Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 53 of 164 FirstFirst ... 3 43 51 52 53 54 55 63 103 153 ... LastLast
Results 1,041 to 1,060 of 3278

Thread: Battlefield 3

1. #1041 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    Măi fetelor, stop bitchin. Ce se vede mai jos este fix Battlefieldul pe care �n final �l vom butona, beta-ul pus la dispoziție este un gunoi, am �nțeles toți asta, hai să trecem peste.

2. #1042 SP
    Member Mavone's Avatar
    BETAul a fost scos �n ideea de a atrage toți fanii COD; partea proastă e că i-a făcut pe majoritatea celor care sunt fani ai seriei să spună meh. Tind să cred că cine nu a jucat Caspian Border ar trebui să nu mai mecăie fără rost și să-și dea cu părerea despre jocul, �ncă neapărut.

Poate că ar trebui să vă aduceți aminte ce s-a-nt�mplat la BETAul pentru Bad Company 2, sau cum arăta Battlefield 2 �nainte să aibă parte de primul patch. Mă dezgustă total că-n momentul de față versiunea de PC pute a consolă �nsă prefer să arunc cu ouă-n producători și distribuitori după ce văd un produs finit.

Dacă stau bine să mă g�ndesc, e consolegames, nu pcgames deci chiar nu-nțeleg de ce am intervenit.

3. #1043 SP
    Senior Member GS0Ls's Avatar
    Poate o sa nasca multe controverse, insa este amuzant.

4. #1044 SP
    Member SepticEye's Avatar
    Haha, cat se poate de exact.

5. #1045 SP
    Senior Member Krusht's Avatar
    La oferta ... pentru cacaciosi
    Geniala alegerea chilotilor pentru aceasta oferta.
    Battlefield Deal | Zavvi.com

6. #1046 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    Tu porti chiloti doar daca esti cacacios? sau ce ai vrut sa spui. Oferta e foarte buna. Aveti grija ca nu aveti voie sa dati cancel la chiloti daca va ajunge jocul inainte. O sa va perceapa suma totala pe joc.

7. #1047 SP
    Member Dante's Avatar
    jet-urile decoleaza de pe campul ala de cartofi?!

ps: aim assistul sau auto aimul wtf? e de neam prost, de copii handicapati. e prea evident parca la bc2 nu era in halul asta.

8. #1048 SP
    Member cipvas's Avatar
    Sunt tot teren. 4x4

9. #1049 SP
    E razboi . se adapteaza. Chiar daca seamana cu WW2 mai degraba...... Or fi avand runflat si nu fac pana pe camp. sau suspensie drumuri grele.

Si sincer ...nu stiu de ce va mirati. seamana cu pista de pe Otopeni. Nicaieri in lume nu am trait senzatiile de pe ea

---------- Post added 03-10-2011 at 03:44 PM ----------

HD Video: Battlefield 3 Battlelog trailer - ComputerAndVideoGames.com

Battlelog info. Uite Remus ca iti faci un fel de Facebook pana la urma

10. #1050 SP
    Member Downshifting's Avatar

11. #1051 SP
    Member rogele 1's Avatar
    10-1-2011.png

12. #1052 SP
    Member rogele 1's Avatar
    Si pentru cei care aruncati cu rosii (ca sa nu spun altceva) in jocul asta,ganditi-va ca harta a fost facuta pentru un rush simplu,adica tot inainteaza atacatorii pana ajung la obiective.Apoi imaginati-va ca jucati acelasi joc pe o harta mult mai mare,cu tancuri avioane si alte alea si unde se lupta oamenii in toate directiile si nu mai sunt peste tot pandari.Se vede o diferenta ?

13. #1053 SP
    Senior Member Diesel's Avatar
    Intrebare de baraj pe ps3: cum naiba faci sa intri in squad cu prietenii din lista? Join nu-mi merge pe ei, invite-urile in squadul tau merg numai cand esti in meniu si dupa aia doar squad leaderul intra, restul ramanand in meniul jocului.

O chestie la revive: inteleg ca erau suparati unii ca primeau revive la momente nepotrivite, dar treaba cu confirmare de revive e dubioasa. Dau revive, vad ca nu se scoala, ma gandesc ca nu am pus tinta ok, mai dau o data, ce-i asta?

---------- Post added 03-10-2011 at 08:47 PM ----------

Am reusit pana la urma sa intru in squad cu Muski, dar eram tot in meniu. Ma auzeam cu el, numai ca el avea deja inca 3 oameni in squad... inteleg grafica sa aiba buguri, inteleg sa mai intri in pereti, ca e "beta". Dar nici macar squadurile nu merg la un "squad based FPS"? Fffuuuuuuu...

14. #1054 SP
    Member LeGenD's Avatar
    Merge sa dai join pe ei dar nu tot timpul...cand nu merge inseamna ca serverul e plin in general....cu toate ca nu iti afiseaza nici un mesaj spunandu-ti asta. Invite-urile merg si ele dar numai cand esti in meniu...iar la partea ca numa tu intri si restu raman in meniu(si lor le da erori random "connection lost...time out" etc sau nici o eroare...sunt random din nou chestiile astea) sau intra dar va imprastie pe server ca nu este loc in tabara respectiva....aia e alta problema din nou....ghinion...n-ai ce face.

la revive tre sa dai exact pe el...de preferabil pe mijlocul corpului...si stai linistit ca se ridica daca iti da ok...dar probabil ramane prone sau isi da respawn....si cand ramane, deseori tot pe spate il vezi sau ma rog in pozitia de mort)...tu du-te mai departe ca se ridica el.....si eu de multe ori luam teapa...treceam pe langa unu "mort" cica...ma uitam la el asa numa de plictiseala...si numa dintr-o data vedeam cum se misca doar arma fara corp spre mine si ma omoara.....atunci am picat de pe scaun atata am ras))(de nervi).....in fine.....ma super amuza toate bugurile glitchurile astea))

15. #1055 SP
    Senior Member Mariusik's Avatar
    Ba frate, dar mai scrie si tu cum trebuie. Mai lasa alea 3 puncte dupa fiecare aberatie care o scuipi ca aici nu e mesinger. Chiar asa am ajuns?

16. #1056 SP
    sam
    Member sam's Avatar
    Battlefield 3 Open Beta Gets Video Introduction

Electronic Arts and DICE, the companies behind the upcoming Battlefield 3 first person shooter, have presented a special video introduction for the recently released open beta stage for the multiplayer mode that's going to be a part of the final game.

The beta kicked off last week across the game's three platforms, the PC, PlayStation 3 and Xbox 360, and has already impressed quite a lot of people, including ourselves, as you can tell by the quick look we posted before the weekend.

Now, for those who didn't get a chance to jump into the online beta, a special video tutorial has been launched by DICE and EA, highlighting the Operation Metro map as well as the game modes featured in the test stage or the technical accomplishments of the developers.

The Battlefield 3 open beta ends on October 10, while the full game is out on October 25, in North America, and October 28, in Europe.

17. #1057 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    Battlefield 3 Vault | Calibur11

C11 PS3
    BATTLEFIELD 3
    // Exclusive Battlefield 3™ Smoke Body
    // 3-Mode LED Light Up Claymore
    // DICE Logo Smoke Gernade
    // Battery Powered Lighting Effects
    // Compatible with all Calibur11 Vault Accessories
    // Does Not Void Your PS3 Factory Warranty
    Attached Images Attached Images battlefield-3-vault-ps3.png battlefield-3-vault-ps3-back.jpg battlefield-3-vault-cradle.jpg battlefield-3-vault-xbox.png bf3-coming-soon.jpg

18. #1058 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Macel in seara asta cu muski si caine,se simte imediat cand sunt 3-4 romani in echipa.Am gasit gaura de sub A station de la inceputul meciului,doamne cat m-am ras de m-am prapadit,chiar funny unele buguri,se spownase unul langa mine sub harta si s-a chinuit vreo 2 minute sa iasa.
    Disel, nu merge sa faci squaduri decat in meniu,dupa ce dam join ne separa in toate partile in fct de cum sunt disponibile locuri,e total aiurea,si in plus nu merge nici chatul in game.Join poti sa dai pe prieteni dar tb sa ai norc sa fie locuri libere in echipa cand incerci sa intri ca altfel nu se intampla nada,stai in meniu. Oricum e big LOL beta asta, am inceput sa-i invat deja bugurile si cum sa le si ocolesc,de exemplu zoom pe L1 cu rifle de f multe ori nu se mai activeaza,tb sa schimb repede pe pistol si inapoi pe rifle ca sa-si revina,la fel si cu sprintul ca sa-l reactivezi tb sa stai 1 sec pe loc si sa dai din nou pe L3...etc. Pana vine Dark Souls merge si beta asta asa de trecut timpul

19. #1059 SP
    Senior Member Diesel's Avatar
    Quote Originally Posted by kobayashi View Post
    si in plus nu merge nici chatul in game
    Complete deal breaker, serios Pai toata distractia (pe langa impuscat inamici) sta in discutiile din cadrul squadului, indiferent ca-s despre tactica din runda respectiva sau despre orice altceva Undeva a dormit un programator DICE daca nu poti vorbi cu oamenii din squadul tau dar poti vorbi cu oamenii care au ramas prin meniuri, cum faceam eu cu Muski in seara asta.

Eu am luat decizia de a renunta la beta, ca prea sunt batai de cap si cum mai zicea lumea, risc sa-mi stric cheful de B3. Il reiau la lansarea oficiala, numai sa-mi ajunga la timp precomanda de la gameshop. Am incredere ca jocul final nu o sa dezamageasca, numai ca prea e frecat demoul asta. Il mai pun pe Cole McGrath la munca pana pe 29

20. #1060 SP
    E super beta. Am avut niste meciuri epice aseara. In penultima baza, eram in atac si cu tactical insertion, mi-am stabilit mobile spawningpoint la metrou, aproape de scarile care urca la B. M-am postat frumos cu P2000 in spatele liniilor inamice, in 5 minute am ajuns de la 14 fraguri la 33 si nu era atent nimeni de unde trag eu. O arma excelenta P2000 cu tinta aia formata din 3 "L"-uri rosii si acoperitor de lumina.

Deja se simte ca e BF, functioneaza strategiile, poti sa iti surprinzi adversarul, nu e asa simplu. Eu am reusit sa joc cu waches o singura data pana acum in echipa si a fost ceva random, era pe acelasi server. In rest cu nimeni. Sunt convins ca o sa se repare asta, farmecul in multiplayer sta la jocul asta.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 53 of 164 FirstFirst ... 3 43 51 52 53 54 55 63 103 153 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks