Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 50 of 64 FirstFirst ... 40 48 49 50 51 52 60 ... LastLast
Results 981 to 1,000 of 1265

Thread: Fifa 12

1. #981 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    @raduhawk - Fi mai atent la ce am scris. FIFA 12 (cu toate problemele pe care le are) in comparatie cu singurul concurent "serios", PES 12 (cu toate problemele care le are) este o capodopera (adica pe langa PES, FIFA este mult mai bun).

BTW - numele este razvanraZY - nu este un al 2-lea V acolo.

@DanTe23 - te rog, arata-mi greseala (greselile) din postarea mea de pe thread-ul The Darkness 2.

@GuitarHero - si eu postez in graba, dar tot tin cont de semnele de punctuatie, de cratima si mai ales de terminarea cuvintelor. Iar cand incepi o propozitie noua sau cand mentionezi numele unei firme, foloseste litere MARI.

Si oricum, in orice graba scriu, tot prefer sa "pierd" 5-10 secunde pentru recitire. Si asta, din respect pentru colegii forumisti, care pierd timpul citindu-mi postarile.
    Fifa 12 e un joc bun dar sub Fifa 11, părerea mea.Referitor la greşeala facuta pe threadul the darkness 2,daca nu ţi-ai dat seama singur e destul de grav...nu vreau sa �ncep o discuţie in contradictoriu dar "enorm de mult" e o greşeala des �nt�lnită.

2. #982 SP
    Junior Member GuitarHero's Avatar
    de data asta fac o concesie şi �ţi raspund cu toate că nu �mi stă �n caracter si pe l�ngă asta văd că perseverezi �n a depăşi limitele bunului simţ. mă repet şi �ţi spun că acel post a fost scris �n grabă(la supărare,pt că nu am mai suportat erorile acelui joc)de pe un telefon cu display touch,de aici lipsa unor elemente at�t de deranjante pentru tine,ca de ex o cratimă,o literă mare.eu cred ca problema cea mai mare este că am �ndrăznit să descriu o mică parte din greşelile acestui joc. şi nu vorbi de respect pentru că tu pretinzi ceva ce nu oferi. vorbeşti de colegii forumişti? eu sunt unul. şi ai dovedit din prima o lipsa de respect faţă de mine. fără să mă cunosti. iar acest forum este dedicat tuturor,at�t unui agramat c�t şi unui licenţiat. lipsa de respect vine din răspunsul pertinent pe care �l oferi,nu din greşelile făcute �n formularea unei �ntrebari sau a unei păreri. nu �ţi exprimi respectul printr-o virgulă... şi
    �ncetez aici cu "dialogul" asta căci astfel de discuţii oricum sunt �n zadar.

�mi cer scuze de off-topic.

3. #983 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Uita-te mai in spate. Am criticat jocul cand a fost cazul si l-am laudat cand a fost cazul. La fel si la PES. FIFA 12 are enorm de multe bug-uri (mai ales din cauza noului Impact Engine). NU am criticat ce ai spus ci felul in care ai spus-o.

Si eu folosesc un telefon cu touch de 4 ani, dar nu a existat nici macar un mesaj (chiar si sms) dat, in care sa nu tin cont de spatiu dupa virgula sau de cratima.

Termina cu prostiile, accepta-ti greseala si mergi mai departe. Nu suntem in scoala, dar nici pe messenger.

4. #984 SP
    Senior Member Florin85's Avatar
    Am de gand sa imi cumpar FIFA 12 ..cat de curand posibil , il cumpar pentru distractie si pentru modul online . Cu bune si rele vreau sa stiu daca merita facuta investitia. Precizez ca nu am mai jucat FIFA , de foarte mult timp , ultimu jucat a fost FIFA 2007.

5. #985 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Uita-te mai in spate. Am criticat jocul cand a fost cazul si l-am laudat cand a fost cazul. La fel si la PES. FIFA 12 are enorm de multe bug-uri (mai ales din cauza noului Impact Engine). NU am criticat ce ai spus ci felul in care ai spus-o.

Si eu folosesc un telefon cu touch de 4 ani, dar nu a existat nici macar un mesaj (chiar si sms) dat, in care sa nu tin cont de spatiu dupa virgula sau de cratima.

Termina cu prostiile, accepta-ti greseala si mergi mai departe. Nu suntem in scoala, dar nici pe messenger.
    Scuze de off dar vad ca perseverezi...te rog sa imi "traduci" acest enorm de mult(e).
    On mai bine cumperi fifa 11

6. #986 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    @DanTe23 - vezi thanks-u ala dat de MINE, postului tau de mai sus ? Asta inseamna ca am vazut ce am gresit si ti-am multumit ca mi-ai atras atentia.

Ca sa citez un mare caracter de pe 9gag - Dafuq u want ?

Rog un moderator sa stearga toata conversatia asta, ca deja devine iritanta.

7. #987 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Quote Originally Posted by Florin85 View Post
    Am de gand sa imi cumpar FIFA 12 ..cat de curand posibil , il cumpar pentru distractie si pentru modul online . Cu bune si rele vreau sa stiu daca merita facuta investitia. Precizez ca nu am mai jucat FIFA , de foarte mult timp , ultimu jucat a fost FIFA 2007.
    merita, mai ales ca ai atatea moduri de gameplay la dispozitie. crede-ma ca te va tine ocupat mult timp acest joc , iar noul mod online este mult mai interactiv si interesant decat toate celalalte prezente in titlurile anterioare.
    PS: am scris si un review, poate te ajuta cu ceva http://www.consolegames.ro/forum/f46...iew-fifa-12-a/

PSS: mi-e dor putin de vechiul CG, acum sunt prea multi cocosi si prea multe flame-uri. oh well...

8. #988 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    @DanTe23 - vezi thanks-u ala dat de MINE, postului tau de mai sus ? Asta inseamna ca am vazut ce am gresit si ti-am multumit ca mi-ai atras atentia.

Ca sa citez un mare caracter de pe 9gag - Dafuq u want ?

Rog un moderator sa stearga toata conversatia asta, ca deja devine iritanta.
    Nu te mai enerva prietene, ţi-am vb frumos,cu limbajul asta du-te la amicii tai de cartier,esti cam obraznic.Ce vreau?Vreau sa nu mai fie colegi pe forum care arunca cu noroi in alţii,dar pe ei nu se vad.Sa vina moderatorul sa faca curatenie.Pe viitor ai grija cu limbajul,nu stiu ce v�rstă ai,dar daca la gramatica tu spui ca stai bine,cei şapte ani de acasa iti lipsesc cu desăv�rşire.

9. #989 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Quote Originally Posted by AndRewqp View Post

PSS: mi-e dor putin de vechiul CG, acum sunt prea multi cocosi si prea multe flame-uri. oh well...
    Yeah.. era mai dragut cand trollam singur pe-aici

10. #990 SP
    Member RaduHawk's Avatar
    razvanrazy scuze pentru numele scris gresit, iti sunt dator cu un miel Cat despre erori gramaticale, n-am stat sa caut dar asta mi-a sarit in ochi:
    "@raduhawk - Fi mai atent la ce am scris."

11. #991 SP
    Member miami's Avatar
    de ce nu va mutati cu discutiile pe un alt thread ca spam, certuri intre fete, etc... ?

12. #992 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by miami View Post
    de ce nu va mutati cu discutiile pe un alt thread ca spam, certuri intre fete, etc... ?
    Nu se cearta nimeni,vezi ca una dintre "fete" e din acelaşi oras cu tine,poate facem un schimb ce jocuri

13. #993 SP
    Junior Member spiridusu's Avatar
    Am inceput sa joc si eu la ultimate team dar as avea doua probleme.In primul rand jucatorii mi se accidenteaza la fiecare meci(fara sa alerg exagerat cu ei) si in al doilea rand contractele imi expira la fel dupa 2 meciuri.Pana acum cumparam pachete ca sa imi dea contracte pentru jucatori dar cred ca exista o solutie sa numai dau bani meci de meci pe pachete.Vreo idee pt problemele astea?

