Se poate putin "zoom", pe a doua poza? :D
Printable View
Se poate putin "zoom", pe a doua poza? :D
Ce stingher statea el acolo in piscinuta la malu' marii seculare... :-B
Riri (:tweety:) + Ronan (:disturbing:)
...și da, ăla prins de ghidon e un adaptor sata.
am postat da cre'ca la coltu de rai, trebuia aci, e o poza mai de actualitate.
Costinesti - Ring Costinesti - Geo da Silva & Dj Zet- Miercuri, 28 iulie 2010 - Poza 91 - 25h.ro
cea mai de actualitate poza , facuta in vara aceasta in Ring , cel din stanga sunt eu :D
E interzisa intrarea in Ring peste 18 ani mai nou ? ;)) Ca asa pare din albumul respectiv.
before...and after
a trebuit sa o fac si pe asta :)
cred ca e o veselie acum spalatul parului :)
Cu totul ALT OM �n poza 2 =D>
multumesc
si eu m-am obisnuit cu noul look si parca parca imi place mai mult :D
In prima poza erai si cam palid. lol
ti-ar fi stat bine cu niste dread-uri a la bob marley :D
aveam in gand pentru curiozitate personala cum mi-ar sta cu dread-uri....sa imi fac si sa le tund dupa o saptamana...insa aveam si interviuri in saptamana urmatoare deci nu se presta si nici persoana dispusa sa imi faca nu am gasit
las ca e bun asa...am intrat in clasa oamenilor "seriosi" :lol:
Good job Hyp :) Nice NEW look :)
not bad yourself, Ovidiu :tooth: (avatar picture)
@ Hyp: don't you miss it? :evil:
rasko fata palida sunt de fire :lol:
nameless ...heheh spalatul pe par acuma e o mizilica...e usor ca si cum ma spal pe fata B-)
multumesc ovidiu si tuturor de suport , pot sa zic ca mi-a fost tare greu la inceput , de vreo 7 ani nu mai stiam cum ar fi cu parul scurt...practic toate modificarile maturizarii m-au prins cu plete...iar rezultatul a iesit mai bine decat ma asteptam
enthroll sincer nu ii simt lipsa...la inceput aveam tendinta sa prind parul si nu aveam ce...dar m-am obisnuit. ii clar de acum am intrat in era frizerului...m-am "impacat" cu el si il voi vizita odata la 1-2luni . Nu as mai putea trece prin momentele crescutului parului...sa intre in ochi si in nas si sa nu ii poti face nimic ca nu ai cum sa il prinzi etc...gata...cum cineva bine mi-a zis "pletele raman in inima"