plaja
cum e sa stai la cort pe plaja noaptea? eu in toti anii astia de dus la mare n-am avut niciodata curaj sa fac asta.
salut, sincer sa fiu, a fost prima data cu cortul pentru mine. am fost cu inca 2 cupluri. am instalat cortul pe plaja, neajunsul este ca intra mult nisip in el. musai ai nevoie de o saltea gonflabila, cortul sa fie unul decent, eu am ales Cort Arpenaz 2 Albastru - 2 persoane - Decathlon are si protectie UV 30. noaptea nu a fost chiar asa frig, am avut un trening captusit, eventual daca iei cu tine un sac de dormit sau chiar o patura ar fi perfect. am prins marea putin cam agitata si a facut ceva zgomot dar nu m-a deranjat, am dormit neintors. exista un sentiment de vulnerabilitate, dar daca mergi cu un grup este ok.
La mare nu prea are ce sa se intample, am fost cu cortul de am prins furtuna, vant puternic, dimineata jumatate de cort era ingropat de nisip, nu a murit nimeni si au iesit si niste amintiri funny.
La munte in schimb e mai delicat, acolo ar trebui sa existe sentimentul de vulnerabilitate, nu cred ca mai are rost sa zic de ce..![]()
O da. Sa va traiasca si cand il voi intreba ce va vrea sa se faca atunci cand va fi mare, sa aud raspunsul "gamel nenea".![]()
Hai sa mai actualizez si eu poza. Nu de alta, dar sa stie consolistii cine este ala al dracului pe aici (catelul este dj mo)![]()
Cand mi am facut userul aveam e36 fiind si prima mea masina a fost si va ramane speciala,de la e 36 a venit pasiunea mea pentru e30.acum pentru mine e 30 este cel mai frumos model de bmw si cel mai distractiv de condus.poveste lunga.salutari
---------- Post added 16-12-2015 at 00:01 ----------
A si inca ceva,ala nu este un e30 oarecare,este m3 original![]()
Bookmarks