http://www.youtube.com/watch?v=dpqk54aHFbQ
Printable View
Nu inteleg de ce te agiti in halul asta, deoarece eu nu am spus ca jocul nu e fain sau altceva, pur si simplu pentru mine faptul ca nu sunt vehicule in TDM ( eu deobicei joc TDM) mi se pare stupid. Asta nu inseamna ca gata jocul "sucks", e clar ca DICE vrea ca jucatorii sa joace rush sau conquest. Invata sa citesti mai bine inainte sa vii cu comentarii absurde.
Mai KingofHate, daca nu tot ai baga atatea strambe te-ar placea lumea mai mult. Te mai miri ca tot te iau peste picior? :)
Interesant Gameplayul cu Jetul . Aduce a Tom Clancy's HAWX.
TheKingOfHate La cate variante de BF3 ai precomanda ? Doar pe pc / si pe xbox / ps3 ?
..Quote:
The Battlefield 3 developers have impressed us again. During the opening sequences of the Caspian Border trailer a very tall tower is seen. A community member, ItsJonnyB, asked if the tower was destructible. Demize99, Battlefield 3's senior gameplay designer confirmed that the tower can be destroyed. The tower can also be seen later in the trailer from the cockpit of a plane.
Ce bine...cati au sa intre cu avionul in stalpul ala(inclusiv eu)...Facem pariu? :D
„Last year Activision had a 90 share in the shooter category. This year, Battlefield 3 is going to take you down to 60 or 70. At that rate, you'll be out of the category in 2-3 years”.
Astia de la EA incep sa se ia prea in serios. Anul asta BF o sa faca ceva furori, de acord, dar asta pt ca vin cu un motor grafic nou. Sau mai bine zis imbunatatit. Nu cred ca asta se va intampla an de an de acum incolo.
Si chiar si asa MW3 ii bate binisor la precomenzi, cu toata campania EA de bonusuri la precomenzi. Si in conditiile in care inca nici nu a fost facut public multiplayerul de MW3.
Si cred ca EA mai pierde ceva din vedere: daca BF3 nu o sa aiba succes, atunci ei nu prea mai au nimic cu care sa intre in competitie cu COD. Cred ca ar trebui sa o lase mai usor cu declaratiile astea sau macar sa astepte pana pe la primavara si sa le faca atunci, daca va mai fi cazul.
de ce vrei tu sa incepem iar si iar razboi bf - cod?
n-are rost[-(
Cine, eu? Eu doar am comentat pe marginea unui material pe care l-a adus in atentie Deathstrike.
Bf3 ul cu modul TDM au rezolvat si atmosfera din cod , 24 playeri , poc , poc , poc , headshoot .
Cand vor aparea jocurilor atunci sa vezi "fights" intre codisti si battleisti . Exact de genul :
Cum nu au cu ce să vină peste c�ţiva ani ? Au o minunăţie de engine pregătit pentru următoarea generaţie de console, ActiVision nu (cel puţin noi nu ştim nimic).
Oricum discuţiile astea MW3 VS B3 sunt lafel ca cele �ntre suporterii echipelor de fotbal ;). Eu oricum o să joc şi MW3 şi B3 :p
Ce rost are sa compari un joc din 2007 (COD 4) cu unul din 2011? In Black Ops puteai sa pilotezi un Hind, dar trebuia sa muncesti ceva ca sa meriti asta. In BF nu va trebui decat sa campezi spawnul avionului/elicopterului. True skill.
Nu stiam, poti te rog sa dai o sursa? Mersi.Quote:
Cum nu au cu ce să vină peste c�ţiva ani ? Au o minunăţie de engine pregătit pentru următoarea generaţie de console, ActiVision nu (cel puţin noi nu ştim nimic).
Jesus, ce troll. Niciodata nu am inteles ideea de a compara un joc lansat deja de un an (si pff ce joc - Black Ops) cu un joc care urmeaza sa apara peste 3 luni. Nu urasc Call of Duty, ba chiar inca am parte de great fun in MW2, cinpur si simplu urasc Black Ops.
Nuff said.
Ce importanta are ca tu urasti Blops? Si de ce sunt troll? Hind era un killstreak de 11 in Blops iar in BF3 vehiculele (inclusiv cele aeriene) vor fi disponibile tuturor, tocmai de aia se spunea pe thread ca e de asteptat camparea spawnurilor lor.
---------- Post added 23-08-2011 at 06:10 PM ----------
Si eu la fel!
Totusi nu inteleg de ce atunci cand ai pus linkul catre articolul cu declaratiile belicoase ale unuia de la EA nu ai primit comentarii despre "razboiul BF - COD", dar cand eu comentez respectivele declaratii lumea imi sare in cap.
Banuiesc ca acest topic nu e unul de fanclub BF3, ci unul in care se poate discuta liber pro si contra lui, nu?
Dupa parerea mea, modul TDM n-o sa se compare ca feeling cu COD, chiar daca asta incearca producatorii sa faca. COD are un feeling mai arcade, are toate killstreak-urile si perks-urile alea, ruleaza mult mai fluid (mereu BC2 mi s-a parut ca merge fragmentat dupa ce am jucat COD:BO, de exemplu).
BF are un feeling mai "greoi", mai realist, se misca altfel. Nu poate fi la nivelul lui COD in ceea ce priveste un stil de joc rapid, run-and-gun, chiar daca fac harti mici si elimina vehiculele, pentru modul TDM. Iar COD nu poate fi la nivelul lui BF cand e vorba de atmosfera de razboi, cand ai parte de unele momente incredibile.
Cred ca fiecare din jocurile astea ar trebui sa ramana pe stilul propriu si sa nu incerce sa il copieze pe celalalt, pentru ca n-o sa le iasa la fel de bine.. Daca BF3 o sa se laude cu modul TDM ca un "COD-killer", e fail din start. Ar putea la fel de bine COD sa bage harti gigantice si sa arunce niste vehicule acolo... = fail
Pana la urma, comparatia dintre BF si COD este aceeasi cu comparatia intre fotbal normal si fotbal de plaja.. Unul e tacticizat, cu multi jucatori, pot iesi faze spectaculoase.. Altul e intr-un spatiu restrans, cativa jucatori, actiune rapida, jonglerii, multe goluri. Doar popularitatea nu se imparte la fel in cele doua comparatii..
Fara discutii Bf3 vs cod .
[qoute=Downshifting;683606]Ce rost are sa compari un joc din 2007 (COD 4) cu unul din 2011? In Black Ops puteai sa pilotezi un Hind, dar trebuia sa muncesti ceva ca sa meriti asta. In BF nu va trebui decat sa campezi spawnul avionului/elicopterului. True skill. [/quote]
Ce legatura are primul modern warfare cu bf3 . Eu ma refeream la fanii cod si fanii battlefield . Black ops nu are ce cauta aici.
Atata tactica in voi la jocul asta ceva de groaza.
Puteti sa va pacaliti singuri ca jucati sah.
Atat de umflati in pene sunteti incat o sa dati pe dinafara.
Tactica, realist, Cod-Killer, noi suntem mai killeri ca voi, dar vai eu joc tacticizat cu faze spectaluoase eu nu practic run-and-gun, trag in galop cu arma, dar intre timp fac mutare in "L" cu calu, ai de mine.
Voi va auziti?