din cele doua ipostaze, semeni foarte mult cu un amic d'l meu, Tom.
Si ca sa fiu in ton cu moda, 2 capturi de ultima "datorie" :D
Printable View
Am facut ceva curatenie. Va reamintesc ca threadul acesta are rolul de a ne ajuta sa ne cunoastem mai bine, si nu de a ne lua de diversele ipostaze in care aparem. Asta este, unii suntem funny, altii suntem ugly. Unii au iaht-uri, altii sunt cu mingea pe maidan. Astia suntem in comunitatea aceasta mica... si trebuie sa ne acceptam ca atare. Nu confundati CG-ul cu hi5 sau altele de genul acesta. Multumesc pentru intelegere. Continuati va rog :)
Si apropos de Rolex-uri, iahturi, masini de lux si alte d-astea... ma prezint pe mine si pe frate-miu, mandrii tarani romani, urmasi demni ai lui Moromete ! Eram la tara la bunici... se vede ce bine e sa stai in caruta sa-ti bei cafeluta, nu ? :))
:))
super funny poza , si eu am fost sambata la bunica si am facut o tura cu caruta :)).
Astas eu , la comp , in camera mea.......
Attachment 12591
Cu poza asta a mai castigat MonkY un concurs in photoshop! :)) Realy nice pic!
Da... parca imi amintesc si eu de poza aia, numai ca in caruta era un PS3 in locu' lui :))
Monky, ce sa zic... Your the one :).
Sarbatori fericite tuturor va doresc and may the happy gaming enflourish our pity souls! :-B (scuzati postura ghei)
SoulCalibur - aka - tata vs matusha :D
- nu e frumos cand o consola uneste familia decat Hrushca cu a lui "leru-i ler"? ;;) :D
Pun si eu 2 poze cu mine si pasiunile extra-consola: fotbal si baschet(ma rog sarit :p)
young one - old one
Eu si cele doua minuni ale mele: Sotia (Melinda) :x si EMA (the beagle) :x
Eu, sotia iar in ultima poza si o parte din colegii de formatie
numa' a gamer nu arati
Offtopic: Raskolnikov1944 lasa ca si eu am asteptat semn de la el 3 zile (pana am renuntat) ca a zis ca ia vreo 2 jocuri de la mine. Nu e usa de biserica nici Candya stai linistit.
Ontopic: Cred ca e serios. La urma urmei, de ce n-ar fi?