Ps3 sai xbox?
Printable View
Ps3 sai xbox?
PS3
eu de ps3 caut
=))
Am terminat si eu zilele astea partea de singleplayer. Nu am intalnit partea cu taiatul piciorului cu care a fost mare tam-tam. Sau am dat eu skip pe undeva?
...cred ca partea aia era in BF4:))...in bf3 parca era aia cu infiptul cutitului in sobolan ce a fost motivul indignarii unor asociatii impotriva maltratarii animalelor:))
De aia nici nu stiam, si am ratat-o si pe aia.
era intr-un trailer de BF4 partea cu piciorul.
ps: in continuare cumpar share pentru dlc-urile din premiu
Ai uitat de nazisti...ce vremuri:-<
Am cumparat azi Battlefield 3 Ps3 si cand incerc sa ma joc online , pe oricare server din cele 200... imi spune ca imi slipseste un dlc sau mai multe. Nu mai exista servere pentru astia ca mine cu varianta simpla? L am luat degeaba?!=(( sau gresesc eu undeva?
Dai la quick match si alegi modul si harta ;)
Nu l-ai luat degeaba. Sa introduci „CD-key-ul” - pass-ul mai bine zis.
Dupa aceea, cand dai la servere in multiplayer, apesi R3 parca si selectezi filtrele pentru servere. Bifezi doar hartile clasice si o sa iti apara doar serverele cu hartile din jocul original, fara DLC. Sau alta varianta mai rapida, e cum a zis Clau23. Dar daca vrei sa iti alegi serverele, faci cum am zis eu.
In sfarsit a aparut aplicatia si pentru Android:
Battlelog app now on Android - News - Battlelog / Battlefield 3
Introdu codul : BF3E3
In origin si vei avea Bf3 Close Quaters (nu este jocul ,este DLC)
Testat si merge
daca nu aveti origin instalat puteti da redeem aici https://www.origin.com/ie/account
banuiesc ca dlc-ul este recunoscut doar in origin, doar daca il joci de pe PC...
si pe ps3 e gratuit (free) pe durata e3 ului.
Si pe Xbox, din in-game store.
si premium e 50% off pe perioada E3