Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 100 of 164 FirstFirst ... 50 90 98 99 100 101 102 110 150 ... LastLast
Results 1,981 to 2,000 of 3278

Thread: Battlefield 3

1. #1981 SP
    Member makiaveliproject's Avatar
    Quote Originally Posted by omudinmultime View Post
    Ma dau si eu cu parerea, dar mie acuma imi face update la PSN v. 4.0, poate are legatura, trebuie facut ala prima data si dupa aia asta de Bf3, cine stie.
    Eu am facut prima oara la battlefield mi-a dat eroare am reusit din a doua si apoi am facut update la v4.0! Oricum e incredibil cum isi dau cu firma in cap !!

2. #1982 SP
    Member Witchalok's Avatar
    Quote Originally Posted by RaduValentin View Post
    *Noroc ca o sa rezolve bug-ul cu tureta care se misca cu viteza melcului. Si, oricum, sistemul din "Bad Company 2" era foarte bun, de ce au reparat ceva ceea deja mergea, nu stiu...
    E discutabil.... acum ai posibilitatea sa alegi pe unde iesi, deci nu poate sa stea chiar oricine cu tinta pe un tanc, doar doar o iesi cineva sa repare (si cum iese sa aiba deja tinta pe el).

3. #1983 SP
    Member LeGenD's Avatar
    Quote Originally Posted by LeGenD View Post
    dintre cei care au reusit sa fac update-ul...a disparut input lagul?...nu prea are cum dar sunt sanse sa fi disparut oricum.....
    nop...tot acolo e

4. #1984 SP
    Senior Member GoodFella10's Avatar

5. #1985 SP
    BF3 = un ***** de joc

Astept patch-ul asta de cand a aparut jocul si input lag-ul tot acolo e. I-auzi la ei, sa dau 200 de lei sa joc in 576p.
    As trage o injuratura la adresa DICE dar ce rezolv?

6. #1986 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    Nu �nțeleg care-i treaba cu input lagul ăsta de care vă tot pl�ngeți, de ce unii �l au și alții nu? Eu nu-l simt absolut deloc, joc �ntr-o veselie fără să mă afecteze �n vreun fel. O să fac un test, schimb pe 576p să văd dacă apare vreo diferență, deși mă cam �ndoiesc.

�n schimb este �n continuare la fel de frustrant problema VOIP, CRETINILOR DE LA DICE, REPARAȚI C*CATUL ĂLA DE CHAT! Oare de ce zbier, nu e ca și cum aș rezolva ceva cu asta ..

7. #1987 SP
    Member dorin_star's Avatar
    Cea mai mare porcarie EA GAMES .Pe langa faptul ca au inceput sa strice jocurile au inceput sa dea si teapa.Am cumparat un BF3 Limited edition am jucat campania si cand sa bag codul pt. on line.........imi zice cod invalid am luat legatura cu ei prin live suport si au dat vina pe magazinul care mi-a vandut jocul.Eu am cumparat jocul de pe ZAVVI bine inteles sigilat tot , in fine am vorbit si cu cei de la ZAVVI si bine inteles ca au zis ca nu au nici o vina ca ei doar il comercializeaza .Ce c@#%t mai pot face acum?

8. #1988 SP
    Junior Member muddah futtah's Avatar
    Stau si ma intreb cat o sa va mai chinuiti cu pocnitoarea asta de joc. Eu unul m-am lamurit de la lansare. Si parca l-au bagat si pe dracu' in el ca nici sa-l vand nu reusesc

9. #1989 SP
    Florine e greu de explicat. Practic e un delay "mic" (aprox 100 ms) intre cand dai de stick si cand face miscarea.

In practica, cum am instalat patch-ul, am trecut pe 1080p iarasi (din setarile PS3-ului) si instant am simtit diferenta fata de 576p. A trebuit sa dau sensitivitatea mai mare pentru a compensa un pic, insa cand incerci sa aim down the sight, se simte groaznic.

Si nu e ceva ce mi "se pare". In BC2 nu e asa ceva, in 576p nu e asa ceva, in 720p e acolo. Si e frustrant.

Ma rog acum ca joc mai mult cu USAS nu e bai asa mare ca nu trebuie aiming extra fin.... dar totusi da-o incolo de treaba, isi bat joc.

10. #1990 SP
    Member caine_rau's Avatar
    Am observat si eu intarzierea asta dar am rezolvat o prin reglarea senzitivitatii sub 50. Puteti incerca sa l reglati dupa preferinta. La mine a disparut

11. #1991 SP
    Member rogele 1's Avatar
    Quote Originally Posted by caine_rau View Post
    Am observat si eu intarzierea asta dar am rezolvat o prin reglarea senzitivitatii sub 50. Puteti incerca sa l reglati dupa preferinta. La mine a disparut

Deci de asta nu aveam eu nici o problema cu chestia asta...ii drept ca nu am mai jucat un shooter pe consola de jumatate de an(sau mai mult) si is varza.

12. #1992 SP
    Member lucian43's Avatar
    Pe mine nu ma incurca deloc input lag... la inceput nici nu am constatat ca exista, citind aici pe forum si vazand request-urile disperate facute de jucatorii PS3 pe pagina oficiala DICE Twitter si nu numai... am inteles problema ! imi e clar, toti jucatorii de PS3 o avem.
    Una peste alta am reusit sa trec peste problema incercand sa anticipez miscarile in joc, totul tine de controlul armei, uita de controller... nici macar nu il ai in mana, gandeste cu o secunda mai rapid decat adversarul, foloseste o pereche de casti Hi-Fi ca sa auzi pe unde vine inamicul si fii pregatit !

Acum input lagul e "prietenul meu", este un individ care isi face prezenta permanent, atunci cand nu am nevoie de el.
    Mai asteptam... poate... poate la urmatorul update !
    "Pana la urma urmei si la coada" adversarul meu are aceeasi problema, deci ne adaptam !

Una din dovezile ca input lag-ul nu ma deranjeaza

dgdf1.jpg

Am facut scoruri si mai bune dar nu am avut intentia sa fac print pana in seara asta.

13. #1993 SP
    Banned asperas's Avatar
    As vrea sa stiu care dintre voi a mai patit asta:cand intru prima oara online in battlefield 3 si cateodata in killzone 3 dupa aproximativ 10-15 min mi se stinge consola!?Am cautat pe internet strict legat de aceasta problema si am gasit ca si unii useri de "afara" sau lovit de ea..!Deci ma repet inca o data( PRIMA oara nu a doua sau a treia) si numai si numai legat de aceste 2 jocuri mi se intampla "fericirea"

14. #1994 SP
    Member omudinmultime's Avatar
    Mesaj de la Scar-H:
    "Dragi prieteni si fani dedicati, chiar daca nesimtitii astia de la Dice m-au lovit, aflati despre mine ca sunt bine mersi, fiti pe pace eu va voi servi cu aceasi proptitudine si eficienta, chiar daca nu ma simt asa bine in CQC cum ma simteam inainte, o sa scuip gloante in capul adversarilor cu acelesi efecte devastatoare. Cateodata o sa ma injurati ca nu imi fac treaba cum trebuie, dar va rog sa va amintiti ca fac parte dintr-un joc plin de bug-uri si lag. Va tzuc! A voastra fidela carabina, Scar-H."

15. #1995 SP
    Member Dante's Avatar
    Quote Originally Posted by muddah futtah View Post
    Stau si ma intreb cat o sa va mai chinuiti cu pocnitoarea asta de joc. Eu unul m-am lamurit de la lansare. Si parca l-au bagat si pe dracu' in el ca nici sa-l vand nu reusesc
    pai sunt putini carora le merge nasol si multi carora le place la nebunie. deci ne vom mai "chinui" mult si bine

16. #1996 SP
    Member Xristina's Avatar
    Quote Originally Posted by Graft View Post
    Nu �nțeleg care-i treaba cu input lagul ăsta de care vă tot pl�ngeți, de ce unii �l au și alții nu? Eu nu-l simt absolut deloc, joc �ntr-o veselie fără să mă afecteze �n vreun fel. O să fac un test, schimb pe 576p să văd dacă apare vreo diferență, deși mă cam �ndoiesc.

�n schimb este �n continuare la fel de frustrant problema VOIP, CRETINILOR DE LA DICE, REPARAȚI C*CATUL ĂLA DE CHAT! Oare de ce zbier, nu e ca și cum aș rezolva ceva cu asta ..
    Probabil folosesc aceiasi prostie ca si pe PC aka Sonar, care e inca in stadiul de beta ca si arhitectura. So mai avem ceva de asteptat.

17. #1997 SP
    Member lucian43's Avatar
    Quote Originally Posted by omudinmultime View Post
    Mesaj de la Scar-H:
    "Dragi prieteni si fani dedicati, chiar daca nesimtitii astia de la Dice m-au lovit, aflati despre mine ca sunt bine mersi, fiti pe pace eu va voi servi cu aceasi proptitudine si eficienta, chiar daca nu ma simt asa bine in CQC cum ma simteam inainte, o sa scuip gloante in capul adversarilor cu acelesi efecte devastatoare. Cateodata o sa ma injurati ca nu imi fac treaba cum trebuie, dar va rog sa va amintiti ca fac parte dintr-un joc plin de bug-uri si lag. Va tzuc! A voastra fidela carabina, Scar-H."

ahhahhahahhhhhhh sunt pe jos, jur !
    Transmite-i salutarile mele, nu imi place nici sunetul, nici acuratetea la SCAR-H.
    Raman in continuare fidel domnisoarei in negru "AEK-971" (cu accesoriile Kobra/ACOG + Foregrip + Heavy Barrel)
    Pentru mine e ca si cum ar fi o combinatie intre AK-47 + M4A1 "incrucisate intr-un experiment de laborator"
    Ceva unic cu un sunet rafinat , un reload simpatic, o acuratete impecabila si nu in ultimul rand o textura fina !

"adore you, my little beauty"

aek-971_assault_rifle_russian_armed_forces_01.jpgaek-971_assault_rifle_russian_armed_forces_02.jpg

18. #1998 SP
    Member s0whaT's Avatar
    me to love aek 971

E foarte buna ..

19. #1999 SP
    Member prise's Avatar
    salut. Am si eu o problema cu acest minunat joc. Nu reusesc sa ma conectez pe multiplayer. Am o problema cu nat type apare faild. Dupa update la sistem si la bf 3 am putut juca aseara astazi aceiasi problema. nat type failed. Zic las ca poate trece sa joc campaign dar si aici nu merge. Se incarca intru in ultima misiune jucata si dupa 3 sec ma scoate cam am fost sign-out din playstation network. ce treaba are single player cu asta nu imi dau seama. Am luat ps3 ca sa nu ma mai confrunt cu problemele de pe pc cu jocuri piratate am zis ca tre pe partea dreapta da de unde. Au complicat astia in asa hal si jocurile astea ca tre sa devin expert in probleme tehnice ps3 ca sa ma pot juca in liniste. Daca are cineva vreo solutie la aceste probleme ii raman indatorat. Va multumesc!

20. #2000 SP
    Member monstrul's Avatar
    Nu stiu ce a facut updateul de l-am downloadat ieri dar cu M41A de jucam deobicei... descarc uneori gloante in inamici de ma plictisesc si tot nu mor.

Acum jocurile sunt mult mai rapide si controlul la fel ceea ce e mult mai ok fata de 1 versiune.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 100 of 164 FirstFirst ... 50 90 98 99 100 101 102 110 150 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks