Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 50 of 164 FirstFirst ... 40 48 49 50 51 52 60 100 150 ... LastLast
Results 981 to 1,000 of 3278

Thread: Battlefield 3

1. #981 SP
    Member SpeedoTuxedo's Avatar
    Quote Originally Posted by Diesel View Post
    O chestie pe care unii s-ar putea s-o fi trecut cu vederea, dar importanta totusi: nu deranjeaza pe nimeni ca nu se mai aude acel sunet/piuit cand faci kill? La BC2 intra in reflex destul de rapid si luai instant degetul de pe tragaci. Acum doar apare acel text albastru, numai ca daca esti ceva clasa de support si si-a luat cineva heal de la tine fix cand te impuscai cu cineva (si te anunta tot cu text albastru ca ai primit X puncte), apar tot felul de confuzii.
    Nu e chiar asa. C�nd omori pe cineva apare scris cu verde in josul ecranului si �ți poți sa seama repede.

Personal cred ca ar fi cazul sa nu-l mai comparam cu BC2, ci cu BF2. Este un joc mai greu, ce necesita mai multă atenție si făcut, in mare parte, pentru PC.

Referitor la servere - n am avut prea multe probleme pe PS3. A anunțat dice ca o sa restarteze serverele - probabil le ai prins in momentul ăla.

Sent from my iPhone using tapatalk

2. #982 SP
    Senior Member FPS Marius's Avatar
    Eu zic sa-l comparam cu Medal of Honor pentru ca seamana mult mai mult cu acel joc decat cu Bad Company 2 say Battledield 2.

3. #983 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Nu vreau sa se supere pe mine fanii infocati ai seriei(care sunt foarte numerosi pe acest forum), dar jocul pur si simplu nu are factorul WOW pe care il asteptam dupa atatea luni de marketing agresiv, interviuri, promisiuni etc. etc. Nu pot sa ma pronunt daca e de vina acest beta/demo, daca e built vechi sau nou, daca jocul va arata asa in varianta finala sau nu - toate concluziile din acest punct de vedere pot fi simple speculatii la ora actuala.
    Judecand la rece dupa am incercat pe PS3 cateva meciuri de rush pot sa sustin ca Bad Company 2 este un joc cu 10 clase peste: grafic, sunet, feeling general.
    Intr-adevar se aseamana mult mai mult cu Medal of Honor decat cu Bad Company: la prima vedere armele arata/suna/se comporta la fel. Sunetul de pacaitoare de la Revelionu' din 92' sunt jenante fata de profesionalismul cu care s-au ocupat de identitatea fiecarei arme in Bad Company. Totodata, cand am tras cu rocket launcher-ul am avut aceeasi impresie din Medal of Honor: nu tu putere, nu tu impact, nu tu BOOM...
    Si-au facut extrem de mult rau lansand acest demo sau beta, ce-o fi el. Daca pana acum eram in dubii privind achizitionarea acestui joc intr-o perioada extrem de fertila a lansarilor(Gears of War, Uncharted, Rage, Skyrim, Batman etc. etc.) pot sa afirm fara regrete ca 80% voi spune pass.
    Ah, si inca ceva: cum dracu lansezi un demo al jocului fara functia esentiala cu care te bati in piept de luni de zile: "destruction 2.0" sau cum ii spun ei. Trageam in cladiri ca disperatu si nu se intampla nimic....Cativa de la Activision au incercat si ei beta si sunt extrem de fericiti acum.

4. #984 SP
    Senior Member Anderul's Avatar
    Fingers crossed people !
    Attached Images Attached Images cb.png

5. #985 SP
    Member SpeedoTuxedo's Avatar
    Quote Originally Posted by FPS Marius View Post
    Eu zic sa-l comparam cu Medal of Honor pentru ca seamana mult mai mult cu acel joc decat cu Bad Company 2 say Battledield 2.
    Harta asta idioata din beta face ca jocul sa semene cu MOH. Uita-te la orice video cu Caspian Border si spune-mi ca nu pare a fi cu totul alt joc

6. #986 SP
    Senior Member SirAndrew's Avatar
    majoritatea dintre voi nu pricepe ca un beta nu este un demo.
    aviz celor care tipa ca harta e aleasa prost sau ca nu se pot da cu tancul sau cu avionul.

