imparteam headphone-ul cu un prieten![]()
@BoDoPSX
Recomand ULTIMATE GUITAR TABS ARCHIVE | 300,000+ Guitar Tabs, Bass Tabs, Chords and Guitar Pro Tabs! .Eu mai intai am facut juma de an cu un profesor si dupa am invatat singur,nu prea mai aveam timp de nimic.
am demult site-ul. e mic nu se descurca asa bine. trebuie sa invete baza intai si dupa aia dupa taburi
ms frumos
@ jack: tulai domneee.. nu stiam!!teh devil made me do it !!! (i was into death/doom metal
)
@BoDoPSX: incearca sa-i dai sa exerseze game intai. gama do, re si tot asa, pe mine asta m-a ajutat mult sa-mi formez dexteritatea. all the way up, all the way down.
intre timp m-am lasat...sellout
.
Si mai sta si cu coatele pe masa, frumos domle', frumos... Halal exemplu esti tu pentru noau generatie.
ce mumushel e ronanel....si eu as pune poza cu mine dar pe mine ma refuza forumu la cat de urat sunt
.....
Bai Legend , dar scoti niste aberatii de raman tamp ... Cine dracu crezi ca sta sa comenteze domne... ala e urat , ala e frumos ... pozele se pun pentru ca , in eventualitatea in care ne intalnim ... ori mai multi la o intalnire CG , ori un grup mai restrans , ori pe strada , sa stim dracu ca e unul de-al nostru ...
Nu fi rau Studentule! Poate sunt oameni printre noi pe forum care doresc sa isi faca altfel de prieteni decat ne asteptam noi. Acum nu trebuie sa ii judecam. Poate omul doreste si o eventuala intalnire cu Ronan sau cu altcineva. Nu vezi? pupici, ingerasi.. alea, aleaRonan watch out and keep your tooshie protected!
dar mi rujine acuma sa pun poze cu mine, ce vreti si voi?sunt foarte timid si dezgustat de mine...ah si da asa ca fapt divers....nu imi plac baietii da?mai bine spus nu imi place coco...sau poate imi place si nu stiu eu
??...cine stie
....rai sunteti....FOARTE RAI
![]()
Oki, să le luăm �n ordinelol
Șapca e o parte din mine lol
...asta se poate repara
...hehe, nu. Eu am făcut parte din echipa tehnică@Festivalul Studențesc de Publicitate iar poza e făcută la un afterparty (așa se zice, nu?). Am băcut un pahar cu suc și-am tăiat-o acăsucă, să mă joc DoDonPachi Dai Ou Jou
N-am timp de �nt�lniri lol dar se poate aranja o ieșeală virtuală cu avatarul me lol![]()
Poate ne spui care este legenda. Ca eu unul, te-am confundat cu "brotheru". In a doua poza ai debitat vreo chestie in stilul aparte si l-a luat durerea de cap pe "brotheru"? Si ce este vechi?![]()
chelu e brotherul meu drag...poza e putin veche(1 an si ceva cam asa cred)...asa ne-o prins nevasta-sa in a doua poza...stie sa prinda momentele faine)
Bookmarks