Cheers

14. #994 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    Jucatori sosesc initial cu un contract de 7 meciuri. Asta inseamna dupa ce joaca(sunt in echipa de baza sau intra pe parcurs) 7 meciuri au contract 0. Incearca sa castigi turnee. Initial ai 2 turneee care poti sa le joci cu jucatorii care-i primesti la creearea clubului. Unul la nivel Amator cu premiu de 400 coins si unul la nivel Semi-Pro cu un premiu de 600 coins. In functie de scorul si realizarile din meci poti obtine cam 400-450 coins pe meci. Primul turneu castigat iti poate aduce 400*4+600=2.200 coins, pe care ii poti investi in echipa. Avand echipa de nivel bronz, la inceput vei cumpara packuri de 400 coins. In ele gasesti cam 4 carduri de contract. Cumperi 3 pack-uri la fiecare turneu castigat, ai un profit de 1.000 coins/turneu + jucatorii primiti din packuri si celelalte "consumables". Dupa ce treci la jucatori Gold renunti la cumparat de packuri si treci la cumparaturi de carduri de pe "market".
    FIFA 12 Ultimate Team Tips | FIFA12TIPS.com
    FIFA 12 ultimate team tips
    FIFA 12 - Ultimate Team - Money Making Tips

Chestia cu accidentarea la fiecare meci e cam ciudata. Poate ai primit jucatori care nu rezista prea mult...

Eu mai am 2 trofee de realizat:
    Growing Club
    -Achieve a club value of 85,000,000 in FIFA 12 Ultimate Team
    si Club Legend
    - Play 100 matches with any player in FIFA 12 Ultimate Team

Club Legend il voi realiza cu Abidal. Mai am 60 de meciuri de jucat cu el.
    O problema am cu Growing Club. Am 600 itemuri in club si am ajuns la valoarea de 45.000.000. Si joc de la lansare... Deci mai am 4-5 luni de jucat si achizitionat pana sa ajung la 85.000.000.

15. #995 SP
    x2z
    Senior Member x2z's Avatar
    Accidentarile se petrec, cel mai probabil, din cauza lotului subtire. (aka joci cu aceiasi jucatori, nu ii schimbi) Jucatorii obosesc si, daca nu sunt inlocuiti, se intampla sa se accidenteze in timpul meciului. Lucrul asta e usor de tinut sub control, verificand nivelul fitness-ului. In masura in care acesta scade sub 90 %, jucatorul respectiv ar trebui inlocuit.

O alta solutie ar fi sa cumperi fitness cards, dar din punctul meu de vedere este mai eficient sa rotesti jucatorii. Un meci pe bara ( pe banca sau ca reserve) echivaleaza cu un full recovery si astfel iti poti folosi din nou jucatorul la capacitate maxima.

Incearca sa cumperi dubluri pentru fiecare post si nu vei mai avea probleme. Succes !

16. #996 SP
    Senior Member GoodFella10's Avatar
    Quote Originally Posted by gvingi76 View Post
    Eu mai am 2 trofee de realizat:
    Growing Club
    -Achieve a club value of 85,000,000 in FIFA 12 Ultimate Team
    si Club Legend
    - Play 100 matches with any player in FIFA 12 Ultimate Team
    Si faci platina? Sau o sa ai toate trofeele de la UT?

17. #997 SP
    Junior Member spiridusu's Avatar
    Sa inteleg ca nu se merita sa cumpar packuri gold si mai bine cumpar jucatori din market odata ce am echipa peste 3 stele?

Am mai vazut ca la market pot cumpara antrenori, manageri si carduri de fitness etc.Se merita sa dau banii pe asa ceva?Am vazut niste carduri cu squad fitness care dau +30 sau mai mult.Daca folosesc un card dasta imi da +30 fitness la toti jucatorii pentru un meci?

Multam si scuze de intrebari care poate vi se par penibile, dar sunt la inceput si incerc sa inteleg cat mai bine sistemul.O zi buna

18. #998 SP
    Quote Originally Posted by HotDoc View Post
    Si faci platina? Sau o sa ai toate trofeele de la UT?
    Fac platina.

19. #999 SP
    Senior Member GoodFella10's Avatar
    Si eu ma gandeam la un moment dat sa incerc sa fac platina dar sunt paralel cu Ultimate Team. Chiar nu stiu cum sta treaba ...

20. #1000 SP
    Quote Originally Posted by spiridusu View Post
    Sa inteleg ca nu se merita sa cumpar packuri gold si mai bine cumpar jucatori din market odata ce am echipa peste 3 stele?

Am mai vazut ca la market pot cumpara antrenori, manageri si carduri de fitness etc.Se merita sa dau banii pe asa ceva?Am vazut niste carduri cu squad fitness care dau +30 sau mai mult.Daca folosesc un card dasta imi da +30 fitness la toti jucatorii pentru un meci?

Multam si scuze de intrebari care poate vi se par penibile, dar sunt la inceput si incerc sa inteleg cat mai bine sistemul.O zi buna
    Nu sunt penibile intrebarile.
    La antrenori: sincer eu folosesc 2 sau 3 antrenori carora leam facut contracte beton(50-60 meciuri), iar restul (am cam 20 antrenori) sunt acolo pentru valoarea clubului.
    Managerii te ajuta atunci cand aplici cardurile de fitness, moral , healing. Daca ai un card de +20 fitness si ai un manager care iti da +10% fitness cardul va adauga la fitnesul jucatorului 22 nu 20...
    Cardurile de fitness/moral sunt impartite in 2: cele pentru echipa(scrie "squad" in dreapta sus) si cele pentru jucator (scrie "player" in dreapta sus). Sincer eu folosesc doar cardurilede +20, cele cu valori mai mari le pun la vanzare. Nu ajung sa am un jucator cu fitnes mai mic de 77...

---------- Post added 09-02-2012 at 04:35 PM ----------

Quote Originally Posted by HotDoc View Post
    Si eu ma gandeam la un moment dat sa incerc sa fac platina dar sunt paralel cu Ultimate Team. Chiar nu stiu cum sta treaba ...
    Creezi o echipa (ii dai nume si initiale) si primesti un Strater Pack care contine 22 de jucatori, un antrenor si 2-3 carduri de contract. Si incepi sa joci:
    - Turneu - un fel de cupa in H2H season, unde castigi bani(coins) la fiecare meci si bonusul turneului, daca castigi turneul
    si aici 2 varinante: online sau local(contra AI-ului)
    - Amicale - de unde iei bani la finalul meciului in functie de cum ai evoluat.

Ai "Store" de unde poti cumpara pack-uri care contin deverse item-uri.(Cei care au cont de UK pot cumpara packurile cu bani de pe PS Store - cand selectezi packul ai 2 variante de cumparare : coins sau lire )

Ai Trading unde cumperi si vinzi diverse...

si.... nu sunt in fata consolei si mai uit si eu...
    In principiu ai un club pe care il manageriezi. Iti poti crea cate echipe vrei in clubul respectiv. Vei avea nevoie ca sa poti intra mai tarziu in turneele care mai apar. Unele turnee au conditii restrictive din punct de vedere al participarii(ex. poti participa cu echipa care are jucatori in primul 11 dintr-o singura liga...)

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 50 of 64 FirstFirst ... 40 48 49 50 51 52 60 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks