Originally Posted by
Downshifting
Ai dreptate. Si sa nu uitam ca mai sunt inca 8 harti de multi in joc, care daca sunt la fel de pline de glitchuri, o sa avem patchuri pana dupa Anul Nou.
Totusi pe mine ma uimeste reactia multora fata de acest beta. Majoritatea nemultumirilor legate de joc aparusera din stadiul de alpha, adica de la jumatatea lui iulie: prone, grafica, sunet, structura hartii Op Metro etc. Poate ca tocmai de aia eu personal nu am fost dezamagit de beta, pt ca stiam la ce sa ma astept. Pt mine, beta a adus o singura critica in plus: lipsa de echilibru al armelor, si desi constat (din nou cu mirare) ca nimeni nu zice nimic de acest aspect, raman la convingerea ca sniperele semi auto sunt de departe cele mai performante arme din joc (am ajuns la nivelul 28 si am incercat fiecare arma disponibila). Ma rog, nici dupa beta lui BC2 nu a zis nimeni nimic legat de AN94 si M60 si stim ce s-a intamplat ulterior.
Celebrul FrostBite2 s-a dovedit un foc de paie. Eu il vad ca pe o combinatie de FB1,5 din BC2 si motorul din Crysis2. Este ceva diferit, dar nimic revolutionar si nici macar un pas inainte. Sper ca cei care judecau FPS-urile in functie de noutatea engine-ului se vor gandi de doua ori de acum incolo.