Nu s-a terminat deja concursu ? Sau e tinuta sub cheie pana la ultimul episod ( de obicei asa se obisnuieste pentru a nu se afla concurentul castigator inainte de termen )
nu s-a terminat.Ceea ce e acum la TV a fost filmat in decembrie.In momentul de fata mai sunt 6 concurente in casa.Din cand in cand la cateva saptamani le mai da voie sa vina acasa.Nu sunt tinute sub cheie,li se mai dau liber sa iasa cateva ore.
Totusi li s-a interzis sa dezvaluie informatii.Bine ca familiei nu,atata timp cat nu sunt dezvaluite.Nu te gandi ca nu au voie pe mess sau e puscarie. :![]()
sigur nu ce faci tu..altfel nu erai judecat
sunt sigur ca mai sunt oameni care "prizeaza" pe aici...insa nu se mandresc in modul asta...si o dau pe modul..f**k school ..rulez una
vrei sa iti f*tzi viata ..e alegerea ta...dar nu o spune ca si cand "normal ca asta faceam ...sunt cel cool ca fac asta..". NU asta e normalitatea
nu ni s-a cerut parerea...insa a fost ceruta indirect prin mandria ta
si ca sa opresc offtopicul...o poza cu mine mai noua
multumesc ovidiule![]()
![]()
eagle-eye : e inscriptia de pe inel din Lord of the rings
Hyp tu esti din Iasi? Parca ti-am vazut masina zilele trecute si nu stiam de unde s-o iau
L.E. Ulterior mi-am adus aminte ca pot verifica locatia utilizatorului. Deci tu erai![]()
referitor la post.....nu esti tu foarte destept....pacat.....
referitor la poza.....sfatul meu e sa nu te mai "spargi" pe viitor ca din cate vad raspunzi negativ la efecte(...)...ma rog...
l.t:[email protected] se pot intelege din postul lui....eu i-am raspuns din ce am inteles eu...acuma fiecare intelege ce vrea
![]()
Bookmarks