Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 160 of 164 FirstFirst ... 60 110 150 158 159 160 161 162 ... LastLast
Results 3,181 to 3,200 of 3278

Thread: Battlefield 3

1. #3181 SP
    Member SepticEye's Avatar
    Quote Originally Posted by LeGenD View Post
    un co-op pe hard cap coada cu mine cineva?
    Mai Legend, a reusit sa te prinda BF3? Ca iti tin minte frustrarea cand s-a lansat, ziceai cat e de inferior BC2 pe ps3(sunt total de acord, l-am vandut dupa 2 ore). Au reusit sa-l carpeasca pana la urma? Sau te joci si tu ca se joaca toata lumea?

2. #3182 SP
    Senior Member silvian92's Avatar
    Ma bate gandul sa.mi iau battlefield premium , se merita sau nu ? Costa 4000msp

3. #3183 SP
    S.T.A.L.K.E.R. FallouT's Avatar
    Quote Originally Posted by silvian92 View Post
    Ma bate gandul sa.mi iau battlefield premium , se merita sau nu ? Costa 4000msp
    Eu unul zic ca merita... + ca ai acces rapid la harti si pana apare BF4 e cale lunga!

4. #3184 SP
    Member anes's Avatar

5. #3185 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Sterge s de la https

6. #3186 SP
    Member LeGenD's Avatar
    Quote Originally Posted by SepticEye View Post
    Mai Legend, a reusit sa te prinda BF3? Ca iti tin minte frustrarea cand s-a lansat, ziceai cat e de inferior BC2 pe ps3(sunt total de acord, l-am vandut dupa 2 ore). Au reusit sa-l carpeasca pana la urma? Sau te joci si tu ca se joaca toata lumea?
    da, am fost trebuie sa recunosc....si cum plm sa nu fiu? sa dau 250 de lei pe el pt. ca sa il am in ziua lansarii si sa simt ca controlul e la pamant ...nici prin cap nu mi-a trecut ca o sa fie probleme cu chestia asta, mai ales ca am jucat in jur de 100 de ore beta-ul si controlul era perfect....versiunea de beta era cu v-sync pe off ce-i drept si rezolutie mai mica.. de aia se misca asa perfect dar nah in fine astea sunt detalii. Chiar nu il puteam juca pe rezolutia normala a jocului in 720p, trebuia de fiecare data sa trec pe 576p ca sa mearga cum trebuia sa mearga de la inceput. m-am sictirit sa tot joc asa ca ma lua o durere de ochi de nu iti dai seama asa de pixelat era asa ca am renuntat complet la el si am zis ca poate poate o sa mai revin la el daca o sa scoata un patch cu un fix banal...si da au scos dupa 1 an de la lansare si acuma se misca chiar cum trebuie, asta bineinteles daca las aa pe off...nici acuma nu e asa perfect cum era in beta dar ma rog decat nimic e bine si asa....

7. #3187 SP
    Member lucian43's Avatar
    Quote Originally Posted by anes View Post
    Cum a scos ala cutitul?! la minutul 1:35

8. #3188 SP
    Senior Member calin_kalf's Avatar

9. #3189 SP
    Member cipvas's Avatar
    Nu imi plac. Ce e cu fetele alea? Parca sunt soldatii aia desenati din multiplayerul lu' Medal Of Honor-Warfighter.[COLOR="Silver"]

---------- Post added 27-03-2013 at 01:08 PM ----------

Gameplay din singleplayer.PC se pare...Arata dragut.

10. #3190 SP
    Member theSrN's Avatar
    Eram sigur ca o sa fie info legate doar de SP. Oricat de atractiva sau eye candy ar face campania, tot MP ramane baza. Si iar asteptam, ca la BF3, cateva luni pana aflam detalii de MP, meh.
    Oricum, pare promitator.

11. #3191 SP
    Member cipvas's Avatar
    Si cica o sa avem si pussy....

---------- Post added 27-03-2013 at 01:45 PM ----------

Dar interesant e ca nu pomenesc nimic de joc pe PS4.

12. #3192 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    Battlefield 4 are thread dedicat, deci hai să nu mai postăm aici știri și orice altceva ce nu ține de BF3.

13. #3193 SP
    Mi.am luat premium , abea astept sa ajung home , sa vad cum e

14. #3194 SP
    Senior Member Florin85's Avatar
    Care e disponibil de un co-op PS3. Floris850 .

15. #3195 SP
    Senior Member Florin85's Avatar
    Join the exclusive Battlefield 4 Beta
    We are also happy to announce the upcoming exclusive Battlefield 4 Beta. There are a number of ways to get into this Beta: By pre-ordering the Battlefield 4 Digital Deluxe Edition on Origin.com, by being a Battlefield 3: Premium member, and by being a registered owner of Medal of Honor Warfighter Limited Edition or Digital Deluxe Edition. We will have more information on the exclusive Battlefield 4 Beta at a later date.

---------- Post added 09-04-2013 at 10:13 AM ----------

Si cei cu Premium Edition BF3 , au acces la Beta BF4.

16. #3196 SP
    Un co-op @xbox add : silvian92

17. #3197 SP
    Teraflops Graft's Avatar

18. #3198 SP
    Member dragos_mihaiy's Avatar
    De unde pot cumpara Battlefield 3 Premium sau versiune normala la un pret bun?Poate sa fie si digital dar varianta premium cu jocul nu doar DLC-urile.

19. #3199 SP
    Member MrGad3tGuy's Avatar
    Quote Originally Posted by dragos_mihaiy View Post
    De unde pot cumpara Battlefield 3 Premium sau versiune normala la un pret bun?Poate sa fie si digital dar varianta premium cu jocul nu doar DLC-urile.
    Ai pm

20. #3200 SP
    Member dragos_mihaiy's Avatar
    Am gasit Battlefield 3 la un pret bun sigilat si vreau sa stiu daca sunt jucatori online pe hartile jocului fara DLC-uri si daca are rost sa cumpar jocul acum.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 160 of 164 FirstFirst ... 60 110 150 158 159 160 161 162 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks