 2 BLES 01381 am aceea optiune pt schimbat comentatorii si ma repet enumerandui din nou:rus,polonez,spaniol,francez,german,olandez,ceh ,unguresc,suedez si 2 in engleza Tyler & Smith,Clive&Andy insa nu si arabian!numai bine
A avut cineva azi probleme cu conexiunea astazi la servere? Mi-a iesit de 6 ori din joc in 15 minute.....
Bookmarks