oho, abia astept sa jucam niste offlineuri casual :D poate facem si echipa ^^
Printable View
Se acceptă adaptoare, nu?
(dacă s-au acceptat data trecută...nu văd de ce nu s-ar accepta și acum :-?)
Tre' sa venim cu controller de acasa ?
...un update, se poate? :)Quote:
TBA*/echipa (Tekken 6)
Taxa e tot de 5 RON?
Avem trailer: http://www.youtube.com/watch?v=0MyagxWfJU4
bump! inca 4 zile :D
sper sa aveti si demo-ul la MK9 pe console, daca e timp dam si niste meciuri de acomodare :D
Observ ca este si MK in trailer? Se va tine turneu pe demo sau cum?
Tekken 6 e s�mbătă sau duminică?
*merci Kane de răspuns* - Duminică :O)
Battlekon • View topic - Road to BATTLEKON 2011Quote:
Program Battlekon 2011
Sambata - 26.Martie.2011
10:00 - Deschidere
10:00 - 11:00 - Casuals
10:00 - 11:00 - Inscrieri la Concursuri [Super Street Fighter IV respectiv Soul Calibur IV]
11:00 - 14:00 - Super Street Fighter IV [1vs1 - PS3]
14:15 - Decernarea Premiilor SSF4
14:20 - 18:00 - Soul Calibur IV [1vs1 - PS3]
18:15 - Decernarea Premiilor la Soul Calibur IV
Duminica - 27.Martie.2011
10:00 - Deschidere
10:00 - 11:00 - Casuals
10:00 - 11:00 - Inscrieri la concursuri [Tekken 3v3 respectiv Marvel Vs Capcom 3]
11:00 - 15:00 - Tekken 6 [3v3 - PS3]
15:15 - Decernarea Premiilor Tekken 6
15:20 - 18:00 - Marvel Vs Capcom 3 [1v1 - PS3]
18:15 - Decernarea Premiilor MvC3
...din păcate eu nu cred că mai ajung (defapt sigur nu mai ajung). I-am spus lui Mikael problema. Păcat.
Ne vedem la Nijikon & Otaku.
Have fun.
http://www.consolegames.ro/forum/att...ns-z_alisa.gif I'll Sit This One...
Si mie imi pare foarte rau ca nu mai vine RonanN, mai ales ca la Niji nu am apucat sa joc cu el deloc ca a trebuit sa plece... si astept de atunci momentul. Oh well, ramane pentru la Otaku @ Tekken [1v1].
Also, pentru ultimile update-uri privind evenimentul, vizitati topicul oficial RtBK'11
Rezultate Tekken 6? :gamer:
a fost distractie;)
am postat aici impresiile de ieri de la SSF4: http://www.consolegames.ro/forum/582072-post1219.html
cat despre astazi la Marvel pot spune ca a fost o nebunie totala ca si jocul in sine, trolling and crazy upsets cat cuprinde :D
primul moment memorabil ar fi trigger facand IRL ragequit improtriva unui prieten de-al lui Sw1ngSh0t (imi cer scuze, chiar am uitat cum il cheama) care il spama cu Magneto's Distruptor.
bomba serii s-a preconizat insa din meciurile casuals dinainte de turneu unde am descoperit slabiciunea fatala a favoritului principal, EG smileymike: DAT PIPE! (si Haggar in general)
smileymike (Magneto, Zero, Sentinel) a fost trimis in Losers Bracket de catre alecs (Haggar, Sentinel, Dormammu) si apoi eliminat de surpriza turneului, Kane (Taskmaster, Iron Man, Haggar). dupa meci a fost si un moment destul de tensionat/hilar, cu smileymike plecand furtunos din club, dar s-a intors pana la urma ceva mai putin salty, amenintand ca vinde jocul :D
rezultatele au stat cam asa: eu am iesit pe 3 cu Wolverine, Iron Man, Dormammu. alecs m-a trimis in Losers Final cu scorul de 2-1. in meciul decisiv am uitat sa activez x-factor cand ramasesem 1on1 la caractere (am avut impresia ca l-am folosit, epic fail on my part!). in Losers Final am jucat contra Kane unde am pierdut 2-0. sincer sa fiu l-am subestimat un pic. he zoned the **** out of my Wolverine si m-a rupt la damage cu Taskmaster. nici cu Haggar-ul lui nu m-am descurcat prea bine.. and that's all she wrote :D gg Kane, well played!
finala mare a fost intre alecs si kane. a fost foarte disputata desi s-a terminat 3-1. pipe pe tot ecranul, insa alecs a avut un Dormammu decisiv cu Sentinel assist si teleport crossup.
bravo alecs, team PLM represent! also gg Battlekon crew! a fost un eveniment grozav. m-am distrat de minune.
gg smileymike, watch out for DAT PIPE!! thanks for the epic lulz :D
Damn it and I missed all that fun?
Din pacate s-au strans enorm de multe lucruri si evenimente fix in acest week-end, nu am reusit sa ajung nici la Soul Calibur si nici la MVC :|. Fail maxim din partea mea, nimic nou aici, standard issue :-<
Btw Iulian il cheama pe amicul meu :)
Aia e din oficiu :buddies:
...și altceva? P�nă la urmă a fost 1v1 sau 3v3? Un top 3 se poate? :-B -etc.
A jucat cineva cu Alisa? http://www.consolegames.ro/forum/att...ns-z_alisa.gif
Mor! :(