Reactia mea o ai in poza din dreapta
Printable View
Attachment 98522
(Sunt cel din mijloc)
A venit timpul sa arat si eu cine sunt. :P
Poza este cam veche... (acum am parul mare :) )
PS:Nici acum nu mi-am dat seama cine sunt tipii de langa mine. :lol:
Ah,nu e mama in spate,e o colega...o fosta colega mai exact. :P
Nu prea chem prietenii la mine ca fac nebunii.:) Acolo joc rolul unui 'musafir' :lol:
Edit: Rectific,nu e nicio colega in spate (phew,e veche de 2 ani+ poza si nu mai tin minte) ci e proprietara vilei de acolo (am facut o mini-petrecere acolo cu fostii colegi) :)
Hai si eu cu niste poze :).
Here with my b...i mean girl.
Attachment 98540 Attachment 98541
Talent... :))
Ce talent? :)
Ce stanga/dreapta domne, eu nu vad talent deloc. :-B
Uff. E destul de simpla metafora. Mana stanga. Aer in mana stanga. Valoare in mana stanga... Geez. Cititi si voi mai cu atentie :))
Incearca si omul sa fie troll dar nimeni nu se amuza :(
Eu bateam apropouri ca n-are niciun talent. Ceea ce faceau toti de altfel :))
Eu sunt curios ca mai sunt oameni care posteaza poze cu ei pe acest thread. Sariti ca sacalii pe saracul om. Omul nu pare cocalar, pare un baiat normal, cu prietena, gesticuland ceva celui care face poza... si care a facut si el o gluma si a scris "talent". Cu comportamentul acesta nu mai vine iepurasul de Paste la voi!
Eh hai ma, ce, cand esti cu prietenii nu faceti misto unii de altii? Glumim doar, ne amuzam si noi... mai aducem culoare forumului.
Nu stiam ce talent are. M-am gandit ca are o aptitudine catre un anumit domeniu si a uitat sa-l scrie. Apoi am realizat ca se refera la ''ginerika talent 69'' sau cum se mai zice...Dupa o cautare rapida pe google am gasit ''talent fitze harfe boieresti'' si m-am lamurit.
Se pare ca asteptam toti demo-ul Mortal Kombat... :)
1.Ba,ce se'ntampla?
2.Bineinteles ca ma iubeste,dar ii place sa ma tachineze cand sunt nebarbierit.(cu prietena)
Eu! la scoala si la baschet