de acord cu tine...cu metallica am inceput![]()
De ce ai vrea ca barbat, sa ai pleata? Intreb si eu din curiozitate, la modul cel mai serios.
cand eram pusti ..[clasa a9'a ..a10'a] pentru stilul roack..cum zicea si enthroll mai sus trv blieck metal epic etc etc
bineinteles cand pleata crestea...si hadbangingul era mai frumos....insa acum [am 25 de ani] ...m-am facut serios lol ...nema rockoteci ...concerte mai rar...un servici respectat pe post [ce include macar camasa si pantaloni ok]...iar pleata sta frumos in coada..
acum o port pentru ca imi place...nu m-as vedea tuns...si are doar un rol de look..o sa revin si cu poze mai clare cand ajung acasa
Mie mi-ar fi foarte greu cu spalatu'/intretinutul...Nu e greu? Plus ca vara cred ca e si mai greu cu caldura!
te obisnuiesti..stai fara griji...mai aiurea cand incepe sa creasca si iti intra in ochi..gura si nici nu e destul de lung sa il prinzi
daca ai trecut de acet stadiu si poti sa il prinzi in coada...e ok
intretinerea ...nu stiu cum e...mi se pare ff ok...ca am de ani buni parul lung...si nu ma deranjeaza cu nimic..te obisnuiesti cum si femeile o fac
vara...la fel..nu ma incomodeaza cu absolut nimic...m-am obisnuit
deci ...acestea sunt idei preconcepute...barbati cu plete sau femei tunse scurt...daca aspectul e ok...restul nu mai conteaza..e unisex
rasko cand te vedem la volan all covered in some serious red-not-so-tasty sauce?u know
like u promised
![]()
pagina asta e uber funny!! incepand cu poza lui MonkY
![]()
great laugh... anyway Rasko (sau Raskolnikokov remember that?) ai o promisiune fata e noi, utilizatorii forumului.. i trust you will honor us with that picture!
![]()
Bookmarks