7. #987 SP
    Si DICE observa ca multi confunda acest beta cu un demo.
    Attached Images Attached Images d.png

8. #988 SP
    Senior Member Florin85's Avatar
    Am jucat aseara BF3 beta ... sigur va fi un joc bun , grafic arata bestial si pe ps3 ( chiar si pe un tv crt) , sunetu armelor si exploziilor e bestial fata de alte shootere.. nu prea sunt inrait dupa shootere dar BF3 e pe lista ..

9. #989 SP
    Senior Member Razorel's Avatar
    Da, totul e bestial daca nu-l compari cu BFBC2.

10. #990 SP
    Senior Member Mariusik's Avatar
    Quote Originally Posted by SirAndrew View Post
    majoritatea dintre voi nu pricepe ca un beta nu este un demo.
    aviz celor care tipa ca harta e aleasa prost sau ca nu se pot da cu tancul sau cu avionul.
    S a mai spus asta de cel putin 10 ori in ultimele 4 pagini si cred ca stie lumea despre ce e vorba aici. Nu am vazut nici un post in care sa fi zis cineva "ba co*aie, eu am blurayul BF3 in consola si e rau co*ie. nu mi place jocul. e de rau. jocul suge. noh... nu mi place, il vand". Eu vad numai posturi in care lumea zice cat de prost este acest beta (care mai degraba e un alpha 1.5 lansat doar ca sa nu se faca de rahat incalcandu si promisiunea).

Am ramas prost cand am vazut cati oameni nu pot intelege ca noi astia care ne plangem de beta, nu ne plangem de bug uri, texturi, glitch uri, camperi etc. Jocul in comparatie cu BC2 este patetic. ATMOSFERA este proasta, iar asta nu mai ai cum sa o schimbi.
    Pai eu am tras de beta la BC2 cat am putut eu, nu mai conta ca aveam 2 jocuri proaspat lansate care asteptau pe raft sa le joc. Asta il joc de plictiseala ca nu am altceva mai bun de facut.

Noi vorbim aici despre joc per total, caruia ii lipseste ceva. Nu stiu sa ti zic ce anume ii lipseste, dar in BC2 era prezent. Iar acel ceva daca nu este pus in joc de la inceput, n ai sa l vezi nici in beta, nici in mama demourile, nici in varianta full.

Se poate sa fi avut noi asteptari prea mari de la beta asta, dar daca a reusit sa faca lumea sa si anuleze precomanda, inseamna ca e ceva in neregula cu el. Si ce e mai rau e ca aproape imi anulasem si eu precomanda la el, eu care sunt cel mai mare fanboy battlefield. Pana la urma am zis sa i dau o sansa ca il astept de prea mult timp.

TL;DR: Jocului ii lipseste ceva. Acel ceva a facut BC2 sa fie o capodopera (parerea mea), iar aici lipseste. Nu ti pot spune ce este ca nu stiu, dar ii simt lipsa.

11. #991 SP
    Senior Member calin_kalf's Avatar
    De ce se tot schimba armele la inceputul unei runde?

12. #992 SP
    Senior Member Zero's Avatar
    Mdah, beta-ul asta mi'a lasat un gol in stomac, inca ma mai gandesc daca sa renunt la pre-comanda sau nu.

13. #993 SP
    Member cipvas's Avatar
    Cica o sa faca update la Beta. Battlefield Blog

14. #994 SP
    Member kkkotto07's Avatar
    Dumiriti-ma si pe mine cum sa ma loghez pe Battlelog. Cum imi fac cont?

15. #995 SP
    Quote Originally Posted by cipvas View Post
    Cica o sa faca update la Beta. Battlefield Blog
    Nu, alea sunt chestiile care o sa le adauge/repare pentru versiunea finala.

@ kkkotto07, pe PC te loghezi cu adresa de e-mail a contului de pe origin, pe PS3/Xbox cu adresa de e-mail a contului.

16. #996 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    Quote Originally Posted by calin_kalf View Post
    De ce se tot schimba armele la inceputul unei runde?
    Pentru că se schimbă tabăra �n care joci.

Quote Originally Posted by kkkotto07 View Post
    Dumiriti-ma si pe mine cum sa ma loghez pe Battlelog. Cum imi fac cont?
    Te poți loga cu cont de EA sau Origin.

17. #997 SP
    Member s0whaT's Avatar
    Quote Originally Posted by Mariusik View Post

TL;DR: Jocului ii lipseste ceva. Acel ceva a facut BC2 sa fie o capodopera (parerea mea), iar aici lipseste. Nu ti pot spune ce este ca nu stiu, dar ii simt lipsa.
    Sper ca tu compari inceputul beta ul bc2 cu inceputul beta lui bf3 ca altfel te inseli amarnic .
    Dupa parerea mea jocul arata foarte bine dar caspian border trebuia pusa la dispozitie pt beta , Seria BF e o serie ce descrie momentele unui razboi , vehicule , spatiu larg deschis nu niste obiective amarate si harta mica .

18. #998 SP
    Senior Member FPS Marius's Avatar
    Asta nu e beta. E pre-alpha la cate buguri are.

19. #999 SP
    Member SepticEye's Avatar
    Quote Originally Posted by Florin85 View Post
    Am jucat aseara BF3 beta ... sigur va fi un joc bun , grafic arata bestial si pe ps3 ( chiar si pe un tv crt) , sunetu armelor si exploziilor e bestial fata de alte shootere.. nu prea sunt inrait dupa shootere dar BF3 e pe lista ..

20. #1000 SP
    Senior Member Diesel's Avatar
    Quote Originally Posted by TheKingOfHate View Post
    Si DICE observa ca multi confunda acest beta cu un demo.
    Scrie acolo ca la un beta se strange feedback de la cei implicati. Se poate ca cei de la DICE sa nu stie cum se face un beta daca tot o tin pe-a lor. La ei colectarea de feedback se rezuma la tweeturi si nemultumiri/laude scrise de unii sau altii pe facebook? Stiam ca un beta serios se face cu formulare, cu inregistrari, cu multe multe alte. In fine, trecem peste si calculam:

- "Beta" se termina pe 10 octombrie si pe 27 e lansarea.
    - 17 zile diferenta, in conditiile in care marii retaileri din lume trebuie sa-l aiba cel putin cu cateva zile inainte, sa-l inventarieze, sa se pregateasca de lansare. 17 - 3 sau 4 zile = 13. Ar trebui sa mai tai vreo cateva zile in cazul marilor magazine online, care trebuie sa-l aiba si mai devreme de atat, ca ei trebuie sa calculeze si cat dureaza livrarea catre clientii lor. Cu indulgenta, ramanem la 11-12 zile.
    - Inscriptionarea buildului final pe milioane de blurayuri si alte milioane bune de DVD-uri pt PC si XBOX, cu feedbackul participantilor de la beta inclus (lohohooolll), pe putin cateva zile. Din 12 zile le raman 7-8.
    - sortarea feedbackului (lohohol din nou, adica citirea de tweeturi), le mai raman 4-5 zile;
    - le raman baietilor mai putin de o saptamana la dispozitie sa programeze, sa testeze si retesteze pentru toate cele 3 platforme, in conditiile in care stim de la BC2 ca intre PC si consola se introduc niste mici diferente/handicapuri la modul cum se comporta armele.

Am fost indulgent si nu am calculat cu zile lucratoare/nelucratoare. Sa-l vad pe ala caruia ii iese la calcul de vreo culoare toata treaba asta
    De asta tot repet ca e abureala de doi lei treaba cu "gathering feedback". O sa curga patchurile dupa lansare mai ceva ca updateurile de firmware PS3 dupa marea criza PSN

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 50 of 164 FirstFirst ... 40 48 49 50 51 52 60 100 150 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks