Vineri ?
Deja de azi e bataie mare pt un SP amarat sau un MP cu servere cu lag .
Cica au aparut mai multe versiuni pe net de bf3 . Leak uri pt PC
Printable View
Vineri ?
Deja de azi e bataie mare pt un SP amarat sau un MP cu servere cu lag .
Cica au aparut mai multe versiuni pe net de bf3 . Leak uri pt PC
asa este....:evil:.............%%
l.t:-dar ma abtin bineinteles...
Iata si primul review al "presei de specialitate" pentru Xbox 360:
Battlefield 3 Review - planetxbox360.com
�nțeleg că unii mai norocoși fac rost de joc cu o săptăm�nă �nainte de lansarea oficială, �nsă cum e posibil să existe și servere disponibile pentru online?
http://youtu.be/ruN0VWGnb1E
hmm, sunt un pic dezamagit.
complet neoptimizat... arata mai rau ca in filmele de la E3.
si da.. il joc pe ultra in 1080p.
si mi se pare mie, desi nu cred... inamicii au mult mai putine poligoane decat coechipierii tai. deh us army e mai cu mot
armele nu prea au feeling, ai-ul inamicililor si coechipierilor e undeva prin 1995 uitat pe acolo...\
inainte de orice lupta de prin cate un gang ai un ammo crates pus exact langa locul unde vei ajunge... deci nu trebuie sa ai nici un pic de grija la munitie.
totul este super scriptat, tu nu prea contezi.
cadavrele inamicilor dispar de sub nasul nasul tau in cel mai urat mod posibil cam dupa 5 secunde.
coechipierii sunt absolut invincibili, le explodeaza o grenada la picioare si nu au nimic... si absolut idioti... putand sa omoare cam 1/50 inamici.
*pentru cei care mai au dubii si stau sa aleaga intre consola si pc va zic clar: daca nu aveti computer de ultima generatie luati-l pe console :)
si in nici un caz sa nu va ganditi sa-l luati doar pt sp.
clar e facut sa fie jucat in multi.
Daca nu avea sp sigur lua 10/10 :))
Oriucum pentru fanii seriei,Sp-ul e doar un ad-on.
da, si eu sunt de aceiasi parere.
sp e ca sa fie acolo si ca sa zica ca concureaza cu cod :)
Imi vine sa rad cand ii vad pe unii deranjati ca ar fi diferenta enorma intre console si pc. Daca observi diferenta aia "enorma" inseamna ca esti mult prea atent la detalii si pierzi esenta jocului. Pentru mine e super multumitor de cum arata pe ps3
din US.
pe bune acum, hai sa cautam nod in papura.
citeste ce am scris cu *.
era un comentariu doar pt cei nehotarati.
in rest si eu astept curierul vineri.
Si cei cu PS3 ne vedem vineri noaptea pe psn :D :sniper:Eventual dupa ce instalam si day 1 patch-ul ca sa nu fim deranjati de eventualele buguri nerezolvate din beta
Astept joi sa vina jocul si sa sar in multiplayer.Indiferent pe ce platforma se joaca experienta e identica, iar dpdv grafic e cam aceeasi branza. B-)
Day one patch are in jur de 170 mb. Destul de consistent as zice.
Battlelog is Online:
Battlelog / Sign in
The real experience - the full show
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=eg8Bh5iI2WY