Oau... Cu peste 110 ore de joc, lista de fix-uri postata mai sus a fost o recapitulare de groaza pentru mine a bug-urilor intalnite in joc. Si cum spune si LeGenD, parca lipseste ceva important din patch. Ar putea fii:
- repararea sunetului, care dispare foarte des;
- fix pentru oamenii care stau la colturi cu 80% din corp intrat in pereti;
- fix pentru bug-ul de atasamentului "lanterna", care iti acorda avantaj de o secunda in plus fata de inamic;
- fix pentru flash-urile verzi si albe care apar in timpul jocului;
- fix pentru spawn-urile din vehicule (cand iesi din vehicul, tot timpul te scoate in fata inamicului);
- fix pentru locurile in care geometria hartii ascunde caracterul unui jucator 100% dar acel jucator are vizibilitate maxima;
- fix pentru atasamentul: silencer (damage, distanta, si functia lui);
- fix pentru celalalte 1000 de bug-uri pe care le intalnesc zilnic si care ar fii trebuit reparate inainte de aparitia jocului.
Si la final, "You should now be able to spot explosives" este un fix/addon/feature pentru care as fii dat si 1200 de Microsoft Points...
Ce frumos era in BC2 cand totul era clar: cand esti sofer si iesi din tanc te da in stanga tancului, cand esti gunner/pasager te da in dreapta. Daca erai baiat cu putina inteligenta stiai cum trebuie sa pozitionezi tancul, si foarte important, cand.
BC2 avea multe faze subtile in genul celei de mai sus, care faceau diferenta dintre un om care este atent la detalii si are putin creier, si unul care nu.
Pardon... te scoate in directia in care te uiti. Daca esti driver, atunci e cam nasol ca te scoate fix in directia inamicului.
Daca esti gunner, te uiti in directia opusa, iesi si repari. No problem.
Iar cu input lag-ul.... daca nu se rezolva eu cred ca renunt la el pe PS3. Nu pot juca tot timpul in 576p, parca m-as jucat un joc din 2001.
Dar nu m-ar mira ca atunci cand se rezolva sa fie un "ninja fix". Sa nu anunte nicaieri ca ca au rezolvat input lag-ul, pentru ca nici nu cred ca au recunoscut oficial ca exista.
Pai.... ca sa ai asa o idee, n-am mai jucat un shooter pe PC de pe vremea lui Half-life 2 episode 1.
Grafic se vede absolut demential. Il pot rula pe Ultra fara mari probleme (dar imi face niste mici artefacte care vad ca nu apar pe High). Oricum ochiul meu ne-antrenat si obisnuit mai mult cu 720p pe console nu vede mare direrenta intre high si ultra asa ca joc pe high (in 1080p) momentan.
Pe PS3 arata "jalnic" in comparatie mai ales ca eu joc in 576p ca sa scap de input lag. Si PC-ul si PS3-ul sunt legate la acelasi TV.
Ca gameplay, e greu de zis. Clar e "haos" mai mare. Am preferat sa joc mai mult pe harti de 32 si 24 de playeri ca sa ma acomodez dar am jucat si un meci de 64 (pe Caspian Border) si am ramas placut surprins. Mult mai multa actiune, e altceva cand sunt 5-6 inamici pe langa un flag (si mai multe flag-uri, Caspian nu mai stiu cate are, dar Canals are 5 in loc de 3, si e harta mai mare).
Pe consola stiu ce-mi poate pielea si joc extrem de relaxat (si de agresiv de regula). Iar la final termin printre primele locuri, am un SPM bun, 450+ si un K/D ration bunicel 1.85 (dar il scot eu la 2 in curand)
Pe PC in schimb mi-e cam greu sa ma acomodez. Joc foarte crispat. Asta pentru ca nu sunt deloc obisnuit cu controlul. Culmea eu care am jucat ani buni cu inverted mouse (si pe consola joc tot inverted) acum nu mai pot juca deloc cu inverted.
Parca se moare mult mai usor (de la precizia mai mare oferita de mouse). Nu ar fi neaparat o problema, pentru ca de regula oricum incerc sa flanchez, dar de-abia chinuindu-ma termin pe la jumatatea plutonului ca puncte, si ma chiunui sa am un K/D aproape de 1.
In fine, n-am decat vreo 3 ore jucate si 7 meciuri terminate. In timp poate o sa ma obisnuiesc cu controlul si atunci o sa joc la fel de relaxat pe PC ca pe PS3. Dar momentan prefer PS3, chiar si cu grafica mai slaba.
Eu unul le vad avantaje la amandoua variantele. Cand ai chef de o sesiune mai "hardcore" de gaming, pot rula varianta de PC, si sa joc un conquest cu 64 de jucatori. Cand am chef sa joc mai relaxat si sa joc cu prietenii de pe PSN, bag pe PS3.
The best of both worlds.
P.S.: pai bine mah mobule, eu m-am tot rugat de tine sa vii cu mine cu elicopterul si tu acum te trezisi?![]()
E vorba aici de altruism. Daca incearca pilotul sa faca kill-uri cu elicopterul, cred ca se ajunge la mare fail. Daca zbori mai mult pt gunner, atunci curg kill-urile (ca atunci cand te-am ajutat cu ribbon-ul ala).
Pilotul ia stealth, Estinguisher (nu-l am inca din pacate) gunnerul ia flares si stealth. Cred ca atunci naiba te mai da jos.
Poate bagam diseara niste meciuri, sa vedem cum ne descurcam.
bag si eu updateul cand ajung acasa si ma bag si eu diseara. faceti si voi squad privat ca sa nu ocupe strainii locurile. eu accept invite oricand
Sa nu crezi ca uit cat de treaba ai fost cu mine, RESPECT MAXIM! Si toti care au fost nu vor fi uitati! Dar pana la urma asa ar trebui sa fie, in general, ca de aia ne jucam impreuna cu totii si nu pe random.
Oricum daca stiu amandoi sa piloteze se poate face cu schimbul, ar fi o solutie, eu personal nu stiu sa pilotez la nivel profi, dar sa stii ca ma pun, daca scot astia o harta de antrenamente, sigur ma bag sa invat, ca nu vreau sa disper pe nimeni, mi rusine sa tot fac varza elicopteru, ma gandesc ca il tin eu noob ocupat si altul care stie si poate face ceva mai util cu el, nu are loc de mine. Si intradevar altruismul este o calitate rar intalnita in societate, din pacate.
Aceasi chestiune ii valabila si la tanc, dar invers, de as avea 1euro pentru fiecare data cand am rugat gunner-u sa aiba grija de tanc sa nu ne luam C4 sau rachete din spate...si el doar era interesat sa faca killuri, as fi avut bani sa platesc factura la masina lunar si mai ramanea si de curent
---------- Post added 30-11-2011 at 01:05 PM ----------
asta ii buna, rau! Ma pun si eu acuma sa ii dau update sa vedem ce experiente unice o sa traiesc.
Pai am incercat de vreo 6 ori si tot asa,voi face diseara update.
Ps. Apropo nu imi vine sa cred ca are 754mb..
dintre cei care au reusit sa fac update-ul...a disparut input lagul?...nu prea are cum dar sunt sanse sa fi disparut oricum.....
Bookmarks