Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 22 of 64 FirstFirst ... 12 20 21 22 23 24 32 ... LastLast
Results 421 to 440 of 1265

Thread: Fifa 12

1. #421 SP
    Member jon209's Avatar
    Am vazut ca toti cu versiunea UK la FIFA 12 au probleme la commentary team legat de gameshop...cum ar putea sa faca vro schimbare nu inteleg

2. #422 SP
    Member BatsBike's Avatar
    probabil ca,versiunea Special Edition are doar acele variante la comenariu ... din pacate

3. #423 SP
    Member ZeroSkillNoob's Avatar
    Am jocul luat de la gameshop si are amandoua echipele de comentatori englezi.Nu mai vorbiti aiurea...cascati ochii in meniul audio.

4. #424 SP
    Senior Member nina's Avatar
    sub commetary english este un default,dati stanga sau dreapta
    maine pun mana pe joc,iar la ps3 este comentariu in araba,sunt curios cum striga comentatorii la gol sau poate ma insel si nu striga nmic,ci trag focuri de arma

5. #425 SP
    Member jon209's Avatar
    Mie imi arata default si pe Smith cu Tyler daca nu gresesc si Englenza si Araba atat in rest jocul merge bine si modul online am jucat multe meciuri si nu s-a intrerupt

6. #426 SP
    Senior Member Scofield91's Avatar
    Quote Originally Posted by ZeroSkillNoob View Post
    Am jocul luat de la gameshop si are amandoua echipele de comentatori englezi.Nu mai vorbiti aiurea...cascati ochii in meniul audio.
    si la mine la fel. Tot de la gameshop l-am luat!

7. #427 SP
    Member jon209's Avatar
    Ai facut update la 1.01?

8. #428 SP
    Prima oara cand am intrat in el a facut un update de pe xbox live.

9. #429 SP
    Member adicodlea's Avatar
    poate doar la PS3 este problema cu comentatorii , nu se poate selecta cealalta echipa de comentatori ! Limba ai Engleza sau Araba , iar la commentatory teams doar Default sau Alan Smith & Martin tyler atat.

10. #430 SP
    Member AlexXxNik's Avatar
    Mai are cineva probleme cu Ultimate team-ul?

11. #431 SP
    Senior Member FPS Marius's Avatar
    Au zis pe twitter a se vor rezolva cat de curand toate problemele legate de Ultimate Team (de conexiune si glitchuri)

12. #432 SP
    Member Ionutz83's Avatar
    Legat de problema cu cele doua echipe de comentatori, si eu am jocul de la gameshop (PS3) si nu am decat varianta cu Martin Tyler si Smith.
    Din ce am citit pe forumul EA, se pare ca problema este la versiunea FIFA 12 PS3 care are codul BLES 01382.
    Cele care au codul BLES 01381 se pare ca au ambele echipe incluse si se pot selecta din meniul de audio.
    Sper sa rezolve problema asta cat mai repede printr-un patch pentru ca tare as vrea sa schimb comentatorii, ca imi plac mult mai mult Clive si Andy.

13. #433 SP
    Member wampirash's Avatar
    Tot am zis ca nu mai comand de la gameshop, dar cu siguranta asta a fost ultima data. Au cele mai slabe variante de jocuri, cum a fost si la fifa 12, plus au inceput sa trimita jocuri cu coperti in alte limbi, s.a.m.d

Nu inteleg de ce toti ceilalti care au luat jocul din alta parte poate sa fie ok si sa contina si cealalta pereche de comentatori, iar varianta de la gameshop a fost tocmai cealalta !

14. #434 SP
    Member Ionutz83's Avatar
    Calin, stai linistit ca nu e doar cea de la gameshop cu probleme, si in UK sunt o gramada cu aceasi problema.
    EA e de vina aici si nimeni altcineva, Gameshop doar au distribuit ceea ce au primit, la fel si cei din UK si altii de prin Europa.
    Astia de la EA sunt cam retarzi vad, nu exista an sa nu fie ceva probleme cu FIFA, dar aici e si vina noastra ca le cumparam an de an jocul.
    Tot ei au venit parca primii cu ideea de on-line pass.
    Poate daca nu ar mai vinde atat ar pune si putin pret pe consumator.
    O companie care se respecta ar fi scos rapid un patch pentru problema asta, dar vad ca ei nici macar nu spun nimic legat de asta, pe principiul "las-o ba ca merge asa".

15. #435 SP
    Member jon209's Avatar
    i-am scris lui david rutter si nimic ) jalnic

16. #436 SP
    Member dinamovistu2008's Avatar
    eu am jocul de la gameshop si am ambele perechi de comentatori......singurul lucru nasol e ca merge greu in meniul audio

17. #437 SP
    Junior Member DangeR's Avatar
    Si-a cumparat cineva FIFA 12 pentru XBOX? Daca da... va rog un PM. Multumesc!

18. #438 SP
    Banned asperas's Avatar
    cum am mai spus la varianta mea FIFA 12 PS3 Sp Edition ZONE 2 BLES 01381 am aceea optiune pt schimbat comentatorii si ma repet enumerandui din nou:rus,polonez,spaniol,francez,german,olandez,ceh ,unguresc,suedez si 2 in engleza Tyler & Smith,Clive&Andy insa nu si arabian!numai bine

19. #439 SP
    A avut cineva azi probleme cu conexiunea astazi la servere? Mi-a iesit de 6 ori din joc in 15 minute.....

20. #440 SP
    Senior Member Spike's Avatar
    mie mi-a mers ok

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 22 of 64 FirstFirst ... 12 20 21 22 23 24 32 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks