da, am fost trebuie sa recunosc....si cum plm sa nu fiu? sa dau 250 de lei pe el pt. ca sa il am in ziua lansarii si sa simt ca controlul e la pamant...nici prin cap nu mi-a trecut ca o sa fie probleme cu chestia asta, mai ales ca am jucat in jur de 100 de ore beta-ul si controlul era perfect....versiunea de beta era cu v-sync pe off ce-i drept si rezolutie mai mica.. de aia se misca asa perfect dar nah in fine astea sunt detalii. Chiar nu il puteam juca pe rezolutia normala a jocului in 720p, trebuia de fiecare data sa trec pe 576p ca sa mearga cum trebuia sa mearga de la inceput. m-am sictirit sa tot joc asa ca ma lua o durere de ochi de nu iti dai seama asa de pixelat era asa ca am renuntat complet la el si am zis ca poate poate o sa mai revin la el daca o sa scoata un patch cu un fix banal...si da au scos dupa 1 an de la lansare si acuma se misca chiar cum trebuie, asta bineinteles daca las aa pe off...nici acuma nu e asa perfect cum era in beta dar ma rog decat nimic e bine si asa....
Nu imi plac. Ce e cu fetele alea? Parca sunt soldatii aia desenati din multiplayerul lu' Medal Of Honor-Warfighter.[COLOR="Silver"]
---------- Post added 27-03-2013 at 01:08 PM ----------
Gameplay din singleplayer.PC se pare...Arata dragut.
Eram sigur ca o sa fie info legate doar de SP. Oricat de atractiva sau eye candy ar face campania, tot MP ramane baza. Si iar asteptam, ca la BF3, cateva luni pana aflam detalii de MP, meh.
Oricum, pare promitator.
Si cica o sa avem si pussy....
---------- Post added 27-03-2013 at 01:45 PM ----------
Dar interesant e ca nu pomenesc nimic de joc pe PS4.
Battlefield 4 are thread dedicat, deci hai să nu mai postăm aici știri și orice altceva ce nu ține de BF3.
Join the exclusive Battlefield 4 Beta
We are also happy to announce the upcoming exclusive Battlefield 4 Beta. There are a number of ways to get into this Beta: By pre-ordering the Battlefield 4 Digital Deluxe Edition on Origin.com, by being a Battlefield 3: Premium member, and by being a registered owner of Medal of Honor Warfighter Limited Edition or Digital Deluxe Edition. We will have more information on the exclusive Battlefield 4 Beta at a later date.
---------- Post added 09-04-2013 at 10:13 AM ----------
Si cei cu Premium Edition BF3 , au acces la Beta BF4.
De unde pot cumpara Battlefield 3 Premium sau versiune normala la un pret bun?Poate sa fie si digital dar varianta premium cu jocul nu doar DLC-urile.
Am gasit Battlefield 3 la un pret bun sigilat si vreau sa stiu daca sunt jucatori online pe hartile jocului fara DLC-uri si daca are rost sa cumpar jocul acum.
Bookmarks