Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 31 of 80 FirstFirst ... 21 29 30 31 32 33 41 ... LastLast
Results 601 to 620 of 1590

Thread: Omul din spatele controllerului

1. #601 SP
    Member ciypriyan's Avatar
    imparteam headphone-ul cu un prieten
    Attached Images Attached Images img_0055.jpg

2. #602 SP
    Senior Member BoDoPSX's Avatar
    Quote Originally Posted by ciypriyan View Post
    imparteam headphone-ul cu un prieten
    una cu incaltarile la vedere nu puneai sa vad cum vin

*kidding*

cat despre cantari numai de bine. un mic offtopic. care dintre voi se baga la ceva predat pt un junior ca sta cu strato dupa dulap (e vb de fiul meu care vad ca nu se baga la discutii)

3. #603 SP
    Senior Member andreicristian9's Avatar
    @BoDoPSX

Recomand ULTIMATE GUITAR TABS ARCHIVE | 300,000+ Guitar Tabs, Bass Tabs, Chords and Guitar Pro Tabs! .Eu mai intai am facut juma de an cu un profesor si dupa am invatat singur,nu prea mai aveam timp de nimic.

4. #604 SP
    am demult site-ul. e mic nu se descurca asa bine. trebuie sa invete baza intai si dupa aia dupa taburi

ms frumos

5. #605 SP
    Senior Member Enthroll's Avatar
    @ jack: tulai domneee.. nu stiam!! teh devil made me do it !!! (i was into death/doom metal )

@BoDoPSX: incearca sa-i dai sa exerseze game intai. gama do, re si tot asa, pe mine asta m-a ajutat mult sa-mi formez dexteritatea. all the way up, all the way down.
    intre timp m-am lasat... sellout .

6. #606 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Attached Images Attached Images dsc_9885.jpg

7. #607 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Da ma sapca jos la masa lol

8. #608 SP
    Senior Member Nariggar's Avatar
    Si mai sta si cu coatele pe masa, frumos domle', frumos... Halal exemplu esti tu pentru noau generatie .

9. #609 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
    RonanN1: erai la o nunta cumva?

10. #610 SP
    la filmari in lanul de porumb
    Attached Images Attached Images alan_wake_2006_024.jpg

11. #611 SP
    Member LeGenD's Avatar
    ce mumushel e ronanel....si eu as pune poza cu mine dar pe mine ma refuza forumu la cat de urat sunt.....

12. #612 SP
    Ex-Studentul :D Ovidiu's Avatar
    Bai Legend , dar scoti niste aberatii de raman tamp ... Cine dracu crezi ca sta sa comenteze domne... ala e urat , ala e frumos ... pozele se pun pentru ca , in eventualitatea in care ne intalnim ... ori mai multi la o intalnire CG , ori un grup mai restrans , ori pe strada , sa stim dracu ca e unul de-al nostru ...

13. #613 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    Nu fi rau Studentule! Poate sunt oameni printre noi pe forum care doresc sa isi faca altfel de prieteni decat ne asteptam noi. Acum nu trebuie sa ii judecam. Poate omul doreste si o eventuala intalnire cu Ronan sau cu altcineva. Nu vezi? pupici, ingerasi.. alea, alea Ronan watch out and keep your tooshie protected!

14. #614 SP
    Member LeGenD's Avatar
    dar mi rujine acuma sa pun poze cu mine, ce vreti si voi?sunt foarte timid si dezgustat de mine...ah si da asa ca fapt divers....nu imi plac baietii da?mai bine spus nu imi place coco...sau poate imi place si nu stiu eu??...cine stie....rai sunteti....FOARTE RAI

15. #615 SP
    Senior Member nops66's Avatar
    Quote Originally Posted by LeGenD View Post
    dar mi rujine acuma sa pun poze cu mine, ce vreti si voi?sunt foarte timid si dezgustat de mine[...]
    Pun eu pt tine poza.
    Attached Images Attached Images stewie_emo__by_lost_my_brain.jpg

16. #616 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Oki, să le luăm �n ordine lol

Quote Originally Posted by GreyhounD View Post
    Da ma sapca jos la masa lol
    Șapca e o parte din mine lol

Quote Originally Posted by tiberiu_sim View Post
    Si mai sta si cu coatele pe masa, frumos domle', frumos... Halal exemplu esti tu pentru noua generatie .
    ...asta se poate repara

Quote Originally Posted by nameless_fear View Post
    RonanN1: erai la o nunta cumva?
    ...hehe, nu. Eu am făcut parte din echipa tehnică@Festivalul Studențesc de Publicitate iar poza e făcută la un afterparty (așa se zice, nu?). Am băcut un pahar cu suc și-am tăiat-o acăsucă, să mă joc DoDonPachi Dai Ou Jou

Quote Originally Posted by Laurentiu View Post
    Poate omul doreste si o eventuala intalnire cu Ronan sau cu altcineva. Nu vezi? pupici, ingerasi.. alea, alea Ronan watch out and keep your tooshie protected!
    N-am timp de �nt�lniri lol dar se poate aranja o ieșeală virtuală cu avatarul me lol
    Attached Images Attached Images avatar-body.png

17. #617 SP
    Member LeGenD's Avatar
    ok hai ca m-am plictist de atata caterinca...eu si brotheru...putin vechi dar merge
    Attached Images Attached Images img_1434.jpg dscn2193.jpg

18. #618 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Poate ne spui care este legenda. Ca eu unul, te-am confundat cu "brotheru". In a doua poza ai debitat vreo chestie in stilul aparte si l-a luat durerea de cap pe "brotheru"? Si ce este vechi?

19. #619 SP
    Member LeGenD's Avatar
    chelu e brotherul meu drag...poza e putin veche(1 an si ceva cam asa cred)...asa ne-o prins nevasta-sa in a doua poza...stie sa prinda momentele faine)

20. #620 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    Poze �n care mă str�mb. Oh wait, astea-s alea �n care arăt normal
    Attached Images Attached Images 18065_286023118034_582423034_4491722_1458953_n.jpg 18065_286023163034_582423034_4491728_487853_n.jpg picture-226.jpg

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 31 of 80 FirstFirst ... 21 29 30 31 32 33 41 ... LastLast